2013 nissan gtr

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: 2013 nissan gtr

Мнение от BadAngel » 22 Ное 2011, 0:13

DrivinGGoD написа:
BadAngel написа:DrivinGGoD, кажи ми колко шампиона са излезнали от тези училища? :) тъпа е темата честно казано, може и да не ми отговаряш

Ти искаш шампион да ставаш или да се научиш да караш правилно по пътищата :dunno: Щото няма нищо общо със състезателното каране :winky: Но както казах, ако искаш може и шампион да те направят - чувал съм че бая карачи са излезнали от тях и в 24ч, и в ALMS и в VLN и т.н.

И въпреки това от BMW и Porsche са излезнали едни от най-добрите customer race-ри в света - един от най-силните шампионати Porsche Cup, както и BMW Купите, VLN колите и пилотите в тях ;)

надявам се като си вземеш ГТР-а и му сложиш зимните 15ки с шипове да ти приемат апликацията за порше училището,
като можеш да се мотивираш с факта, че нисан не правят такива училища :ok:

постни и снимки, би било любопитно :)
No bling at the Ring

The Ultimate Driver
The Ultimate Driver
Аватар
Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci

Мнение от DrivinGGoD » 22 Ное 2011, 0:18

BadAngel написа:надявам се като си вземеш ГТР-а и му сложиш зимните 15ки с шипове да ти приемат апликацията за порше училището,
като можеш да се мотивираш с факта, че нисан не правят такива училища :ok:

постни и снимки, би било любопитно :)

Те и сега ми приеха апликацията за училището, ама ми липсват кинтите, че нали инвестирах в GTR 2015, та капарото ми изяде училището... ще си остана неможач още няколко години, докато събера пари пак... ма то не се трае... новия се очертава да е най-бързия на ринга до сега, от всичко - болиди, WRC-та и т.н. та ще го карам колкото мога, пък той сам си знае пътя по зеления ад :mhihi:
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 22 Ное 2011, 0:19

DrivinGGoD написа:Аз лично знам отлично как работят BMW Driver Training и от части Porsche и AMG... и определено бих заложил на тях като става въпрос за обикновено шофиране, а дори и да говорим за състезателно пилотиране на пръсти се броят школите, които са по-добри, особено що се отнася до пистови надпревари... за рали школите мога да се съглася, че сигурно има и по-добри...

ми като знаеш как работят защо не знаеш, че повечето фирмени инструктори ходят да се учат да карат на драйвинг школи?

не бъркай състезатели с инструктори. състезателите правят школи на които се учат инструкторите на които се учат младите състезатели :) много малко инструктори се състезават и като го правят обикновено не са добри. това да караш бързо и да учиш са две различни умения.

школите на производителите са както казаха по-горе предимно със маркетингов отенък.

аз примерно на м-училището и на амг-школата не знам кво научих- ама кви хубави пилотски якета ми подариха - не е истина :ok:

за сравнение на скип барбър школата преди много години не ми подариха нищо, но помлях една кола а на друга и гръмнах мотора :)
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 22 Ное 2011, 0:19

xpl0d написа:Всеки вика аз, ако имах 200к нямаше да взема нисана, има по-добри. Е кажете кво бихте си взели де, квото се скатаватеее..... :mhihi:

Ми 200к за този клас са малко . Който си купува супер-спортист има още поне 3 коли , тъй че се предполага че е мултимилионер , не таен мечтател да наказва "богаташчета" с Ферарите тип Бързи и Яростни , мечтата на 8класника .
Та човека потенциален клиент на супер спортист се разбрахме че има мнооо пари . И когато той дава много пари иска те да отидат за нещо рядко , което след 2 години няма да е загубило 50% от стойността си а напротив .
В този клас има предостатъчно добри предложения . Предвид че Галардо вече навъртя годинки а дали и не го спряха от производство може да се погледне Авантадор - 300 к Евро ускорение до 300 км/ч за 24 секудни :mhihi:
Ако бях милионер със състезателни наклонности - ГТ3 4.0
Галардо Валентино Балбони Кабрио също е страхотна кола , която е много рядка и единственото ламбо на задно .
За 200к пък ако някой се прави на циция има Вайпъри,Корвети и тн .
Но както вече казахме - в тоя клас цената няма съществено значение .

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 22 Ное 2011, 0:23

ачо, гтр-а не е кола за милионери..

от там нататък всичките ти разсъждения са грешни

предполагам, че цифрите за ускоренията са ти верни, но няма как да ги проверя, сещаш се :ok:
No bling at the Ring

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 22 Ное 2011, 0:24

acho.rs написа:Галардо Валентино Балбони Кабрио също е страхотна кола , която е много рядка и единственото ламбо на задно .

