Diederichs coilover мнения?
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
Re: Diederichs coilover мнения?
за 530лв взимам 4 Б4 + сет пружини ХР или Айбах и оркестъра да свири
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Няма смисъл от подобни спорове. Да си кара всеки с каквото иска.
Съвсем скоро е46 ще стане актуален модел, ще спрат да правят Джом за е36 и всичко ще си дойде на мястото
Гледам вече започва пренасочването на ентусиасти към е46, тъй че честито на феновете на модела
Съвсем скоро е46 ще стане актуален модел, ще спрат да правят Джом за е36 и всичко ще си дойде на мястото

Гледам вече започва пренасочването на ентусиасти към е46, тъй че честито на феновете на модела

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
bum_bum написа:Няма смисъл от подобни спорове. Да си кара всеки с каквото иска.
Съвсем скоро е46 ще стане актуален модел, ще спрат да правят Джом за е36 и всичко ще си дойде на мястото![]()
Баси, от кога го чакам момента с наводняването на е46 ,за да се почувствам и аз истински ентусиаст с олдскуул е36-цата ..

- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
plradev написа:bum_bum написа:Няма смисъл от подобни спорове. Да си кара всеки с каквото иска.
Съвсем скоро е46 ще стане актуален модел, ще спрат да правят Джом за е36 и всичко ще си дойде на мястото![]()
Баси, от кога го чакам момента с наводняването на е46 ,за да се почувствам и аз истински ентусиаст с олдскуул е36-цата ..
иде, иде, мургавите налазиха 46-ците, все повече млади момчета също, та скоро 36-ци ще има само ценителски

лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Разликата в доставната цена на пружини Ейбах (двата модела) и H&R е около 150 лв. Билщайните не знам на колко идват, ама не вярвам да се вместиш в 530 лв. Апък и този модел амортисьор май не е пригоден за по-нисък работен ход, т.е. комбинацията е "сбирщайн". Ама аз какво ли пък разбирам от окачване... 

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
то излезе, че е по-евтино да си вземеш билщайн и х&р отколкото жомче
'баси ако знаех ... 

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
B4 е пригодна до 40мм иначе аибах и хр във форума за по 100-150лв бол а за 430лв си точно около б4 в зависимост от отстъпките които се ползват
Иво и аз се надам на масово местене към е46, че да ни оставят скрапериите на мира, пак останах без лайстни .....
Иво и аз се надам на масово местене към е46, че да ни оставят скрапериите на мира, пак останах без лайстни .....
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
Bilstein B4 Gas - 141е преден и 83е заден.
Bilstein B4 Gas M-tehnik - 154e преден и 83е заден.
Eibach Pro Kit - 182,6e комплект.
Eibach Sportline - 176e комплект.
H&R - 257e комплект.
Това са клиентски цени на истински стоки, внесени от Германия. Какъвто и процент отстъпка да ползваш, не мисля, че ще се уредиш за 530 лв...
Bilstein B4 Gas M-tehnik - 154e преден и 83е заден.
Eibach Pro Kit - 182,6e комплект.
Eibach Sportline - 176e комплект.
H&R - 257e комплект.
Това са клиентски цени на истински стоки, внесени от Германия. Какъвто и процент отстъпка да ползваш, не мисля, че ще се уредиш за 530 лв...

- Coulthard
- младши ентусиаст
-
грешка не искам да спорим ама на прима виста ти намирам чисто нов сет HR за 130GBP и стига с това че щом са от Германия са истински на тия митове се вярваше преди 5-6 години никой не може да ти гарантира от кой завод ти идват частите, знам български вносител на който товарителниците за пристигаща стока им пише Феби - Енепетал, Германия и ги продават доста под оказаните цени
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
Ами аз ти казвам от къде тръгват стоките, за които съм ти дал цени.
Един пример ще ти дам: купих си накладки Феродо Премиер за 61 евра (клиентска цена), а после в темата Части за Е36, където всеки пише какво и за колко е взел, един клиент написа, че си е купил Феродо Премиер (истински) за 52 лв.
Та така. 

Един пример ще ти дам: купих си накладки Феродо Премиер за 61 евра (клиентска цена), а после в темата Части за Е36, където всеки пише какво и за колко е взел, един клиент написа, че си е купил Феродо Премиер (истински) за 52 лв.

- Coulthard
- младши ентусиаст
-

в крайна сметка стигнахме до мнението - взимай Diederichs нищо че на сайта на производителя няма такива койлоувъри или по добре си вземи Jom, че бая водя преляхме, за което най-вече аз заслужавам дърпане на уши

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
bigmurzi написа:то излезе, че е по-евтино да си вземеш билщайн и х&р отколкото жомче'баси ако знаех ...
Аз лично имам на компакта Кони Спорт + H&R 60/40 за точно 540лв. Всичко чисто ново и оригинално.

- ////Alpine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe b20 sold, E85 Z4 Cabrio
преди 2 дена си взех такива койли, довечера или утре ще дам мнение 
Супер е окачването, повече от доволен съм, колегата laviatan ми го продаде утре ще го вдигна малко отзад че лази по корем на легналите.

Супер е окачването, повече от доволен съм, колегата laviatan ми го продаде утре ще го вдигна малко отзад че лази по корем на легналите.
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2