Детските мечти...
Модератор: Общи модератори
54 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Детските мечти...
Кои от тях вече сбъднахте?
Кои мислите да сбъднете в бъдеще?
И кои май никога няма да сбъднете?
Кои мислите да сбъднете в бъдеще?
И кои май никога няма да сбъднете?
Re: Детските мечти...
Аз помня само 2 мечти от ранното детство - да стана шофьор на боклуджийски камион и да отида на концерт на братя Аргирови
Като гледам и двете май няма да се осъществят (ама кой знае - може да направя едно кръгче с камион все някога, а братя Аргирови да пропеят пак заедно
)

Като гледам и двете май няма да се осъществят (ама кой знае - може да направя едно кръгче с камион все някога, а братя Аргирови да пропеят пак заедно

- sapio
- младши ентусиаст
-
- Кара: бензинояд
Като малък исках да стана или автобусен шофьор или шофьор на камион.
И двете мога да ги сбъдна в момента, но не ми се струва рентабилно. Занимавам се със съвсем различно нещо. А и пътувам, когато и където пожелая, като си мисля, че това е била една от причните да искам да стана шофьор.
@Братоев, то не всички са искали да станат космонавти или пожарникари.
И двете мога да ги сбъдна в момента, но не ми се струва рентабилно. Занимавам се със съвсем различно нещо. А и пътувам, когато и където пожелая, като си мисля, че това е била една от причните да искам да стана шофьор.
@Братоев, то не всички са искали да станат космонавти или пожарникари.
- DrivinGGoD
-
The Ultimate Driver
-
- Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
- Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
- Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci
Исках да имам Z3... колата която ме накара да се влюбя в марката през далечната вече 1995... купих си... и пак ще си купя... много съм и благодарен на тази кола... покрай BMW сбъднах много мои мечти... и спечелих много приятели...
Исках да стана професионален автомобилен пилот... ма вече ми е късно...
Продължавам да мечтая и да сбъдвам мечтите си... ама не казвам какви са... защото няма да се сбъднат
Исках да стана професионален автомобилен пилот... ма вече ми е късно...
Продължавам да мечтая и да сбъдвам мечтите си... ама не казвам какви са... защото няма да се сбъднат

------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

- Дидо85
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 3.2i CSL '03
Аз исках да стана футболист (като 90% от момчетата), но рано рано ме отказаха от тази ми мечта.
- outworld
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320d
flame написа:Аз помня само 2 мечти от ранното детство - да стана шофьор на боклуджийски камион и да отида на концерт на братя Аргирови![]()
Като гледам и двете май няма да се осъществят (ама кой знае - може да направя едно кръгче с камион все някога, а братя Аргирови да пропеят пак заедно)
+1 за боклуджийски камион, мислех че съм само аз с тая мечта

- SPEED_GABROVO
- ентусиаст
-
- Кара: дърто Е30
- Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет
Да се занимавам с автомобили,просто откакто се помня,автомобилите са ми били голяма краста,дори майка ми разправя,че съм научил цветовете,като съм я питал тая кола какъв е цвят.Другата е да имам Е30ска,като бях някъде 2-3 клас имаше едно червено купе в близост до баба ми,момчето дето го караше си го лъзгаше лекичко и оттогава ми е мечта като кола.Аз същност съм още дете,на едва 17 години и най-желаното нещо за мен е да открия точното момиче ,да създам семейство,да направя всичко възможно за тяхното щастие,защото в моето семейство е изпълнено с лъжи и караници,най-вече от страна на баща ми и неговите родители,не искам да приличам на тях и ще се постарая да не повторя техните грешки. 

BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
мечта ми беше да се занимавам с екзотични бойни изкуства и да имам школа, което и направих 
исках едно прекрасно момиче, но се случиха повечко, та сега се ориентирам
друга детска мечта, която започнах да се чудя напоследък дали да не си я случа, е ето тази:

исках едно прекрасно момиче, но се случиха повечко, та сега се ориентирам

друга детска мечта, която започнах да се чудя напоследък дали да не си я случа, е ето тази:

лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
Деската ми мечта беше да стана шофьор на голям камион и да пътувам.
Ами сбъднах я "тираджия" съм от доста време,но и това омръзва и да знаете много е готино когато си сбъднеш мечтата.
Ами сбъднах я "тираджия" съм от доста време,но и това омръзва и да знаете много е готино когато си сбъднеш мечтата.

- p0wEr
- младши ентусиаст
-
- Кара: 90" Е30 316i
- Мечтае да кара: Е30 3??
Е и аз все още съм детенце на едва 16 ама да си споделя
Мечтите ми са доста но да споделя тези който могат да се реализират по-бързо и по-лесно !
От малък съм си фен на Е30 още когато бях на 5-6 баща ми имаше един шеф който караше адската Е30-ка и тогава когато го видехме винаги ми викаше каква е тази кола и аз винаги "БМВ БМВ БМВ" и от тогава БМВ та БМВ (не че нямам Е36 в гаража)
Следващата ми мечта е да стана състезател дали любителски или професионален с времето ще покаже !
За семейство ми е раничко да мисля има време да поживеем пък тогава ще му мислим

От малък съм си фен на Е30 още когато бях на 5-6 баща ми имаше един шеф който караше адската Е30-ка и тогава когато го видехме винаги ми викаше каква е тази кола и аз винаги "БМВ БМВ БМВ" и от тогава БМВ та БМВ (не че нямам Е36 в гаража)

Следващата ми мечта е да стана състезател дали любителски или професионален с времето ще покаже !

За семейство ми е раничко да мисля има време да поживеем пък тогава ще му мислим

Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...

Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
- bmw318is4
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше Е36
- Мечтае да кара: E38 Alpina B12
_galio_ написа:мечта ми беше да се занимавам с екзотични бойни изкуства и да имам школа, което и направих
исках едно прекрасно момиче, но се случиха повечко, та сега се ориентирам![]()
Какво е това , прилича ми на датсун , какъвто имах размер 1:43 във втори клас

Аз имах едни мечти то не в съвсем детска възраст , а ранно-тинейджърска и по-късно тинейджърска

Сега сериозно , от наистина много дълго време , може да се каже още от дете, имам една истинска , съкровенна , постижима мечта която съм сигурен че ще си изпълня някога , и тя е е38-ца, дори 725 Тдс да е, това лято което идва ако ми се отвори пътя за чужбина жив и здрав да съм ще имам шанса да поработя и да заменя тройката с седмица.. , друг въпрос е че 23-годишен със е38 може би е малко нестандартно но...

p0wEr написа:Следващата ми мечта е да стана състезател дали любителски или професионален с времето ще покаже !![]()

- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
bmw318is4 написа:Какво е това , прилича ми на датсун , какъвто имах размер 1:43 във втори клас![]()
да, датсун 240/260/280Z е, изкопах си мачбокса преди няколко седмици и ПАК ми направи впечатление тая грозотия ... и понеже не е толкова скъпа, колко трудна за намиране, а има супер яки проекти на нейна база, ми се въртят разни неща в главата ... както и за Порше 933 и БМВ 1602/2002, но това да са грижите

лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Пичове за мечти като деца говорете, а не за мечти като сте били по-големи
И аз съм си го мечтал това като дете, да се возя отзаде на каниона
Иначе като дете...
Мечтаех си да стана инжинер... Имах един конструктор, някой може да си ги спомнят, имаше два вида Лего дето беше по-скъп и по-скучен понеже можеше да правиш само това за което е купен, и другия май Атко пишеше на моя с него можеше да си правиш всякакви неща стига да имаш въображение. Това ми беше любимото занимание като дете постоянно правех нови видове къщи и МПС-та.
После порастнах и кандидатствах в Строителния (след 7-ми клас), те взеха че ме приеха... но аз се отказах
Май бях осъзнал че не е толкова лесно...
Мечтаех си да стана автомонтьор, в двора имаше едно Е21 (пак съм бил доста малък, но си спомням смътно) и постоянно се овъртах около него, качвах се и го карах (наужким)... любов какво да правиш
Обаче като поотраснах реших че не ми се става автомонтьор. Има и други варианти да се занимавам с коли. Е нищо де, пак след 7-ми клас като кандидатствах реших да се пробвам в Хенри Форд те взеха че ме приеха "Електроника в автомобила с японски език
", общо взето най-хубавата специалност там. И с това се разминах... не осъзнавах колко хубава специалност е това. Е нищо де... не пречи в момента около мене да е пълно с коли и да си човъркам по тях. Така се случи че точно това което исках да се занимавам с коли, без да съм автомонтьор стана.
И за много други неща съм си мечтал... по-рядко материални (таива като малко по-голям
)

outworld написа:flame написа:...да стана шофьор на боклуджийски камион...
+1 за боклуджийски камион, мислех че съм само аз с тая мечта
И аз съм си го мечтал това като дете, да се возя отзаде на каниона

Иначе като дете...
Мечтаех си да стана инжинер... Имах един конструктор, някой може да си ги спомнят, имаше два вида Лего дето беше по-скъп и по-скучен понеже можеше да правиш само това за което е купен, и другия май Атко пишеше на моя с него можеше да си правиш всякакви неща стига да имаш въображение. Това ми беше любимото занимание като дете постоянно правех нови видове къщи и МПС-та.
После порастнах и кандидатствах в Строителния (след 7-ми клас), те взеха че ме приеха... но аз се отказах

Мечтаех си да стана автомонтьор, в двора имаше едно Е21 (пак съм бил доста малък, но си спомням смътно) и постоянно се овъртах около него, качвах се и го карах (наужким)... любов какво да правиш

И за много други неща съм си мечтал... по-рядко материални (таива като малко по-голям

54 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4