Търся апартамент под наем в София
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- AngelG
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: W221 S550 AMG / CLA 220d / X5 3.0d
Re: Търся апартамент под наем в София
Колегата от горния пост - писах ти лично.
Отностно другите коментари :
1. Не е особено нормално за някаква стая с обзавеждане от на баба ми младините да се искат 300лв
2.Не става въпрос за Витошка ..... няма проблеми и в Младост 1 да е
3. Това , че е столица не оправдава тези цени , приятели във Варна живеят в 3стаен , лукс , строителсто 2009 за 400лв наем ...
4. Мисля , че за един пиклив едностаен 30квадрата , на горе долу хубаво място 300лв са съвсем добра цена ... това са 10лв на квадрат хора ...
Може би критерийте ми са не са правилни за столицата , но хора ... гледам едностайни кутийки за безбожни цени ,а идвам от 140квадрата на морето . Мерси на тези които се опитват да помогнат .
1. Не е особено нормално за някаква стая с обзавеждане от на баба ми младините да се искат 300лв
3. Това , че е столица не оправдава тези цени , приятели във Варна живеят в 3стаен , лукс , строителсто 2009 за 400лв наем ...
4. Мисля , че за един пиклив едностаен 30квадрата , на горе долу хубаво място 300лв са съвсем добра цена ... това са 10лв на квадрат хора ...
Може би критерийте ми са не са правилни за столицата , но хора ... гледам едностайни кутийки за безбожни цени ,а идвам от 140квадрата на морето . Мерси на тези които се опитват да помогнат .
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Абе то не е нормално и да идват толкова хора от други градове и села в София,ама идват...От там и търсенето
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
AngelG написа:Колегата от горния пост - писах ти лично.
съвсем нормално е по-малките апартаменти да са на по висока цена от по-големите,така е и в Германия,просто защото са по търсени

- AngelG
- кандидат ентусиаст
-
Е.Димитров написа:Абе то не е нормално и да идват толкова хора от други градове и села в София,ама идват...От там и търсенето
За "кореняк" софиянците всички сме чували

^ Не си се изразил добре в първото мнение какво точно търсиш. За едностаен 30 м2 с "обзавеждане от на баба ти младините" 300 кинта стигат даже и по-близо до центъра. Ама не и за :
AngelG написа:- едностаен / двустаен
- обзаведен ново
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
имам 55м2 ма му търся 500лв 

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- AngelG
- кандидат ентусиаст
-
Ок , мерси на човека който се опита да помогне ( той знае кой ) , а на другите които търсят по 450-500лв за кибритени кутийки им пожелавам успех с намирането на наематели .
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
AngelG написа:Ок , мерси на човека който се опита да помогне ( той знае кой ) , а на другите които търсят по 450-500лв за кибритени кутийки им пожелавам успех с намирането на наематели .
Мерси, аз мойте ги давам веднага щом се появи апартамента на пазара в рамките на деня имам над 10 огледа, избирам си който ме кефи и му го давам на него

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
N.Mihaylovski написа:AngelG написа:Ок , мерси на човека който се опита да помогне ( той знае кой ) , а на другите които търсят по 450-500лв за кибритени кутийки им пожелавам успех с намирането на наематели .
Мерси, аз мойте ги давам веднага щом се появи апартамента на пазара в рамките на деня имам над 10 огледа, избирам си който ме кефи и му го давам на него
зарежи, той колегата явно приема за нормален наем лятото по морето 30 кинта на вечер за стая в пристройка с външен кенеф и обща баня, ама не му се дават повече от 300 кинта на месец за София...

съвет към автора на темата-ако ти е толкова мижав бюджета се ориентирай към общежитие

- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
vladye написа:AngelG написа:Явно не сте гледали оферти от пазара на имоти в момента, има доста оферти точно в центъра за около 300 лева при това много добре обзаведени, пиша тук, за да прескоча брокерските комисионни и ходене по нервите.
Повечето от тези обяви, които си видял са фиктивни.
Идеята е, че като звъннеш ще ти кажат - "Току-що този апартамент беше нает, но имаме друг страхотен, на същото ниво", примерно.
Ако се излъжеш и идеш на оглед на апартамента, първото нещо, което ти изниква в съзнанието - как е възможно да се живее в такива условия и каква е ползата да си губите времето взаимно.
Тази практика е от преди година - горе долу май от тогава започнаха фалшивите обяви. Още помня един познат брокер като ми разправяше - поне по 2-3 на ден фалшиви пускал. И на него не му е приятно, но конкуренцията го е накарала да го прави/така поне разправяше/.
Резултатът от това е много зомбирани хора, които вместо да си намерят апартамент, се превръщат в "туристи".
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2