Това истина ли е , за бога?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Re: Това истина ли е , за бога?

Мнение от b00st » 18 Ное 2011, 20:30

да и понеже гърците са много богати (а как станаха така - с кредитите където даваш 10% на банкера и 20% на общинския и имаш кредит който никой не връща) и затова сега са фалирали и единствено заради немските и френски банки им правят спасителни планове от МВФ. отделно да не говорим, че в бъдеще ще работят като робове до 70 години и ще има некоя друга година след пенсионирането хората да си подготвят погребението, щото нали не са като нас да си траят и протестират много.

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 18 Ное 2011, 21:10

да си гледат в манджата гърците и да не пишат глупости, че като ги изгонят от ес и станем външна граница и на юг ще ги минем по стандарт за 2г и после трябва се самоубиват от яд :mhihi:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е39 528i;ML320;E46CI B28TU
Мечтае да кара: F10

Мнение от balcanbas » 20 Ное 2011, 20:09

Жалко е, но това което е написано в тази статия е българската реалност. Наистина са много малко свестните,трудолюбиви,кадърни и умни българи. Ако ги има, те вече бледнеят в сянката на типичният българин, който гледа как да те измами,ограби.
В България ценностната система изглежда по много примитивен начин и това е следствия на нас самите!
Приоритет са ни лесните пари ... за едни трупане на състояние за 1 месец, а на други да изкара 20лв, за да може да си купи биричка и цигарки.
Ей хора, събудете се, не може да забогатеете за 2 дни, всичко се гради с много труд и постоянство.
Как може в София /да не споменавам морските курорти/ да има толкова много заведения - нощни клубове,ресторанти,барове и прочие. Бил съм в много Европейски страни - Испания,Португалия,Франция, никъде не успях да видя такъв асортимент.
На кого са тези заведения? Защо всичките са пълни до безумие и българите си даваме всичките пари, независимо колко имаме на тези мафиоти. Защо сме издигнали в такъв култ чалгата и някой хора печелят луди пари от цялата тази работа!
Неволно е създаден модел и за българската жена /масовата част/ съществуват още
Там хората наистина работят много и с много труд са заслужили заплатите си, там няма срамна работа! Обаче в БГ има, защото какво ще каже комшията като разбере ... Подтисната нация сме, с много комплекси. Някой от тях са ни насъдени от управляващите, от историята ни, другите са от нас самите...
Според мен, адът на българите идва след падането на комунизма и опитите на Западните развити страни/МВФ/, в частност САЩ да наложи измислен икономически модел, подготвен за страните от Южна Америка, но защо бива приложен у нас? Защо ни използваха за опитни мишки и трябваше да преживеем толкова трудни години на преход, увеличихме външния си дълг МНОГОКРАТНО, изгубихме спестяванията си.
И по-запознатите сигурно знаят, че България ще затъне и още повече през 2012 и най-вече 2013, защото започваме да плащаме по кредитите, които ни бяха отпуснати от Европа. Бюджета на София ще бъде още по-свит през 2013 год...
Спирам с моите разсъждения до тук ... искам да заключа, че горе споменатите факти са едни от ключовите причини /поне според мен/ Доста неща не споменах, ама мисля, че не е тук мястото.
Между другото, БМВ форума е събрал хора, които могат да МИСЛЯТ /е пак има много леки изключения/, но наистина не знам да същестува друг такъв форум! Евалата момци, в повечето виждам амбиция да постигнете нещо
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 20 Ное 2011, 20:18

Аве какво ни е на нас бе.Щом всички пишем тука значи не сме бездомни и на студа нали.
Камината си ми гори,телевизора ми говори,лаптопа работи,нета върви,хладилника ми е пълен,БМВ - то ми е долу,кучето ми е нахранено и напоено.И не на последно място - утре съм на работа!
От кое по-точно да се оплача?
По-голямата част от населението сме така,има и хора с много пари,има хора и без пари.Но то навсякъде е така.Я вижте в Бразилия какво става,та там имат катуни големи колкото България и са пълни с бездомни джипсита,които създават страхотни проблеми на останалото население.
А като заговорим за много работа - Американците какво да кажат.Ония бачкат в несвяст - не си познават децата.Виждат ги само през почивните дни на семейното бърбекю.Колите им не са техни,Къщите им също не са техни.Те нямат нищо на тяхно име.Изплащат си ипотеките малко преди да хвърлят топа.
Тука всеки 5-ти има по 3 апартамента и 2 къщи на село и още 3 къщи които чакат да се наследят.
Гърците да чупят чинии и да си карат работата.
Тоя там който ще да го е писал това да си завре главата в кенефа,аз ще се изсера на нея!!!
Защо трябва да се чувствам роб?Защо имам началник или защото от 9 до 6 не съм си у дома?
Няма лошо,че работим много - дори това говори добро за хората.По ли е добре да имаш 3 часов работен ден и през останалото време да мислиш каква глупост да направиш.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330i

Мнение от Nasko_ » 20 Ное 2011, 21:23

Абе, хора, гърците реагират така, защото са задружни. Да не мислите, че там всички са от работен по-работен. А ние какво, пак плюем...и по кого, пак по себе си. Ние сме народ на 1300 години, няма да се затрием толкова лесно. А скапаните маляки да си гледат на картинка годишния дефицит 100000000000000%%%% и да не се занимават с нас. Те не знаят какво е данък сгради, не знаят какво е сметка за вода...ама сега хубаво ще им покажат, какво аджеба е това.
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 21 Ное 2011, 12:25

Binev_OuT написа:Аве какво ни е на нас бе.Щом всички пишем тука значи не сме бездомни и на студа нали.
Камината си ми гори,телевизора ми говори,лаптопа работи,нета върви,хладилника ми е пълен,БМВ - то ми е долу,кучето ми е нахранено и напоено.И не на последно място - утре съм на работа!
От кое по-точно да се оплача?
По-голямата част от населението сме така,има и хора с много пари,има хора и без пари.Но то навсякъде е така.Я вижте в Бразилия какво става,та там имат катуни големи колкото България и са пълни с бездомни джипсита,които създават страхотни проблеми на останалото население.
А като заговорим за много работа - Американците какво да кажат.Ония бачкат в несвяст - не си познават децата.Виждат ги само през почивните дни на семейното бърбекю.Колите им не са техни,Къщите им също не са техни.Те нямат нищо на тяхно име.Изплащат си ипотеките малко преди да хвърлят топа.
Тука всеки 5-ти има по 3 апартамента и 2 къщи на село и още 3 къщи които чакат да се наследят.
Гърците да чупят чинии и да си карат работата.
Тоя там който ще да го е писал това да си завре главата в кенефа,аз ще се изсера на нея!!!
Защо трябва да се чувствам роб?Защо имам началник или защото от 9 до 6 не съм си у дома?
Няма лошо,че работим много - дори това говори добро за хората.По ли е добре да имаш 3 часов работен ден и през останалото време да мислиш каква глупост да направиш.

:yes:

Потребител
Аватар
Кара: жените да полудяват

Мнение от gapeto » 23 Ное 2011, 0:24

Колкото и да не Ви харесва написаното в първия пост просто това е самата реалност. Според мен няма от какво да се обиждаме като това си е истината. НИЕ СМЕ ПРОСТ НАРОД! Дори и да е имало някои по-кадърни, умни и свестни хора те вече са избягали в чужбина, защото знаят, че в нашата страна няма бъдеще.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 23 Ное 2011, 12:08

gapeto написа:Колкото и да не Ви харесва написаното в първия пост просто това е самата реалност. Според мен няма от какво да се обиждаме като това си е истината. НИЕ СМЕ ПРОСТ НАРОД!

flame написа:И да не забравяме, че все пак е демокрация, има пълна свобода на словото и всеки може да пише каквото мисли и както вижда нещата! :yes:
По същия начин всеки БГ селтак има пълното право да се чувства като долен непрокопсал нещастен цървул (независимо дали в действителност е такъв или не) :ok:

Предишна

Назад към Извън Темата