всъщност ламбота на задно- има няколко. а ако го купуваш ново и ти го поръчваш- имаше такава безплатна опция за мурци-то. авентадора предполагам няма да прави също изключение.
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 22 Ное 2011, 0:25

Кое няма как да провериш ? Инфо колкото искаш , стига да не те мързи да се разровиш ;)
всъщност ламбота на задно- има няколко. а ако го купуваш ново и ти го поръчваш- имаше такава безплатна опция за мурци-то. авентадора предполагам няма да прави също изключение.

Тва сигурен ли си , че го има като заводска опция ? Аз знам само за тунери че го правят . Авентадора вече му пуснаха версия 770кс на задните гуми ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 22 Ное 2011, 0:29

alx написа:
acho.rs написа:Галардо Валентино Балбони Кабрио също е страхотна кола , която е много рядка и единственото ламбо на задно .

диаблото като цяло е мислено, като кола със задно предаване

едва в късните версии се появява ВТ , а след това СВ (супер велоче)
No bling at the Ring

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 22 Ное 2011, 0:30

Абе за актуални говоря бе , всички знаем кои са старите ламбота на РВД

The Ultimate Driver
The Ultimate Driver
Аватар
2009- - '92 BMW E36 320i

Мнение от DrivinGGoD » 22 Ное 2011, 0:31

alx написа:
DrivinGGoD написа:Аз лично знам отлично как работят BMW Driver Training и от части Porsche и AMG... и определено бих заложил на тях като става въпрос за обикновено шофиране, а дори и да говорим за състезателно пилотиране на пръсти се броят школите, които са по-добри, особено що се отнася до пистови надпревари... за рали школите мога да се съглася, че сигурно има и по-добри...

ми като знаеш как работят защо не знаеш, че повечето фирмени инструктори ходят да се учат да карат на драйвинг школи?

не бъркай състезатели с инструктори. състезателите правят школи на които се учат инструкторите на които се учат младите състезатели :) много малко инструктори се състезават и като го правят обикновено не са добри. това да караш бързо и да учиш са две различни умения.

школите на производителите са както казаха по-горе предимно със маркетингов отенък.

аз примерно на м-училището и на амг-школата не знам кво научих- ама кви хубави пилотски якета ми подариха - не е истина :ok:

за сравнение на скип барбър школата преди много години не ми подариха нищо, но помлях една кола а на друга и гръмнах мотора :)

Не знам в Щатите как е, но "фирмените инструктори" на BMW Driver Training в Европа си имат специална академия, водена от известни пилоти като Joachim Stuck, Claudia Hurtgen и т.н. Та не е баш така... сигурно и те са минавали едно време по разни школи, но за да станат състезатели... пак казвам - тук говорим за школи за шофиране, а не за пилотиране...
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 22 Ное 2011, 0:33

acho.rs написа:Абе за актуални говоря бе , всички знаем кои са старите ламбота на РВД

всъщност от старите ламбота по-интересно е кой са авд :)
No bling at the Ring

The Ultimate Driver
The Ultimate Driver
Аватар
2009- - '92 BMW E36 320i

Мнение от DrivinGGoD » 22 Ное 2011, 0:34

А най-интересното е, че старите ламбота не стават за нищо :winky:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 22 Ное 2011, 0:35

всъщност току що се натъкнах на нещо готино

по време оно.. ламбо са взели фарове от нисан 300зх за диаблото :)

и то не кое да е диабло , а диабло СВ

та.............. кажете ми сега как нисан нямат спортна история :)
No bling at the Ring

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 325tds
Мечтае да кара: e46 330xd

Мнение от Coulthard » 22 Ное 2011, 0:36

Carrera 4S GTS си го взимам без да му мисля ма мечти
иначе един Коунтач би ми се отразил също добре, за Диаблото ми е страшно че в италия видях едно такова на живо как не си слушаше гумите и гънеше асфалта - простотията ще ми стигне да се кача и да го карам ма умения нямам за него
Изображение

The Ultimate Driver
The Ultimate Driver
Аватар
2009- - '92 BMW E36 320i

Мнение от DrivinGGoD » 22 Ное 2011, 0:36

Те ламбо в началото са правели трактори а виж къде са стигнали... а Нисан за всичките тия години не се научиха да правят коли :mhihi: Остава и тях да ги купи VAG групата, та да ги очовечи :twisted:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата