328i VS 528i
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Re: 328i VS 528i
kriso85 написа:boksioraE39 написа:vicho написа:Dpy написа:Иначе, като цяло е39 е в пъти повече кола от е46.
имал съм ги и двете и не съм съгласен, ама хич![]()
ма кво знам аз
Мене ако ме питаш нищо не знаеш!![]()
П.П Иначе всеки си има мнение,за мен Е36 е 100-пъти повече БМВ от Е46 а да сравняваме Е46 с Е39 е малко несериозно..![]()
Не само ти си ги имал.
А защо реши , че е несериозно сравнението![]()
Най-малкото Е46 е концепция с 2 години по-нова от Е39.
Цените на Е39 се сринаха доста по-бързо като за коли от класа на "бизнес лимузините".
Единственото превъзходство на Е39 е вътрешния обем. Возията на Е46 с нормално окачване е сигурно най-добрата в класа си - все пак е по-малка кола.
А за поведение на пътя да не говорим - и да ти изпреваря поста - говоря за поведение на пътя в нормални условия, не на писта. Е46 е много по-директния автомобил.
А визията не я коментираме, защото е въпрос на вкус.
А ако ще си взимаш 2.8 бензинов мотор, е ясно че искаш колата ти да върви. И тук пак идва превъзходството на Е46 защото е по-лека и върви повече и гори по-малко.
Ако ще се возиш си взимаш нафтова 5-ца и това си е , но тогава се губи смисъла от големия бензинов мотор, щото и с 316ка или 520д пак ще си се возиш.
Да по-нова е с 2-години и к'во от това?! По-качествена ли е? (Като гледам за новите коли колкото по-нова толкова по-зле,но да го изключим това)
За цените за съжеление си прав но скоро един приятел си взе фейсово Е46 330ХД за 11-бона такаче и Е46 не може да се каже че държи цена..
Какво е по-доброто поведение за Е46 може би го знаеш само ти,за мен сравнение няма!
Т'ва за по "директния" автомобил може би пак е твое откритие?!

И да несериозно е да се сравняват различни класове автомобили,то тогава за к'во има 5ци,7ци..
За разхода и вървежа е така!

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Dpy написа:uCnaHeTcA написа:Dpy написа:Иначе, като цяло е39 е в пъти повече кола от е46.
Ако сравняваме 530д с пълен М-пак, рекарота, нави-та и пр. с обрулена 316ка, само тогава мога да се съглася, иначе нъцки![]()
И все пак - тая с 211тте коня
Абре и ти голема батка стана, мамино синче...ваще ти взеха няква е46-чка, после май ти спреха кранчето и седна в голф3, ама иначе се опитваме да тварим другите и да сме остроумни

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Пичове... сега ви е смешно... следващият път, за такъв спам - няколко дни здравословен BAN.. на спокойствие да си се посмеете.
48 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4