Къде да намеря монитор?
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Къде да намеря монитор?
Здравейте, рових по всички техополиси,амркети мултирами и т.н. Търся си монитор на Dell 30 инча 2560/1600 (не го знам точно кой модел беше). Никъде не мога да го открия. Въобще знаете ли български сайт, в който мога да немря монитори 27+? Предпочитам да имат само не онлайн магазин, в смисъл искам да отида, да го видя, пробвам и т.н. малко съм старомоден, но не ми се ще да поръчвам от някакви сайтове и ако стане проблем да се чудя какво да правя.
Мерси
Мерси

Re: Къде да намеря монитор?
http://hp.most.bg/hp-zr30w-30-inch-s-ip ... 617A4.html
Не е Делл, но е с подобни характеристики. Офиса на фирмата се намира с/у Първо Районно на бул Шипченски проход. Но е хубаво да се обадиш да питаш предварително, дали го имат наличен. Успех
Не е Делл, но е с подобни характеристики. Офиса на фирмата се намира с/у Първо Районно на бул Шипченски проход. Но е хубаво да се обадиш да питаш предварително, дали го имат наличен. Успех

Не Мы такие, Жизнь такая
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
http://hp.most.bg/hp-zr30w-30-inch-s-ip ... 617A4.html
Ама да дадеш тея пари за монитор , по добре си вземи 27 инча телевизор за тея пари
доста по-евтино ще ти излезне
Ама да дадеш тея пари за монитор , по добре си вземи 27 инча телевизор за тея пари

I'm slowly drifting

- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
DirtySouth написа:http://hp.most.bg/hp-zr30w-30-inch-s-ips-lcd-monitor-partnumVM617A4.html
Ама да дадеш тея пари за монитор , по добре си вземи 27 инча телевизор за тея паридоста по-евтино ще ти излезне
Пробвал ли си някога да работиш на телевизор? Сори и фул ХД пак е максимум 1080р ... направи си експеримент: седни да гледаш филм от 50см пред ТВ-то и ела след 2.5 часа да си говорим пак

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Е искаш да ми кажеш ,че на 30 иначе ще гледа от 50 сантиметра ? Той трябва да има очи като на птица за да вижда всико встрани 

I'm slowly drifting

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
DirtySouth написа:Е искаш да ми кажеш ,че на 30 иначе ще гледа от 50 сантиметра ? Той трябва да има очи като на птица за да вижда всико встрани
да го кажа просто- такъв монитор си има цел с тоя размер и резолюция и тя определено НЕ Е само да си ровиш в нета, да гледаш филми и да играеш игри на него

- Coulthard
- младши ентусиаст
-
архитект, проектант, инжинер, CAD системи и тнт, 30" никой луд няма да си го вземе за да гледа филми и пише по форумите иии да най-вероятно ще го гледа от разстояние около 1м макс
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Coulthard написа:...30" никой луд няма да си го вземе за да гледа филми и пише по форумите...
така си мислиш ти- някои хора ползват 42" ТВ вместо монитор

- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
520i написа:...
не знам дали ти помагам, но мисля че това което търсиш е от ultrasharp серията на dell.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
Много благодаря на всичко отзовали се! Този монитор не е за мен. т.е. за офиса ми трябва. Няма да гледам нито филми , нито никакви подобни работи. Занимавам се с Форекс (търговия с валути) и ми трябват два такива монитора, с много голяма резолюция, поради простата причина, че може да се съберат много графики. На мен ми трябват горе долу 24 графики да са отворени без да се припокриват. Даже ако успея да намеря 2560/1600 ++ и да не е 10к лв още по-добре (по-скоро да не е 3+
). намерих перфектиният монитор, но струва над 25 000лв 

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
може да помислиш за доставка от сащ, защото гледам че разликите в цените са големи.
един 24-27 монитор да се прати е към $100 и отделно ддс. не знам за 30ка ма едва ли тежи много повече.
http://accessories.us.dell.com/sna/prod ... e_irrank=0
30ка за $1300
и една бюджетна опция
http://www.ebay.com/itm/PH5NY-Dell-U301 ... 1c1ff7085f
един 24-27 монитор да се прати е към $100 и отделно ддс. не знам за 30ка ма едва ли тежи много повече.
http://accessories.us.dell.com/sna/prod ... e_irrank=0
30ка за $1300
и една бюджетна опция

http://www.ebay.com/itm/PH5NY-Dell-U301 ... 1c1ff7085f
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
steeN написа:може да помислиш за доставка от сащ, защото гледам че разликите в цените са големи.
И ако пристигне дефектен и с изгорели пиксели, ще си го биеш в главата

А на колегата щом му трябва за форекс, мисля че по евтино би излязло 4 х 22" монитори (стига да има достатъчно място на бюрото

Не Мы такие, Жизнь такая
Мерси Steen, признавам си, че малко (даже много) ме е шубе да пазарувам онлайн. Два-три пъти съм се парил и вече не смея. Ако разликата е повече от $2-300 съм готов да се замисля да пеома риска, но за по-малко не смея.
@stefanoff
4*22 не става, понеже вече имам 4 19. Искам две 30ки и два от тези 19 ще ги сложа вертикално (хоризонтално?) де да знам на обратно
до 30-ките, за браузване и други работи да се вършат,абе за шарения 
@stefanoff
4*22 не става, понеже вече имам 4 19. Искам две 30ки и два от тези 19 ще ги сложа вертикално (хоризонтално?) де да знам на обратно

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2