Пререгистрация на МПС без номер на двигател ?
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Пререгистрация на МПС без номер на двигател ?
Здравейте колеги,
прочетох всички теми, които са изписани по въпроса, но отговор на мойта ситуация не намерих затова ако някой може да помогне ще съм му благодарен.
Предстои ми другата седмица да взема Е36, което оригинално си е 320ка, но в Германия са му сменили мотора с 2.8 и сега е регистрирано в БГ пак като 320ка понеже собственика казва, че номера на двигателя не се четял.
Та аз ако го взема и отида в КАТ за пререгистрация няма ли да имам проблем, не ми е ясно с тези технотестове, но не може ли да го разберат, че е 2.8 и да ми откажат регистрация понеже може и в БГ да е сменян мотора те няма как да знаят ( според мен ) и да не успея да е регистрирам.
Моля помогнете
Благодаря
Поздрави
прочетох всички теми, които са изписани по въпроса, но отговор на мойта ситуация не намерих затова ако някой може да помогне ще съм му благодарен.
Предстои ми другата седмица да взема Е36, което оригинално си е 320ка, но в Германия са му сменили мотора с 2.8 и сега е регистрирано в БГ пак като 320ка понеже собственика казва, че номера на двигателя не се четял.
Та аз ако го взема и отида в КАТ за пререгистрация няма ли да имам проблем, не ми е ясно с тези технотестове, но не може ли да го разберат, че е 2.8 и да ми откажат регистрация понеже може и в БГ да е сменян мотора те няма как да знаят ( според мен ) и да не успея да е регистрирам.
Моля помогнете
Благодаря
Поздрави
- bmw318is4
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше Е36
- Мечтае да кара: E38 Alpina B12
Re: Пререгистрация на МПС без номер на двигател ?
10 лева и една Кока-кола на проверяващия да пише че номера на двигателя "не се чете"
Мойта я регистрирах така в случай че ми изпадне по-голям мотор
Мойта я регистрирах така в случай че ми изпадне по-голям мотор

- vankatagsi
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 323CI
- Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове
Нищо не се знае докато не идеш в КАТ. Имаше случай на приятел, отиде в КАТ, в талона пишеше че е без номер, но те казаха че това не било възможно и намериха номера... После искаха удостоверение от официалното представителство че номера на двг и купето си съответстват и чак тогава издадоха новите талони.
Така че това кадето се бият в гърдите че колата се води без номер на двг и можеш да слагаш какъвто си искаш и да правиш каквото знаеш не е баш така. При тебе може и по друг начин да процедират, но никога не знаеш какво ще им им скимне.
Така че това кадето се бият в гърдите че колата се води без номер на двг и можеш да слагаш какъвто си искаш и да правиш каквото знаеш не е баш така. При тебе може и по друг начин да процедират, но никога не знаеш какво ще им им скимне.
- ShibinG
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39tdsA "97
- Мечтае да кара: c63amg
точно така се случи и при мен , на италянския талон ,пишеше без номер на мотора ама като отидох в кат (София) ме свалиха в канала и ми показаха ясно къде е номера и проверчващия каза при официалния представител за сверка на номер на рама с номер на двигател и после със сверката при нас и вариант 2 ако няма сверка или не съвпадат не идвай ами си я почвай начасти
та това удоволствие в дару съруваше 70 или 90 лв
п.п. според мен ако не си в кат София изобщо няма от какво да се притесняваш
та това удоволствие в дару съруваше 70 или 90 лв
п.п. според мен ако не си в кат София изобщо няма от какво да се притесняваш
6>4
Колега с пари е най лесния начин ако вземат, че откакто ги хванаха КАТ Бургас сега е доста тегаво с тези истории хем имам познат в КАТ и пак ... а вариант да отида и да попитам без да казвам разбира се, че колата е с 2.8 да видим какво ще ми отговорят, но както казвате докато не отида на канала .... кой знае какво ще им скимне ... а иначе мотора съотвества на купето тъй като познат имаше проблем с рег. на 2.8 мотор но купето му е 318ка и от 4 на 6 цилиндара го изкараха че не отговаря на купето този мотор и го върнаха а мен не мисля ако само това да е проблема 

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Отиди предварително с едно шиши уиски и готово 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
bmw318is4 написа:10 лева и една Кока-кола на проверяващия да пише че номера на двигателя "не се чете"
10 лева и кока-кола може и да вървят пред КАТ в с. "Забий клечица", ама в друг град трудно

ShibinG написа:точно така се случи и при мен , на италянския талон ,пишеше без номер на мотора ама като отидох в кат (София) ме свалиха в канала и ми показаха ясно къде е номера ...
Приниципно никаде в италиянските документи не пише номер на мотора

- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
Колега, ако продавачът и купувачът са от една област, не е нужно колата да присъства, тъй като няма да има пререгистрация, а само смяна на собственост. Ако в твоя случай е така, нямаш проблем.
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
знам човек, но не сме от една област и мисля, че има някакъв филм, ама а да видим какво ще стане като отида в КАТ утре
9 мнения
• Страница 1 от 1