нов форд или старо бмв?
Модератор: Общи модератори
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Re: нов форд или старо бмв?
давам си м5цата за форд 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Явор написа:давам си м5цата за форд
Ама за компанията 'Форд' или

Много като тебе вече плакаха ...
- Leudi
- Потребител
-
- Кара: E90 316i М-Пакет; Golf 5 2.0 TDI
Баща ми има нова кола от класа на Фордовете (Пасат ЦЦ) и изобщо не е толкова трошлива, колкото ги изкарвате. Единствено поддръжката е много скъпа, както на всички нови коли, иначе си и здрава и комфортна.
Вие тука го изкарахте все едно в тези компании (в случая Форд) работят студенти по КСТ от ТУ-София

Вие тука го изкарахте все едно в тези компании (в случая Форд) работят студенти по КСТ от ТУ-София

Nope ... it's Chuck Testa !!!
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Nukem написа:Някой от вас качвал ли се е на Форд, карал ли е новия Фокус, Мондео че давате сравнения? Тия лафове за продадения Форд са толкова смешни, че няма на къде.
Искаш ли инфо от първа ръка за новото Мондео, карал съм го и имам директни наблюдения, най-добрия ми приятел си купиха такова, чисто ново 52к с оскъпяването!
На 5000км смениха лагер-помпа, че им отказаха спирачките!
На 15000км се прецака термостата, там е някакъв термоблок!
На 50000км сменяха софтуера че нещо не работеше както трябва колата!
На 80000км топката и волана са зле и това при нормална употреба!
На 100000км се прецака-демферния маховик!?????????????????????????????
Има и други малки неща машинките на седалките, 2-пъти се чупи захващането на барчето на подлакътника и.т, и за тази кочина даваш 50к, ми не мерси!
Добре колега. Баща ми кара Форд Мондео '06 и до сега /да чукна на дърво/ не е влезнало в сервиз. Само и единствено за смяна на масло и гуми. Купихме го чисто ново /на 900км./ ? Всичко много зависи. Баща ми работи в Мото-Пфое и съм доста запознат към почти всички Фордове. Новото Мондео, супер кола, удобна, кеф ти екстри. Не може да ми кажеш, че това което се е случило на твоя приятел, не може да се случи и на е60 примерно ?
И да не съм офф: BMW пред Форд .. Класиката си е класика

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Аз бих си взел каквото ми харесва по-вече, независимо кое е по разумно.
И най-старото БМВ бих предпочел пред форд, стига да мога да си го позволя.
Форд може да е много хубава и здрава кола, но не ми харесва и не ми доставя удоволствие да я карам, че даже като интериор ме и дразни.
Хората, които сменят често марката-за мен влагат повече пресметливост в избора, отколкото лично удоволствие от шофирането-не че е лошо , но аз не мога така.
И най-старото БМВ бих предпочел пред форд, стига да мога да си го позволя.
Форд може да е много хубава и здрава кола, но не ми харесва и не ми доставя удоволствие да я карам, че даже като интериор ме и дразни.
Хората, които сменят често марката-за мен влагат повече пресметливост в избора, отколкото лично удоволствие от шофирането-не че е лошо , но аз не мога така.
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Явор написа:давам си м5цата за форд
Искаш ли една фиестичка автомат за зимата?

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Вероятността за безаварийно каране е доста по-голяма при нов автомобил - нисък клас, но тук свършват плюсовете за мен лично.
Предпочитам стара кола от висок клас ако не мога да си позволя нова такава.
Ако става въпрос за работна кола - там работата е вече друга - избирам ново фордче tourneo или там както е модела.
Предпочитам стара кола от висок клас ако не мога да си позволя нова такава.
Ако става въпрос за работна кола - там работата е вече друга - избирам ново фордче tourneo или там както е модела.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Leudi написа:Баща ми има нова кола от класа на Фордовете (Пасат ЦЦ) и изобщо не е толкова трошлива, колкото ги изкарвате. Единствено поддръжката е много скъпа, както на всички нови коли, иначе си и здрава и комфортна.
Вие тука го изкарахте все едно в тези компании (в случая Форд) работят студенти по КСТ от ТУ-София![]()
![]()
колега къде ги сложи форд (мондео да кажем) и пасат цц в 1 клас въобще не разбрах. че тя разликата в цените и класовете е съвсем не малка. да не говорим, че на пасат цц дизайна слага у малкия жоб всяко базисно e90

- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Leudi написа:Единствено поддръжката е много скъпа, както на всички нови коли, иначе си и здрава и комфортна.
ми то поддръжката е като на ауди, как да е евтина?
zBoost написа:да не говорим, че на пасат цц дизайна слага у малкия жоб всяко базисно e90
наистина по-добре да не говорим, кво правиш тука като толкова ти харесва?
- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
sub_eleven написа:Leudi написа:Единствено поддръжката е много скъпа, както на всички нови коли, иначе си и здрава и комфортна.
ми то поддръжката е като на ауди, как да е евтина?zBoost написа:да не говорим, че на пасат цц дизайна слага у малкия жоб всяко базисно e90
аз предлагам alx да ви праща покани и да заминавате.....старите баварии на скраб.....там ше си откарате на американски дръгели-кеф ти шеви,кеф ти додж,кеф ти кугар,кеф ти сатурн,че и кадилаци с лачени джанти с въртящи капаци

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
sub_eleven написа:zBoost написа:да не говорим, че на пасат цц дизайна слага у малкия жоб всяко базисно e90
тва, че съм тука не пречи да бъда реалист

- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара

Стига с фейлове
Форда е форд до кортина, консул, гранада, таунус и таурус, капри, първите ескорти и фиести и евентуално сиерите. Това са фордовете, които признавам за коли и които бих карал без да се замислям. Нова кола, да докато е в гаранция може да се каже, че е здрава, а после?
Кризата е голяма вече, навремето бизнесмените си купуваха Е34/32 и W124/126 сега си купуват тойота авенсис и форд мондео.Закъсвацията е страшна

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
задължително нов форд ,и то новото Мондео с 200 коня дизелчето .. който му се кара БМВ на 200-300+ к км да си кара ,аз по тоя път минах и то 2 пъти
знам БМВто кое как се чупи ,как върви/вози с разбита рейка и амортисьори и т.н. .. яма за пари и най вече нерви .. и то едното ми БМВ беше на цената на гарсониера към момента .. 

- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
Даже е за препоръчване опел или махиндра- чувам много сполучливи и супер здрави коли били