Стомашни киселини?
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Стомашни киселини?
Малко странна тема, но реших да я пусна. Ако модераторите решат, че не е уместна, да я трият
Та темата е за киселините. Сигурно много от вас имат такива проблеми и аз също съм един от тях.
От около 1 година започнаха да се появяват. Може би защото не спортувам последната година и
защото качих 10 кила
Може би и заради junk-овете, дето ям
Започнах да взимам някакви хапове дето ги рекламират. Помагат ама след известно време
и пак ми е кофти, пък и много мразя да пия каквито и да било хапчета. И така един ден като
пак имах киселини реших да не взимам хапчета и взех да ям разни неща да не ги усещам толкова.
Ама резултат никакъв. След няколко дни пак ми излязоха и имах някакви ябълки под ръка.
Ханпах две ябълки и
киселините ми изчезнаха за няма и минута. Още докато ги ядях.
След седмица пак имах киселини и имах само хапчета. Взех, минимален резултат
И така решен да тествам пак с ябълките, последните две седмици съм си взел в офиса и в нас
повечко и при признак на киселини си хапвам по една и всичко изчезва. Последните няколко
дни си хапвам сутрин и вечер и нямам киселини
Та идеята ми беше да споделя, че тия киселини са супер дразнещи, пък и ако на някой друг
помогне тоя метод мисля, че е много по-удачен от хапчетата или содата дето я пият по възрастните
Ааааа. И не на последно място, някой знае ли какво има в тия ябълки, че действат така добре и то мигновено
P.S. Май тая мъдра мисъл
ще се окаже вярна - по една ябълка на ден, доктора далеч от мен 

Та темата е за киселините. Сигурно много от вас имат такива проблеми и аз също съм един от тях.
От около 1 година започнаха да се появяват. Може би защото не спортувам последната година и
защото качих 10 кила

Започнах да взимам някакви хапове дето ги рекламират. Помагат ама след известно време
и пак ми е кофти, пък и много мразя да пия каквито и да било хапчета. И така един ден като
пак имах киселини реших да не взимам хапчета и взех да ям разни неща да не ги усещам толкова.
Ама резултат никакъв. След няколко дни пак ми излязоха и имах някакви ябълки под ръка.
Ханпах две ябълки и

След седмица пак имах киселини и имах само хапчета. Взех, минимален резултат

И така решен да тествам пак с ябълките, последните две седмици съм си взел в офиса и в нас
повечко и при признак на киселини си хапвам по една и всичко изчезва. Последните няколко
дни си хапвам сутрин и вечер и нямам киселини

Та идеята ми беше да споделя, че тия киселини са супер дразнещи, пък и ако на някой друг
помогне тоя метод мисля, че е много по-удачен от хапчетата или содата дето я пият по възрастните

Ааааа. И не на последно място, някой знае ли какво има в тия ябълки, че действат така добре и то мигновено

P.S. Май тая мъдра мисъл

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Стомашни киселини?
Кво да има- пестициди, хербициди, разни други "...иди".
Системното пиене на антиациди е някаква висша форма на идиотизъм. Знаеш,че ядеш глупости и пиеш хапчета за да не ти е зле от тях
Ябълки аз не бих ял повече от 1 на ден и то ако е домашна. Купени не бих ги и помирисал.
Системното пиене на антиациди е някаква висша форма на идиотизъм. Знаеш,че ядеш глупости и пиеш хапчета за да не ти е зле от тях

Ябълки аз не бих ял повече от 1 на ден и то ако е домашна. Купени не бих ги и помирисал.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
А аз по 2 всяка вечер, домашни и така до пролетта. Различни сортове 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
bum_bum написа:Кво да има- пестициди, хербициди, разни други "...иди".

