Детските мечти...
Модератор: Общи модератори
54 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Детските мечти...
Аз много исках да се науча да въртя кофите като братята роми когато ги изхвърлят.Е научих се ,но не съм работил това! 

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
l-s написа:Аз много исках да се науча да въртя кофите като братята роми когато ги изхвърлят.Е научих се ,но не съм работил това!
щяхме да сме колеги и аз това исках като бях малък. притеснявах се и аз, че само на мен ми е било желание

то вече ги няма и тия кофи май. но не е зле, вижте румен гайтански до къде стигна с боклук.
мечти много, но една друга сравнително детска (1997) - да отида да видя местата от клипа - http://youtu.be/IwBS6QGsH_4
все ми бяга, но има време...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
А.Марчев написа:Кои мислите да сбъднете в бъдеще?
Мечтаното BMW ... и свястно момиче.
Ти като дете за свястно момиче ли си мечтаеше?
Хубаво беше автора да уточни какво разбираме под "детски мечти", сиреч колко години...

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Още един фен на боклукчийските камиони
Мечтах да имам една шейна, ма са ми излезна от акъла с волан ..
Мечтая още от малък да стана актьор, дано се сбъдне
Също така от няколко години ми е мечта да се возя в M Power, защото знам, че шанса да имам такова е малък. Може, някой ден някакъв късмет да ме удари пък и да покарам.

Мечтах да имам една шейна, ма са ми излезна от акъла с волан ..
Мечтая още от малък да стана актьор, дано се сбъдне

Също така от няколко години ми е мечта да се возя в M Power, защото знам, че шанса да имам такова е малък. Може, някой ден някакъв късмет да ме удари пък и да покарам.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
Bavarcho написа:А.Марчев написа:Кои мислите да сбъднете в бъдеще?
Мечтаното BMW ... и свястно момиче.
Ти като дете за свястно момиче ли си мечтаеше?
Хубаво беше автора да уточни какво разбираме под "детски мечти", сиреч колко години...
Отговарям на въпроса " Кои мислите да сбъднете в бъдеще? "

Bavarcho написа:Хубаво беше автора да уточни какво разбираме под "детски мечти", сиреч колко години...
Определено ПРЕДпубертетна възраст имах предвид

- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
детска мечта и все още мечтая да отида в америка , надявам се в близко бъдеще да я осъщестя
и аз съм мечтал за боклукджииските камиони я да ги карам я да се возя отзад дето стъпват
ама едно време вярно много яко ги въртяха кръглите казани , ся няма фън закачат ги и толкоз

и аз съм мечтал за боклукджииските камиони я да ги карам я да се возя отзад дето стъпват

ама едно време вярно много яко ги въртяха кръглите казани , ся няма фън закачат ги и толкоз

barabqga написа:боклукджииските камиони я да ги карам я да се возя отзад дето стъпват![]()
...
ама едно време вярно много яко ги въртяха кръглите казани

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
outworld написа:flame написа:Аз помня само 2 мечти от ранното детство - да стана шофьор на боклуджийски камион ....
+1 за боклуджийски камион, мислех че съм само аз с тая мечта
Аз моята за боклукчия я осъществих в един момент! (Левио съм Я)

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Мечтаех да стана пилот на самолет,имахме познати такива пилоти,даже бяха ми подарили картичка на самолет на БГА "Балкан" в полет и 3 значки на БГА "Балкан" (имам брат и сестра),много мечтаех за това,да съм като "чичковците летци",майка ми и баща ми обаче не смятаха за нужно такива неща да уча,та по-късно,дали защото ни даваха служебни бележки да се "чупиме" от училище или друго,първо се записах в "ОСО" (организация за съдействие на отбраната,имаше такава организация) и там учех "автомобилизъм",още дори нямах годините,започнахме дори състезания...как и да е,в един момент,понеже бяхме на Божурище,започнах да изучавам "скокове с парашут",понеже ми е любимо височината,счаках няколко пъти и се прехвърлих в ...безмоторно летене,там направих няколко часа и после имам 12 часа на моторен самолет...обаче дойде демокрацията и всичко си е...мамата.
Само да допълня,понеже се изискваха и подписи на родителите-е ,сестрата беше така добра да услужи с подписа на майка ми и баща ми
Само да допълня,понеже се изискваха и подписи на родителите-е ,сестрата беше така добра да услужи с подписа на майка ми и баща ми

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Е32 е осъществената ...
Това за летенето - ми като направих първия полет, го усетих, че си ми е направо генетично заложено. За съжаление, съм се родил в България, а тук авиацията полека полека се унищожава (особено изтребителната). За в чужбинско - няма как, трябва да си гражданин, и то кръвен. Та май си оставам и аз на земята за момента.
Това за летенето - ми като направих първия полет, го усетих, че си ми е направо генетично заложено. За съжаление, съм се родил в България, а тук авиацията полека полека се унищожава (особено изтребителната). За в чужбинско - няма как, трябва да си гражданин, и то кръвен. Та май си оставам и аз на земята за момента.

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
ХАХаххахахах всички сме в комуналния бизнес
Мечтах си да съм рицар и да се бия с меч
и мечтах как някой ден ще се оженя "Ей за тая...или па тая....ее ненене ... тая ще е" като даваха някво ревю и майка ми зяпаше
Първото нема как да стане, освен ако няма ядрена война
Второто е възможно, особено след като вече съм необвързан

Мечтах си да съм рицар и да се бия с меч

Второто е възможно, особено след като вече съм необвързан

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
ogata написа:Мечтах си да съм рицар и да се бия с меч![]()
...
фащай винкела и отивай в Пернишката дискотека.
Инъче аз си мечтаех за ето тоя същия Датсун: датсун 240/260/280Z като _galio_ от първа страница ...
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
мечта ми беше докато четях книгите на Карл Май да съм я индянец я каубой,слушах и метъл тогава и постоянно си представях как седим с Джеимс Хетвилд и компания и си лафим говоря за около 5ти клас когато съм бил,преди това нямам спомен нещо
малко по късно изгря звездата и на Памела Андерсън и мечтите ми леко станаха по влажни

малко по късно изгря звездата и на Памела Андерсън и мечтите ми леко станаха по влажни

54 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4