Детските мечти...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Детските мечти...

Мнение от flame » 23 Ное 2011, 13:26

Кои от тях вече сбъднахте?
Кои мислите да сбъднете в бъдеще?
И кои май никога няма да сбъднете?

ентусиаст
Аватар

Re: Детските мечти...

Мнение от flame » 23 Ное 2011, 13:28

Аз помня само 2 мечти от ранното детство - да стана шофьор на боклуджийски камион и да отида на концерт на братя Аргирови :lol:
Като гледам и двете май няма да се осъществят (ама кой знае - може да направя едно кръгче с камион все някога, а братя Аргирови да пропеят пак заедно :mhihi: )

ентусиаст
Аватар
Кара: осем цилиндрови

Мнение от .::Братоев::. » 23 Ное 2011, 14:51

Ти големи мечти си имал като малък.... :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бензинояд

Мнение от sapio » 23 Ное 2011, 14:53

Като малък исках да стана или автобусен шофьор или шофьор на камион.

И двете мога да ги сбъдна в момента, но не ми се струва рентабилно. Занимавам се със съвсем различно нещо. А и пътувам, когато и където пожелая, като си мисля, че това е била една от причните да искам да стана шофьор.

@Братоев, то не всички са искали да станат космонавти или пожарникари.
Изображение

The Ultimate Driver
The Ultimate Driver
Аватар
Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci

Мнение от DrivinGGoD » 23 Ное 2011, 14:56

Исках да имам Z3... колата която ме накара да се влюбя в марката през далечната вече 1995... купих си... и пак ще си купя... много съм и благодарен на тази кола... покрай BMW сбъднах много мои мечти... и спечелих много приятели...

Исках да стана професионален автомобилен пилот... ма вече ми е късно...

Продължавам да мечтая и да сбъдвам мечтите си... ама не казвам какви са... защото няма да се сбъднат :twisted:
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 3.2i CSL '03

Мнение от Дидо85 » 23 Ное 2011, 14:58

Аз исках да стана футболист (като 90% от момчетата), но рано рано ме отказаха от тази ми мечта.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 320d

Мнение от outworld » 23 Ное 2011, 15:05

flame написа:Аз помня само 2 мечти от ранното детство - да стана шофьор на боклуджийски камион и да отида на концерт на братя Аргирови :lol:
Като гледам и двете май няма да се осъществят (ама кой знае - може да направя едно кръгче с камион все някога, а братя Аргирови да пропеят пак заедно :mhihi: )

+1 за боклуджийски камион, мислех че съм само аз с тая мечта :bchug:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: дърто Е30
Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет

Мнение от SPEED_GABROVO » 23 Ное 2011, 15:07

Да се занимавам с автомобили,просто откакто се помня,автомобилите са ми били голяма краста,дори майка ми разправя,че съм научил цветовете,като съм я питал тая кола какъв е цвят.Другата е да имам Е30ска,като бях някъде 2-3 клас имаше едно червено купе в близост до баба ми,момчето дето го караше си го лъзгаше лекичко и оттогава ми е мечта като кола.Аз същност съм още дете,на едва 17 години и най-желаното нещо за мен е да открия точното момиче ,да създам семейство,да направя всичко възможно за тяхното щастие,защото в моето семейство е изпълнено с лъжи и караници,най-вече от страна на баща ми и неговите родители,не искам да приличам на тях и ще се постарая да не повторя техните грешки. :|
BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 23 Ное 2011, 15:34

мечта ми беше да се занимавам с екзотични бойни изкуства и да имам школа, което и направих :)

исках едно прекрасно момиче, но се случиха повечко, та сега се ориентирам :)

друга детска мечта, която започнах да се чудя напоследък дали да не си я случа, е ето тази:

Изображение
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
Мечтае да кара: Всичко що е BMW
Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++

Мнение от Biogame » 23 Ное 2011, 15:49

Деската ми мечта беше да стана шофьор на голям камион и да пътувам.
Ами сбъднах я "тираджия" съм от доста време,но и това омръзва и да знаете много е готино когато си сбъднеш мечтата.
:driving: :dunno: :driving:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 90" Е30 316i
Мечтае да кара: Е30 3??