в тях няма нищо от гореизброените неща

От полите на Родопите, дето на десетки километри няма нищо, което да ги замърси с каквото и да било

А бе забутана работа

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Това е добре. Тъй като е почнала да праща ябълки поискай и малко сирене, яйца, някоя кокошка, мляко, сланина и ще забравиш за киселините 

- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
bum_bum написа:Това е добре. Тъй като е почнала да праща ябълки поискай и малко сирене, яйца, някоя кокошка, мляко, сланина и ще забравиш за киселините

Тук съвсем на бе-ге-мама заприличахме

- stefkata1990
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 m43 318i e39 528i
- Мечтае да кара: m3 e36/e38 760
Свали 10 кила и няма да имаш 

- trance4life
- Потребител
-
и аз като качих няколко килца и особенно когато пия бира или домати с ориз получавах киселини
временния лек е да пиеш сода
но най-добре започни да спортуваш смъкни няколко килограма и избягвай да пиеш бира и да ядеш мазно люто и т.н. в нета има много инфо

но най-добре започни да спортуваш смъкни няколко килограма и избягвай да пиеш бира и да ядеш мазно люто и т.н. в нета има много инфо

:)
- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Azidaha написа:bum_bum написа:Това е добре. Тъй като е почнала да праща ябълки поискай и малко сирене, яйца, някоя кокошка, мляко, сланина и ще забравиш за киселините
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тук съвсем на бе-ге-мама заприличахме![]()
Щом казваш може и така да е. Ще ти повярвам, аз по женски сайтове не влизам и нямам идея кво искаш да кажеш ама явно си добре запознат.

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Цялата работа е в боклуците дето ядем, и мен ме мъчат от известно време и то само като съм ял някаква храна от гадни продукти.
Като ям читави неща нямам никакви проблеми.
А ако можеш наистина да ядеш домашни продукти въобще ще забравиш за каквито и да е било проблеми със стомашно-чревния тракт
Всъщност дори и да не са домашни, пак има качествени храни и в някои случаи дори са по-евтини от някой уж евтини боклуци.
Директно ти давам пример - сирене.
Някакво гръцко в прехваления Лидл - 8+лева/800 грама. - няма такъв боклук - като го подложиш на топлинна обработка ИЗЧЕЗВА БЕЗСЛЕДНО!!! Никаква следа от него, дори и аромат на сирене.
От кварталното магазинче, от тенекия, Българско, марка не знам - 6,90/1000 грама - е по-вкусно сирене заклевам се от години не бях ял, отделно а баницата с него е...
Мога да давам с месеци още такива примери, за продукти брандирани за която и да било търговска верига.
Та прави си сметка защо имаш киселини
Като ям читави неща нямам никакви проблеми.
А ако можеш наистина да ядеш домашни продукти въобще ще забравиш за каквито и да е било проблеми със стомашно-чревния тракт

Всъщност дори и да не са домашни, пак има качествени храни и в някои случаи дори са по-евтини от някой уж евтини боклуци.
Директно ти давам пример - сирене.
Някакво гръцко в прехваления Лидл - 8+лева/800 грама. - няма такъв боклук - като го подложиш на топлинна обработка ИЗЧЕЗВА БЕЗСЛЕДНО!!! Никаква следа от него, дори и аромат на сирене.

От кварталното магазинче, от тенекия, Българско, марка не знам - 6,90/1000 грама - е по-вкусно сирене заклевам се от години не бях ял, отделно а баницата с него е...

Мога да давам с месеци още такива примери, за продукти брандирани за която и да било търговска верига.
Та прави си сметка защо имаш киселини

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Преди 1 месец изкарах кофти стомашен вирус! След по-малко от седмица "прочистване", реших ей така напук на организма си да се захраня с джънк фууд! Макове, дюнери и т.н....Веднага ги връщах! Но когато ядох домашно сготвена храна, дори и тежка да е - нямах проблеми! Та си видях организма, когато е изчистен какво приема и какво отхвърля! Е, хубави изводи си направих, ама продължих да си хапвам лайна!...
От чист мързел да си сготвя! 

Без страх, без спирачка!
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
Azidaha написа:trance4life написа:домати с ориз
Kъв тоз' деликатес бе колега
е домати с ориз , не се правете всички сме яли
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
Stanchev написа:талцид
Къде си бе

че ябълките ми помагат в пъти по-бързо и може би по-дълготрайно. Та се чудех какво е

Снощи четох да видя защо може да ми помагат, ама не разбрах. Само видях, че съдържат
разни органични киселини, дъбилни вещества, минерални соли
и всякакви такива неща, дето не знам какво са

важното е, че е по естествен път, не чрез хапчета и т.н.

31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3