E36 328i vs Е39 528i Моля без СПАМ
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bmw318is4
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше Е36
- Мечтае да кара: E38 Alpina B12
Re: E36 328i vs Е39 528i Моля без СПАМ
Абе колега 2-ра тема пускаш , не можеш ли да прочетеш двата раздела и да си направиш малко сметка
имам чувството че си пуснал тема за да потвърдим че избора който ВЕЧЕ Е НАПРАВЕН от твоя страна е по-добрият
Незнам така зададен въпроса какво значи "коя е по-добра" то отговора е "по-добра НЯМА"
Е36-цата е по-лека като купе и може би ще ускорява по бързо, също цените по ходовата част са малко по-ниски, ако си 20 и няколко годишен и обичаш да се пързаляш , колата ти служи най-често да ходиш по кафета и да я изрезваш по светофари, не пътуваш извънградско , доказваш с нея как добре караш пред приятели и приятелки и т.н. (всичко онова присъщо за по-младите) тройката е правилният избор
Е39-ката е по-луксозна кола според мен, по -тежка , по-тромава , върши ти повече работа ако искаш да си представителен , да пътуваш с комфорт , по просторна ако возиш деца и семейство, не че неможе да се дрифти и с нея ама ...
просто две различни коли за различни хора , аз мисля че на тая ми възраст съм за тройка но като ми мине мерака да карам с вратите настрани и да правя детски работи (демек като стана на 30 и кусур) ще си взема една лачена е38-ца и ще съм най-готиния чичка в СФ

имам чувството че си пуснал тема за да потвърдим че избора който ВЕЧЕ Е НАПРАВЕН от твоя страна е по-добрият

Незнам така зададен въпроса какво значи "коя е по-добра" то отговора е "по-добра НЯМА"
Е36-цата е по-лека като купе и може би ще ускорява по бързо, също цените по ходовата част са малко по-ниски, ако си 20 и няколко годишен и обичаш да се пързаляш , колата ти служи най-често да ходиш по кафета и да я изрезваш по светофари, не пътуваш извънградско , доказваш с нея как добре караш пред приятели и приятелки и т.н. (всичко онова присъщо за по-младите) тройката е правилният избор
Е39-ката е по-луксозна кола според мен, по -тежка , по-тромава , върши ти повече работа ако искаш да си представителен , да пътуваш с комфорт , по просторна ако возиш деца и семейство, не че неможе да се дрифти и с нея ама ...
просто две различни коли за различни хора , аз мисля че на тая ми възраст съм за тройка но като ми мине мерака да карам с вратите настрани и да правя детски работи (демек като стана на 30 и кусур) ще си взема една лачена е38-ца и ще съм най-готиния чичка в СФ

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Толкова различни автомобили са, че не подлежат на сравнение. Просто човек трябва да изясни пред себе си какво иска. За мен и двата са здрави, надеждни, доставящи удоволствие от шофирането (всеки по различен начин). Разлика има в цената на поддръжката - за е39 човек трябва да има пари. То не че за е36 не трябва
, но да вземем да кажем окачването - нещо, върху което ни се налага да обръщаме често внимание, поради качеството на пътищата, а и заради това на ментетата
На е36 е по-просто, съответно по-евтино. Така че според мен трябва да заостриш вниманието си в тая посока - имаш ли възможности да поддръжаш е39-ка. Като го сумираш с по-горния избор - какво ти се кара, не вярвам да има какво още да се чудиш. Остава да търсиш старателно и да си купиш добра кола 

- iani qnkov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 520i
- Мечтае да кара: M-POWER
- Детайли за колата: бяга яко
е39 бе фен!!!тва е колата имаш визия имаш вървеж,имаш и екстрите комфорта возийката са и доста по добри от на другите изброени от теб 

БМВ доставя душевни оргазми..

- NikShtain
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 M57TU2D30 235hp
- Мечтае да кара: Chevrolet Chevy Impala Coupe
Чакайте чакайте сега.Пак се започна с спамене и ще има банна-ти.
Значи до сега + и -
Е39 Е36
Тежест + -
Разход + -
Екстри + -
Въртящ момент - +
Подръжка - +
Мощност + +
Да но Е39 няма ли повече електроника в нея.С повечето екстри ?
Значи до сега + и -
Е39 Е36
Тежест + -
Разход + -
Екстри + -
Въртящ момент - +
Подръжка - +
Мощност + +
Да но Е39 няма ли повече електроника в нея.С повечето екстри ?

- HeBePeH
- Lulin Boys Cska Sofia
-
- Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
- Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG
Ето аз казвам мнение от първа ръка свързано с е36 328.
По-добро е
търси такава ....., не не търси аз продавам перфектна
виж в обявите , там има и е39-ки може и тях да ги погледеш и да се сложи край на темата
По-добро е

Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2