Мнение от p0wEr » 23 Ное 2011, 15:53

Е и аз все още съм детенце на едва 16 ама да си споделя ;) Мечтите ми са доста но да споделя тези който могат да се реализират по-бързо и по-лесно ! :bchug:
От малък съм си фен на Е30 още когато бях на 5-6 баща ми имаше един шеф който караше адската Е30-ка и тогава когато го видехме винаги ми викаше каква е тази кола и аз винаги "БМВ БМВ БМВ" и от тогава БМВ та БМВ (не че нямам Е36 в гаража) :mhihi:
Следващата ми мечта е да стана състезател дали любителски или професионален с времето ще покаже ! :angel:
За семейство ми е раничко да мисля има време да поживеем пък тогава ще му мислим :mhihi:
Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили... :mhihi:
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...

Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше Е36
Мечтае да кара: E38 Alpina B12

Мнение от bmw318is4 » 23 Ное 2011, 16:11

_galio_ написа:мечта ми беше да се занимавам с екзотични бойни изкуства и да имам школа, което и направих :)

исках едно прекрасно момиче, но се случиха повечко, та сега се ориентирам :)

друга детска мечта, която започнах да се чудя напоследък дали да не си я случа, е ето тази:

Изображение

Какво е това , прилича ми на датсун , какъвто имах размер 1:43 във втори клас :)

Аз имах едни мечти то не в съвсем детска възраст , а ранно-тинейджърска и по-късно тинейджърска :D мечтите ми бяха за една любов, и по скоро за това че е ВЪЗМОЖНО една жена да обича един мъж истински и безрезервно , да бъде само с него без да изневерява и лъже както прявят повечето . е да знаете че няма как да стане такова нещо и ако си мечтаете като мен шъ ядете дедовия :ok:

Сега сериозно , от наистина много дълго време , може да се каже още от дете, имам една истинска , съкровенна , постижима мечта която съм сигурен че ще си изпълня някога , и тя е е38-ца, дори 725 Тдс да е, това лято което идва ако ми се отвори пътя за чужбина жив и здрав да съм ще имам шанса да поработя и да заменя тройката с седмица.. , друг въпрос е че 23-годишен със е38 може би е малко нестандартно но... :ok: :ok:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от drif7_ » 23 Ное 2011, 16:28

p0wEr написа:Следващата ми мечта е да стана състезател дали любителски или професионален с времето ще покаже ! :angel:
За семейство ми е раничко да мисля има време да поживеем пък тогава ще му мислим :mhihi:

:yes: :driving:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 23 Ное 2011, 16:35

bmw318is4 написа:Какво е това , прилича ми на датсун , какъвто имах размер 1:43 във втори клас :)

да, датсун 240/260/280Z е, изкопах си мачбокса преди няколко седмици и ПАК ми направи впечатление тая грозотия ... и понеже не е толкова скъпа, колко трудна за намиране, а има супер яки проекти на нейна база, ми се въртят разни неща в главата ... както и за Порше 933 и БМВ 1602/2002, но това да са грижите :)
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 23 Ное 2011, 16:53

Пичове за мечти като деца говорете, а не за мечти като сте били по-големи ;)

outworld написа:
flame написа:...да стана шофьор на боклуджийски камион...

+1 за боклуджийски камион, мислех че съм само аз с тая мечта :bchug:

И аз съм си го мечтал това като дете, да се возя отзаде на каниона :mhihi:

Иначе като дете...
Мечтаех си да стана инжинер... Имах един конструктор, някой може да си ги спомнят, имаше два вида Лего дето беше по-скъп и по-скучен понеже можеше да правиш само това за което е купен, и другия май Атко пишеше на моя с него можеше да си правиш всякакви неща стига да имаш въображение. Това ми беше любимото занимание като дете постоянно правех нови видове къщи и МПС-та.
После порастнах и кандидатствах в Строителния (след 7-ми клас), те взеха че ме приеха... но аз се отказах :kuku: Май бях осъзнал че не е толкова лесно...

Мечтаех си да стана автомонтьор, в двора имаше едно Е21 (пак съм бил доста малък, но си спомням смътно) и постоянно се овъртах около него, качвах се и го карах (наужким)... любов какво да правиш :mhihi: Обаче като поотраснах реших че не ми се става автомонтьор. Има и други варианти да се занимавам с коли. Е нищо де, пак след 7-ми клас като кандидатствах реших да се пробвам в Хенри Форд те взеха че ме приеха "Електроника в автомобила с японски език :mhihi: ", общо взето най-хубавата специалност там. И с това се разминах... не осъзнавах колко хубава специалност е това. Е нищо де... не пречи в момента около мене да е пълно с коли и да си човъркам по тях. Така се случи че точно това което исках да се занимавам с коли, без да съм автомонтьор стана.

И за много други неща съм си мечтал... по-рядко материални (таива като малко по-голям :mhihi: )
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата