американска чалга?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Re: американска чалга?

Мнение от plradev » 23 Ное 2011, 16:47

flame написа:
plradev написа:......

....

Бях се зарекъл ,че няма да взимам отношение по темата ,ма пуста спамерска душа мирна не стои ... :mhihi:
Не ми се нагазва дълбоко из тия 10 страници ,че има да пиша до утре .,но накратко по горното ти мнение и бегам с 200 от тука ... :mhihi:
На изпълнения на Металика съм виждал доста по-потресаващи неща от въргаляне по пода . Едно време ако си спомняш имаше един невероятен танц ,който се казваше "пого" - всички се блъскат като на краш тест един в друг в центъра на дансинга и после кой с посинени ташаци,кой с аркади по веждите продължаваше да се налива с бира след приключване на хореографията. Яката работа викаш ... ;) Моцарт доколкото знам, обикновено не се слуша по нощни клубове от какъвто и да било ранг,пък макар и най-изисканите.Казвам нощни клубове,щото хората нали все пак се забавляват понякога. Не го го слушат по други мероприятия. А колкото до Риана ,обикновено по баровете се кълчат разсъблечени танцьорки докато отдолу превъзбудените денсъри набиват шотове до припадък и бармана отсреща върти шейкърите. Та няма особена разлика дали в "чаглотеката" друса гюбеци некоя кючекиня или в денс клуба екзотична танцорка с мокро потниче ,се поклаща в ритъм басов . Това от морална гледна точка какво се случва по различните видове заведения,щото и тя беше засегната ;)

Примера с Карас беше неуместен ,защото нали ревете колко деградиращи са текстовете в чалга музиката и в същия момент изтъпанчвате изпълнители на преден план ,за които си нямате представа какво пеят,обаче са в кюпа с "чалгата" ...

Та такива ми ти работи ,бате ...Отделен въпрос е ,че и множество от клиповете на наще фолкърки са крадени като сюжети и ефекти от световно известни изпълнители ,ама техните явно не са толкова пошли като наще ... Щото в тях се пее на инглиш..

Общо взето всеки си пише на кило тука,просто щото не го кефи чалгата,в което няма лошо,ама вади от 9 кладенца вода,за да обясни що не го кефи и в един момнт всичките тия обяснения се оказват един сапунен мехур ,който се пука зловещо...

Аз лично съм музикален помияр и слушам всякакъв вид музика от чалга , всичкaта останала балканска през ludacris,Lil Jon... та до rainbow и judas priest и нямам абсолютно никакви скрупули в музикалните си предпочитания ... Признавам си Валя Балканска я слушам само по националните празници ,като я поканят някъде да изпее "Излел е Дельо хайдутин ..." и до там .Не се чувствам неудобно от това ... ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 23 Ное 2011, 16:48

acho.rs написа:В общите престави :
- циганин - ром или човек от малцинството , възможно е не бъде от най-големите мизерници
- мангал - мизерен циганин
- негър - афро-американски циганин

е тва е ... само за Български Хелзински Комитет ...
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 23 Ное 2011, 16:48

acho.rs написа:Къси гащи бе моме. Който е толкова зле с дънки и маратонки да ходи на диско - да се оправя ;)

Извинявай, ама тва някакво изискано място ли е, че не може да се ходи с дънки ??? Все едно да ми кажеш, че на ресторант не мога да отида с дънки? Аре моля ти се стига глупости :mhihi: Зле са тия дето си мислят, че като облекат парцалки, на които пише "некой си", и се превръщат в некви много изискани хора моментално. :kuku: А не аз, дето не ми дреме да отида по дънки в некво малоумно заведение
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

The Ultimate Driver
The Ultimate Driver
Аватар
Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci

Мнение от DrivinGGoD » 23 Ное 2011, 16:58

Явно доста хора коментират заведения, където не са стъпвали и слоеве от обществото, над които нямат никакви наблюдения...

Даже и "най-възпитателната" музика - рапа, включихме :mhihi: Ще падна от смях :mhihi:

plradev написа:...

:clap: :clap: :clap: :yes:

Аз си мислех, че сами ще се сетят за несресаните коси и надрусаните физиономии, за поготата и за утрепаните металисти - ето, че и в този стил музика има утайка - точно както и в чалгата...

Ама в рок клуб (ако въобще има още такива) няма да видите коли за 10 млн.лв., нито скъпо облечени хора стоящи и танцуващи спокойно без да си търсят с кой да се сбият :winky:

Сега ще кажете те простите хора в нашата държава са богати и само мутрите ходят по такива заведения с чалга насоченост... вижте елитните такива и пак ще говорим :winky:
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 23 Ное 2011, 17:00

Аз предлагам да се отнеме титлата "SIR" на Sir Paul McCartney защото пее на една сцена с jay-z , "афроамеркинаски мангал" според аcho.rs :mhihi:

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... lao#t=139s

P.S. утайка-та в чалгата обаче е повече от кафето
I'm slowly drifting
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 23 Ное 2011, 17:08

DrivinGGoD написа:Ама в рок клуб (ако въобще има още такива) няма да видите коли за 10 млн.лв., нито скъпо облечени хора стоящи и танцуващи спокойно без да си търсят с кой да се сбият :winky:

Голямата работа, че няма да видя пред Блек Лодж коли за 10 млн или "скъпо облечени" хора. За сметка на това ще намеря хубава музика и готини хора, с които заедно ще и се кефим. Не ми се е случвало да попадна на някой, "който търси да се сбие".
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 23 Ное 2011, 17:13

kOnPuBkA написа:
acho.rs написа:Къси гащи бе моме. Който е толкова зле с дънки и маратонки да ходи на диско - да се оправя ;)

Извинявай, ама тва някакво изискано място ли е, че не може да се ходи с дънки ??? Все едно да ми кажеш, че на ресторант не мога да отида с дънки? Аре моля ти се стига глупости :mhihi: Зле са тия дето си мислят, че като облекат парцалки, на които пише "некой си", и се превръщат в некви много изискани хора моментално. :kuku: А не аз, дето не ми дреме да отида по дънки в некво малоумно заведение

Аз не симпатизирам на тия дето парадират с дрехи за 2000 лв , но ми е супер смотано когато някоя се изтъпани в дискотека или недай си боже хубав ресторант с маратонки и дънки - то за тва някъде има и фейсконтрол . Дънките са дрехи за ежеднева употреба , корените са им от американските кравари . За ученици са супер , щот са издръжлива и удобна дреха , но нямат място в ресторант/дискотека.
Маратонките са спортни обувки - ако за някой е нормално да се изтъпани с кецове/пътъци/маратонки щот видиш ли не му дремело - негов проблем . Ама тия дето уж са скромни и ходят с подобни дрехи , що не карат голфове ...

ентусиаст
Аватар
Кара: дърто Е30
Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет

Мнение от SPEED_GABROVO » 23 Ное 2011, 17:14

Feanor написа:
DrivinGGoD написа:Ама в рок клуб (ако въобще има още такива) няма да видите коли за 10 млн.лв., нито скъпо облечени хора стоящи и танцуващи спокойно без да си търсят с кой да се сбият :winky:

Голямата работа, че няма да видя пред Блек Лодж коли за 10 млн или "скъпо облечени" хора. За сметка на това ще намеря хубава музика и готини хора, с които заедно ще и се кефим. Не ми се е случвало да попадна на някой, "който търси да се сбие".

С това изречение Драйвингод направо си призна,че в чалгата всичко е материално и няма никаква стойност. :winky:
BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от plradev » 23 Ное 2011, 17:20

acho.rs написа:
kOnPuBkA написа:

Аз не симпатизирам на тия дето парадират с дрехи за 2000 лв , но ми е супер смотано когато някоя се изтъпани в дискотека или недай си боже хубав ресторант с маратонки и дънки - то за тва някъде има и фейсконтрол . Дънките са дрехи за ежеднева употреба , корените са им от американските кравари . За ученици са супер , щот са издръжлива и удобна дреха , но нямат място в ресторант/дискотека.
Маратонките са спортни обувки - ако за някой е нормално да се изтъпани с кецове/пътъци/маратонки щот видиш ли не му дремело - негов проблем . Ама тия дето уж са скромни и ходят с подобни дрехи , що не карат голфове ...

Бате спри се и ти за дънките и маратонките ,че темата съвсем ше си ебе капаците ... :mhihi:

Са аз да питам в какъв клуб мога да ходя с боксерки и в какъв със слипове .... :mhihi:

Вие полудехте тотално в тая тема вече :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 23 Ное 2011, 17:21

acho.rs написа:
kOnPuBkA написа:

:mhihi: :mhihi: Ачо ама как да ти кажеме ,че ти не ходиш по дискотеки ,а по чалготеки ,а това има огромно значение ! + тва не че нещо ама музиката не налага дрес-код (освен класическата де) Moже да видиш как Тhree Six Mafia си взеха OSCAR-a , ама кво ли е някъв оскър , нали са мангали според теб :mhihi:

Изображение

А Lil Wayne за GRAMY-то , достатъчно добре ли е облечен ? Изображение

Предполагам няма да ги пуснат така на наградите на ПЛАНЕТА нали :mhihi:
I'm slowly drifting
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 23 Ное 2011, 17:25

plradev написа:
flame написа:
plradev написа:......

....

Бях се зарекъл ,че няма да взимам отношение по темата ,ма пуста спамерска душа мирна не стои ... :mhihi:
Не ми се нагазва дълбоко из тия 10 страници ,че има да пиша до утре .,но накратко по горното ти мнение и бегам с 200 от тука ... :mhihi:
На изпълнения на Металика съм виждал доста по-потресаващи неща от въргаляне по пода . Едно време ако си спомняш имаше един невероятен танц ,който се казваше "пого" - всички се блъскат като на краш тест един в друг в центъра на дансинга и после кой с посинени ташаци,кой с аркади по веждите продължаваше да се налива с бира след приключване на хореографията. Яката работа викаш ... ;) Моцарт доколкото знам, обикновено не се слуша по нощни клубове от какъвто и да било ранг,пък макар и най-изисканите.Казвам нощни клубове,щото хората нали все пак се забавляват понякога. Не го го слушат по други мероприятия. А колкото до Риана ,обикновено по баровете се кълчат разсъблечени танцьорки докато отдолу превъзбудените денсъри набиват шотове до припадък и бармана отсреща върти шейкърите. Та няма особена разлика дали в "чаглотеката" друса гюбеци некоя кючекиня или в денс клуба екзотична танцорка с мокро потниче ,се поклаща в ритъм басов . Това от морална гледна точка какво се случва по различните видове заведения,щото и тя беше засегната ;)

Примера с Карас беше неуместен ,защото нали ревете колко деградиращи са текстовете в чалга музиката и в същия момент изтъпанчвате изпълнители на преден план ,за които си нямате представа какво пеят,обаче са в кюпа с "чалгата" ...

Та такива ми ти работи ,бате ...Отделен въпрос е ,че и множество от клиповете на наще фолкърки са крадени като сюжети и ефекти от световно известни изпълнители ,ама техните явно не са толкова пошли като наще ... Щото в тях се пее на инглиш..

Общо взето всеки си пише на кило тука,просто щото не го кефи чалгата,в което няма лошо,ама вади от 9 кладенца вода,за да обясни що не го кефи и в един момнт всичките тия обяснения се оказват един сапунен мехур ,който се пука зловещо...

Аз лично съм музикален помияр и слушам всякакъв вид музика от чалга , всичкaта останала балканска през ludacris,Lil Jon... та до rainbow и judas priest и нямам абсолютно никакви скрупули в музикалните си предпочитания ... Признавам си Валя Балканска я слушам само по националните празници ,като я поканят някъде да изпее "Излел е Дельо хайдутин ..." и до там .Не се чувствам неудобно от това ... ;)

:yes: :yes:
:OT: и в тоя ред на мисли, някой знае ли случайно къде отидe да върти плочите титулярния доскоро рус DJ на 33 ,че тоя DJ Манекена е dj и манекен колкото морското свинче е морско и свинче... :mhihi: :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 23 Ное 2011, 17:28

plradev написа:Бях се зарекъл ,че няма да взимам отношение по темата ,ма пуста спамерска душа мирна не стои ... :mhihi:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
plradev написа:На изпълнения на Металика съм виждал доста по-потресаващи неща от въргаляне по пода . Едно време ако си спомняш имаше един невероятен танц ,който се казваше "пого" - всички се блъскат като на краш тест един в друг в центъра на дансинга и после кой с посинени ташаци,кой с аркади по веждите продължаваше да се налива с бира след приключване на хореографията. Яката работа викаш ... ;)

Изоставате хора, погото е отживелица, запознайте се с вече не чак толкова новите Mosh Pit и Wall of death
Последна промяна pampo на 23 Ное 2011, 17:58, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от plradev » 23 Ное 2011, 17:39

pampo написа:Изоставате хора, погото е отживелица, запознайте се с we`e не чак толкова новите Mosh Pit и Wall of death

Ще ме прощаваш за невежеството ... :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 23 Ное 2011, 18:01

DirtySouth написа:
acho.rs написа:
kOnPuBkA написа:

:mhihi: :mhihi: Ачо ама как да ти кажеме ,че ти не ходиш по дискотеки ,а по чалготеки ,а това има огромно значение ! + тва не че нещо ама музиката не налага дрес-код (освен класическата де) Moже да видиш как Тhree Six Mafia си взеха OSCAR-a , ама кво ли е някъв оскър , нали са мангали според теб :mhihi:

Изображение

А Lil Wayne за GRAMY-то , достатъчно добре ли е облечен ? Изображение

Предполагам няма да ги пуснат така на наградите на ПЛАНЕТА нали :mhihi:

Е бате тебе Лил Уиен ли ти е идол - и ми говориш за чалга :ahah:
Я дай малко Лил Уеин лирика , послание и клипове - к**ва ща шибам , имам милиони , напушен съм яко - за 12 годишни сигурно е мноо яко ... макар че аз на 12 слушах нео метъл :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 23 Ное 2011, 18:05

Много забавна тема :mhihi: :mhihi: :mhihi: Много се смях :mhihi: :mhihi: :mhihi: Цялата я прочетох на един дъх :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Един въпрос: Аз съм на 18, слушам Сашо Роман, Василис Карас, Notis Sfakianakis, Whitesnake, Deep Purple, 100 кила, Metallica, Преслава, AC/DC, Слави Трифонов, Милко Калайджиев (а.к.а "мустака на народа" :mhihi: ), Ceca, 50 cent, Кондьо, разни house DJ-чейчета и т.н. и т.н. Също така се кефя на някои песни на Амет и Коцето Сланинката :mhihi: :mhihi: :mhihi: "Американската чалга" спрях да си я свалям на компютъра, понеже я пускат навсякъде и съм принуден да у слушам :mhihi: Пия основно домашна ракия :mhihi: :mhihi: :mhihi: Нося дънки и маратонки :mhihi: :mhihi: :mhihi: Въртим и гюбеци :mhihi: :mhihi: :mhihi:

И въпроса е... Какво ще стане от мен :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Най-много искам да прочета мненията на flame i DrivingGod, после ще кажа защо :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата