Кое е най-ценното нещо за вас?
Модератор: Общи модератори
66 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Re: Кое е най-ценното нещо за вас?
Семейството, приятелите, домашният любимец. Зависи кога, кой, колко ми лази по нервите.
Колега, не че нещо, но като изключиш хората, на които държиш и здравето. ВСИЧКО друго се купува с пари. Питай направо "Кое е най-скъпото нещо". Там меренето е ясно - по цената на етикета.
BMWALPINA написа:Ясно е, че на голяма част, да не кажа на всикчи, най-ценното е семейството и здравето. Нека да ги изключим тези две неща и да видим тогава какво ще се получи.
Колега, не че нещо, но като изключиш хората, на които държиш и здравето. ВСИЧКО друго се купува с пари. Питай направо "Кое е най-скъпото нещо". Там меренето е ясно - по цената на етикета.
От тогава русото не е на мода.
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
t060 написа:Семейството, приятелите, домашният любимец. Зависи кога, кой, колко ми лази по нервите.BMWALPINA написа:Ясно е, че на голяма част, да не кажа на всикчи, най-ценното е семейството и здравето. Нека да ги изключим тези две неща и да видим тогава какво ще се получи.
Не е така! Ценно нещо може да ти е подарък от прятелка или роднина. Имам приятел на който ценно нещо му е едно камъче, което му е пдарък от баща му...така че не свързвайте винаги материалното с ценното...не на всички хора най-ценното им е свързано с пари (като изключим семейството)...темата се обесмисля по този начин, като погледнеш на гора 90% от отговорите са "семейството" и ако всяка следващо мнение е такова става скучно малко...мое мнение, извинявам се на автора за спама...

- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
Ето това http://picbg.net/u/50600/34544/594915.jpg, тези 2 човечета са ми най-скъпото нещо, който има деца ще разбере за какво говоря.
only rear wheel drive
- Radinka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се
BMWALPINA написа:Ясно е, че на голяма част, да не кажа на всикчи, най-ценното е семейството и здравето. Нека да ги изключим тези две неща и да видим тогава какво ще се получи.
като ги изключа тия две неща ми оставаш само ти, ама тихо да не чуе

never drive faster, than your guardian angel can !
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
Яденье, пиенье и неко сгодна женица
Сериозно - здравето и семейството. Когато ги загубиш, ги оценяваш и се опитваш да събереш от тях това, което е останало

Сериозно - здравето и семейството. Когато ги загубиш, ги оценяваш и се опитваш да събереш от тях това, което е останало

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
jordanov написа:Здравето.
+1

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
michev написа:Ето това http://picbg.net/u/50600/34544/594915.jpg, тези 2 човечета са ми най-скъпото нещо, който има деца ще разбере за какво говоря.

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
acho.rs написа:bmw318is4 написа:acho.rs написа:Аз ли съм първия , който ще се престраши да каже - ПАРИТЕ
Колега, ако се замислиш малко ще видиш че не са най-важни парите, давам пример - богат човек но с неизличима болест
Да - ако си здрав , богат , обичан , щастлив , с деца може пък да ти падне метеорит на главата . Погледенете реално - без висчко останало може да се живее , без пари НЕ МОЖЕЗначи това е най-важното
![]()
Отделно безпаричието е причина за лошо здраве , пробелми с жената (най-честата причини за скандали са именно проблеми с финансите) , липса на наследници или ограничаване на броя им и така нататък .
Както казва баща ми - парите не са единствено , но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО средство за щасите
цял живот даваме здравето си за да изкарваме пари
и в последната част от него даваме всички пари за здраве
парите са важни, но не са най-ценното каквото е заглавието на темата
всеки, който е поставил изкарването на пари като приоритет в живота си рано или късно съжалява ...

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- SPEED_GABROVO
- ентусиаст
-
- Кара: дърто Е30
- Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет
K_Ilkov написа:acho.rs написа:bmw318is4 написа:acho.rs написа:Аз ли съм първия , който ще се престраши да каже - ПАРИТЕ
Колега, ако се замислиш малко ще видиш че не са най-важни парите, давам пример - богат човек но с неизличима болест
Да - ако си здрав , богат , обичан , щастлив , с деца може пък да ти падне метеорит на главата . Погледенете реално - без висчко останало може да се живее , без пари НЕ МОЖЕЗначи това е най-важното
![]()
Отделно безпаричието е причина за лошо здраве , пробелми с жената (най-честата причини за скандали са именно проблеми с финансите) , липса на наследници или ограничаване на броя им и така нататък .
Както казва баща ми - парите не са единствено , но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО средство за щасите
цял живот даваме здравето си за да изкарваме пари
и в последната част от него даваме всички пари за здраве
парите са важни, но не са най-ценното каквото е заглавието на темата
всеки, който е поставил изкарването на пари като приоритет в живота си рано или късно съжалява ...

BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Богатият човек може и да умре от "неизлечима болест", ама бедният човек може да умре от нещо съвсем банално и лесно лечимо, просто защото няма пари за лекарства.
Никой не мое ма връне на селу!
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
едва ли има някой, които да проповядва бедността
винаги ще е по-добре да си млад, здрав и богат
отколкото стар, беден и болен
въпроса, е че:
1. парите не са универсалното решение
2. парите трябва да са функция от качества и труд
3. ако са самоцел или основна цел - следват проблеми
въпроса, е че:

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
парите,то си е един парадокс като цяло пари-здраве,някой преди мене го беше написал много правилно,ама ако секи направи по-нещо за наследниците си което пък от своя страна си е чиста комунистическа измишлиотина,няма да е баш пълен парадокса

- BMW-Beast
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW Е63 individual
- Мечтае да кара: BMW M6 G-POWER
А.Марчев написа:jordanov написа:Здравето.
+1щом човек е здрав може да постигнеш абсолютно всичко !
+1
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
K_Ilkov написа:едва ли има някой, които да проповядва бедността
въпроса, е че:
Имаше един филм "Черна котка, бял котарак" на Емир Костурица.
И там в този филм се казва така: ...Братко къ имаш проблем и не можеш го решиш со пари, ке го решиш со много пари...
Та мисълта ми е, че човек в днешно време без пари е загубен, па нека си е жив и здрав иначе.Нещата които правят кеф се плащат по един или друг начин в най-честия случай с пари или с нещо друго, което пак струва пари.
На тоя свят всичко е кинти, на църква да идеш свещичка да запалиш пари ти искат, добър ден на улицата да кажеш, пари искат, общината иска, държавата иска, жената, колата децата всичко, всичко е кинти, безплатен обяд няма.
Иначе по темата:
Жена нямам и не искам да имам, деца също, близките ми ме отсвириха още от малък. Ми аз за какво съм тука на тоя свят тогава?
Здравето до колкото мога го пазя, останалото е божа работа.И въпреки това не бих го определил като най-ценното нещо, а като нещо, което иска грижи и без което също не може.

66 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5