:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Мотопед :)
Мечтае да кара: колело
Детайли за колата: супер е

Re: :: Случаи на некоректност ::

Мнение от harko77 » 24 Ное 2011, 2:03

theOnly написа:Още един случай на некоректност,не купувайте от колегата vivaldi82, нищо чудно че няма нито един пост. От Пловдив е , телефона му е 0896104499. От близо 10 дена ме лъжи, че ще ми изпрати обещаната емблема за Е39, срещу заплащане от моя страна разбира се, всеки ден казва, че я е пуснал, а тя не пристига. Първото оправдание беше ,че я пуснал на друг колега и ще смени адреса. После продължава да твърди, че я пуска, а тя така и не идва.

За мен всяко не спазване на думата и уговорката е некоректност.

Незнам за каква цена сте се разбрали но оргинална нова струва около 40лв

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 24 Ное 2011, 14:43

Въпросния, ще почива месец, ако това се повтори, завинаги!

ентусиаст
Аватар
Кара: E65

Мнение от ddddk » 07 Дек 2011, 18:34

Здравейте колеги,

Пак по същата ми тема дето купувам огледала.
Пише ми л.с. колегата ehot. Ето му го профила: memberlist.php?mode=viewprofile&u=54477

Уверява ме, че има огледала за Е34. Звъня му, питам го няколко пъти дали е сигурен, че са Е34. Той ме уверява, че са точно каквито търся.
Праща ми ги. Преглеждам ги. Здрави и хубави. Плащам и ги вземам.
Същия ден тръгвам да ги слагам на колата - Не стават. По-големи са. По-дълги и по-високи. Не знам за каква кола са.
Звъня му веднага и му казвам резултата. Казва ми да ги пратя обратно.
Пратих му ги. На 02.12.2011 огледалата бяха в офиса на Еконт, който той поиска.

Още стоят там.

От тогава съм му писал 2 л.с. и съм му пратил SMS с молба да ме информира дали въобще смята да ги вземе.
Никакъв отговор.
Звънял съм му над 10 пъти. Не отговаря. Колкото и да е зает за 5 дена поне веднъж можеше поне да вдигне телефона и да ми каже, че е зает и да го изчакам или нещо такова.

Сега, утре Еконта ще ми звъннат и ще ме питат какво да правят със стоката?

Че изгорях кат последния балък, то е ясно, но поне да каже от каква кола са, че да пробвам да си ги продам сам...

Те, това е моята история с колегата ehot.

Поздрави,
Д
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 07 Дек 2011, 21:30

Писах му ЛС... да видим...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от trapo » 07 Дек 2011, 22:31

Здравейте искам да споделя една случка пък вие да решите дали съм прав.
Случаят е следния:
Преди около два месеца си купих една кола от едно момче от Бургас тогава нито знаех какъв нито нищо, видях колата в обява в един сайт. Хареса ми, купих я! НО, преди да я купя я закарахме в БМВ дилъра в бургас да я прегледах и имаше неща за оправяне, затова ОК смених си ги после, но докато я гледахме отдолу видях, че няма кори под двигателя и скоростите и питах момчето защо така и той каза "Така съм я взел, предишния собственик е сменял кормилни накрайници и не е сложил кората и я няма". Викам си ОК. Разплатихме се, по живо по здраво. Днес обаче търсих по обяви в нашия форум кори и случайно се натъкнах на обява за кора от от е38 със същия двигател. Обявата е на юзър "bmwman" . Звъннах, и както си говорих с човека отсреща и осъзнавам че гласа му е на човека, от който си купих колата!!!! Питам го: "Ти Георги ли си?" Той казва: "ДА!" Аз съм Лъчо, от теб ли си купих колата?" той казва: "ДА!" ..."От моята кола ли си свалил тази кора и сега ми я продаваш?"...той казва: "Ами не аз така я взех, пък предишния собственик оня ден ми я даде!" И аз го питам: "И сега сериозно ли ти ще ми я продадеш вместо като предишния собственик само да ми я пратиш?" И отсреща се чува: "Ами това си е между мен и него, а пък ти какво искаш ако случайно имам и джанти от БМВ да ти ги пратя ли?" И аз му казах, че за мен просто той не е човек, той ми се изсмя и аз затворих телефона. После, обаче, се поразрових да не би още нещо да продава от моята, вече, кола и се натъкнах на обява, че купува и е купил кормиилни накрайници за тази кола и явно той ги е сменял и той е махнал корите...Аз не пиша този коментар, за да искам безплатни кори за колата...просто отношението е доста некоректно и внимавайте ако си купувате нещо от този човек!
BMW Sheer Driving Pleasure

Разработва двигатели и хотели
Аватар
Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
Мечтае да кара: отново м3 е30 :)

Мнение от BESSNIA » 08 Дек 2011, 8:02

Аз както винаги имам матерял да нпиша за много хора , от форума и ще видите ,че почти за никой не съм писал защото нямам нерви да се разправям, но този вече сериозно ме изздразни и измами така , че е редно поне от него да ви предпазя.
Колегата memberlist.php?mode=viewprofile&u=61759 (kockata225) ми предложи да разменим капака за седан, който аз имах с капак за купе ,който той имал аз имах чеовек за капака за купе и за това се заинтересувах от зделката.
Чухме се по телефона и се уговорихме да му го пратя по еконт без наложен платеж за да не го товарят куриерите, а той като отивал да вземе моя щяй да пусне неговия. Видях ,че е от форума и за това може да му се има доверие и му изпратих капака на доверие.Съответно моя капак е взет от еконт негов не съм получил , не си вдига телефона писах му и се крие като мишка не отговара и така.
Пазете се : некоректен потребител
профила му е memberlist.php?mode=viewprofile&u=61759
телефона му е 0883554976
скайпа му е скайп: kockata225
0878155158 BG. номер
+447733066030 англ. номер

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 08 Дек 2011, 10:20

BESSNIA написа:...

Писах му... чакаме отговор

trapo написа:...

Некоректно е... долно е... но в случая не е нарушил правилата на форума по никакъв начин... единствената ти утеха може да е че ще го оставим в тази тема, да го виждат хората и да си имат едно на ум когато пазаруват от него...

Разработва двигатели и хотели
Аватар
Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
Мечтае да кара: отново м3 е30 :)

Мнение от BESSNIA » 08 Дек 2011, 17:45

не го пиша за да искам някаква справедливост или нещо подобно а просто да не се разправят хората с него или да ми дадат някой данни за него иначе дето се казева пътя до софия с кафето и закуската ми струва колкото капака :-)
0878155158 BG. номер
+447733066030 англ. номер

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 08 Дек 2011, 19:40

BESSNIA написа:не го пиша за да искам някаква справедливост или нещо подобно а просто да не се разправят хората с него или да ми дадат някой данни за него иначе дето се казева пътя до софия с кафето и закуската ми струва колкото капака :-)

Ясно е, че няма да те събори един капак, но въпроса е принципен.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 09 Дек 2011, 16:59

BIMMER_ON_THE_ROUTE - преди 3 седмици му пращам ринг ццфл. Пише ми на следващия ден ,че не работи.
Аз го изпробвах преди да го пратя- но случва се и се разбираме,за да не му стои колата разглобена веднага да му пратя друг,а той да ми върне "дефектния" И така вече почти 3 седмици -писах доста л.с.-та и се вижда ,че са прочетени , но даже отговор няма....лъган съм с големи суми и някакви си 13 лв. са смешна работа , но е неприятно това отношение- поне да беше казал-ами трябва ми още един....ами ще подаря/подарявал съм не един път/
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 09 Дек 2011, 17:11

Дай милинк към профила му, ще му пуша да обясни.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на една страна
Мечтае да кара: е36 328i

Мнение от BIMMER_ON_THE_ROUTE_ » 09 Дек 2011, 21:09

колега найстина ринга който ми прати неработеше !!! след 2 дни го отнесох в офиса на еконт ,не го бяха пуснали защото не съм бил отбележил как да го пуснат,с наложен ли или нещо от сорта,работното време ми е точно в това на еконт и затова нямам време да отида и да оправа белешката, и трябва лично да го направя,ако мислиш че съм за 13лева ще ти ги дам,като отида да попълна цялата белешка за еконт,питай някои колега който е работил с мен имал ли е проблеми дори питай babuna колко ринга за табла съм взел и имало ли е някъв проблем,това че продаваш повредени рингове,не мисля че си правиш добра реклама......
Изображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 09 Дек 2011, 21:21

1.Най-малкото можеше да се чуеш или пишеш на колегата.
2.В еконт винаги питат, за всичко преди да приключат дадена пратка.
3.Това, че дадено нещо е дало дефект, не означава, че умишлено е продадено така, ако твърдиш такова нещо трябва да е подплътено със солидни доказателства!
4.Колегата е пробвал ринга и работи, а при теб не работи, но да приемем, че му е станално нещо.

Нищо не те оправдава, че не си потърсил контакт с колегата, за да му обясниш, какво е положелнието.Да си четеш личните време имаш, но да му отговориш нямаш.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 09 Дек 2011, 21:39

Колега- не споря ,че не работи/всичко се случва по време на транспорта/-веднага ти пратих друг, без една дума!!!. Но просто да ми беше пратил неработещия -това е ./и ти казах да ми го пратиш за моя сметка/
Ако говориш за реклама-ами по-добра реклама от това ,че веднага ти пратих друг без наложен здраве му кажи.
А ти вместо да кажеш едно Благодаря -евала колега как реагира бързо и безкористно и ми помогна не ми отговаряш на л.с.-тата толкова време-а ето сега тук пишеш!
Не е за 13-те лв. От форума ми дължат един тефтер някой колеги....но тук въпроса е принципен/още по-лошо щом не се разбра идеята/
Лека вечер и благодаря за благодарностите - направи добро ....
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на една страна
Мечтае да кара: е36 328i

Мнение от BIMMER_ON_THE_ROUTE_ » 09 Дек 2011, 23:12

върнах ти на съобщенията колега и ти благодарих за новия ринг,казах ти че работи перфектно за разлика от първия,и наистина е така както го казвам дори и ти обясних,точен си няма спор,но пак ти казвам къде ми беше проблема не разполагам с много време за което ти се извинявам отново за голямия проблем
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари