нов форд или старо бмв?
Модератор: Общи модератори
Re: нов форд или старо бмв?
Един приятел си взе нов Нисан Кашкай и скоро ме вози. Седях вътре, оглеждах се, ослушвах се и честно казано не видях с какво е по-добър от Е46-цата - същата возия, сходен вървеж, откъм екстри превъзхождаше моята само с една голяма навигация, вътре мирише на евтина пластмаса. И това е кола за 50 бона. 

бусовете им не са лоши на форд,от леките коли са далече, по ценови сравнения отговарят 

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
vinio написа:бусовете им не са лоши на форд,от леките коли са далече, по ценови сравнения отговарят
На външен вид може. Явно колега, не си се возил в Транзит '03,'04. Няма по-неудобна седалка, а за дълъг път .. ептем.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

то вие нови БМВ-та не харесвате, та кво остава за други марки
е30, е36.. мааааакс е46 пауар
е30, е36.. мааааакс е46 пауар

No bling at the Ring
- balcanbas
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39 528i;ML320;E46CI B28TU
- Мечтае да кара: F10
Боже,боже .... не вярвах да прочета някакви +++ ЗА ФОРД изобщо ? Абе, сигурно във форума на ФОРД не си хвалят колите толкова, колкото във форума на БМВ хвалят тази псевдо марка - СМЯХ,СМЯХ
Сравнявате Е60 с Мондео

Сравнявате Е60 с Мондео

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
фокусчето с 250 коня турбо бензинка и забравям 

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
да се подключа
БМВ Х6 3.5 бензинка купена от Щатите - нова на всеки месец по една седмица - на кафета в Камор... Беше на едната от шефките в бившата фирма и девойчето си караше много леко, само дето тая кола не спираше да дава дефекти и да се чупи... скоро засекох колегите за пореден път в Камор и те викат, че продължават да спазват традицията.
На братми му дадоха служебно Мондео комби - ежедневно тая кола минаваше м/у 300 и 600 км. ми не мръдна и расхода е нисък. (да добавя че преди това имаше Фокус Комби - пак служебен. Нямаше проблеми обаче вътре си беше доста ефтин)
Що се късае до М5 и Мустанг - бих заложил на Мустанга ако живея в щатите - по лесна подръжка, по достъпна откъм модификации и реално за времето на лизинга имам съмнения че ще платя поне още веднъж бавареца.
Аз съм си доволен иначе от Е36-цата ама следвщото няма да е от Баварците (Е36-цата най-вероятно ще си я оставя поне засега е такъв плана)
Поздрави

БМВ Х6 3.5 бензинка купена от Щатите - нова на всеки месец по една седмица - на кафета в Камор... Беше на едната от шефките в бившата фирма и девойчето си караше много леко, само дето тая кола не спираше да дава дефекти и да се чупи... скоро засекох колегите за пореден път в Камор и те викат, че продължават да спазват традицията.
На братми му дадоха служебно Мондео комби - ежедневно тая кола минаваше м/у 300 и 600 км. ми не мръдна и расхода е нисък. (да добавя че преди това имаше Фокус Комби - пак служебен. Нямаше проблеми обаче вътре си беше доста ефтин)
Що се късае до М5 и Мустанг - бих заложил на Мустанга ако живея в щатите - по лесна подръжка, по достъпна откъм модификации и реално за времето на лизинга имам съмнения че ще платя поне още веднъж бавареца.
Аз съм си доволен иначе от Е36-цата ама следвщото няма да е от Баварците (Е36-цата най-вероятно ще си я оставя поне засега е такъв плана)
Поздрави

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
vicho написа:фокусчето с 250 коня турбо бензинка и забравям
той там има рено меган рс къп ли кво там се водеше дет надува шушоните на всички хечбекове с предно предаване

п.п. и най-важното прави най-бързата обиколка на ринга за коли с предно предаване

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Знаете ли защо на фордовете са им толкова дебели реотаните на задното стъкло? 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
по същата причина поради която Лада-та има реотани там- като буташ зимата да ти е топло на ръцете

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
ms написа:по същата причина поради която Лада-та има реотани там- като буташ зимата да ти е топло на ръцете![]()
![]()

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
А що тогава Ауди има толкова голямо челно стъкло

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
За да се вижда балъка дал бмв мъни за фолксваген 

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
е как що- нали трябва добре да видя дървото/мантинелата/канавката като изправя завоя 

barabqga написа:vicho написа:фокусчето с 250 коня турбо бензинка и забравям
той там има рено меган рс къп ли кво там се водеше дет надува шушоните на всички хечбекове с предно предаване![]()
п.п. и най-важното прави най-бързата обиколка на ринга за коли с предно предаване
мегана е недосегаем, но все пак като концепция е доста по-модерен.
не знам, ще видим новия фокус СТ какво ще каже
мегана печели от шпер диференциала на предния мост, иначе като мощност и кубатура е по-слаб
нямам представа какво е положението и с новата астра
тя визуално много прилича на мегана, особено в този жълт цвят, като силует е същата кола направо
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
No bling at the Ring