Некой сме на изпит...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 29 Апр 2006, 14:52

theraven_nz написа:Да ви кажа една истина - главно съм се насочил към НБУ, щото най си ми харесва там една специалност (Телекомуникации), даже и на един тест се явявах и т.н. мисля, че ще ме вземат. А изпита в техническия го държа, за да няма след мене приказки "Виж го тоя пульо - тъп като галош, затова отиде в НБУ". Иначе това за положението в техническия го знам вече, благодаря все пак, че ми давате съвети :D А за НБУ-то, вече сума ти народ е адски доволен и от обучението, и от реализацията, както и от редица други фактори...

Ами 100letov, мога да ти пожелая само лесни задачи и здрави наказване и омазване след добрите резултати 8) :D 8) :mhihi: А надали ще се видим, освен ако не си от Сливен - аз ще съм там, щото ми е до гъза...

ПоЗдрави :D
Ела в НБУ, и няма да съжаляваш,мани ги хората какво ти расправят.Недей се забива в държавни университети,пълна трагедия е,80%от преподавателите са някакви пенсии,които ти преподават знания от преди 20г.По хубаво дай малко повече пари,ама научи нещо ,отколкото да си губиш времето ;)другия вариант е Америка,там вече 100%си струва,стига да имаш малко повече парички ,направо заминавай.

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 29 Апр 2006, 23:32

Еби му мамата :mhihi: Яко наакахме предварителния :mhihi:
BMW only!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_maniac » 30 Апр 2006, 10:58

всичко е много относително- опира до много фактори като специалност, финансова възможност и така нататък. до сега не съм чул в НБУ например да имат медицина- а може и да открият, а за Америка- там ме е страх да ходя :lol:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15

Мнение от theraven_nz » 30 Апр 2006, 12:06

amd написа:Еби му мамата :mhihi: Яко наакахме предварителния :mhihi:

Мммм - беше си клизма с градински маркуч направо, най-много 5 да хвана ама здраве да е :D ! Better luck next time.

P.S. Ето ги задачите, който иска да скива какво отне 4 часа от живота ми вчера http://priem.tu-sofia.bg/exams/exam_mat06_resh.html

P.S.2. Ама яко се наказахме снощи по случая..... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
---

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: GSI
Мечтае да кара: E31

Мнение от Mixi » 30 Апр 2006, 16:40

И аз бях на изпит в Техническия вчера ..а предишния ден в Строителното в Суходол .. все 3 може и да вържа , въпреки че по - нагоре се целя :lol: Хайде другата седмица в Софийския да се пробваме! Успех на всички кандиат-студенти :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Manoff » 30 Апр 2006, 23:52

Добре са , какво се плашите . Отишли сте , видяли сте , евентуално сте се оакали или не - супер . Сега да два вариантире . 1) Сядам си на гъза и се стягам , 2) Изкарах 4 ( или 5-6 дал Бог) - браво , ама може още . В краен случай има изпит в НБУ през септември , а още по-краен отиваш в МЕИ и се записваш по диплома като специализант . Варианти колко искаш , стига само да имаш желание . Понеже и аз съм на същото дереже знам кво е , само че СУ и ТУ не ме устройват щото искам архитектура , а нея я има само в УАСГ и Варненския свободен. В НБУ вече сме студенти с 90.56 процентил , имам го като вариант , верно , плащам 1000 лв. семестър , но там парите са НА маста , а не ПОД масата ... Няма страшно , ще се справим :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от theraven_nz » 01 Май 2006, 1:15

Добре де, аз на първата сесия на НБУ имам 96.07%, явно най-големите акъли ги е нямало още :mhihi: Това според теб трябва да значи, че съм вътре с двата крака и оная работа :D ...
Аз съм си решил, че ще ходя в НБУ, а за техническия го държа просто да си знам дереджето. Ся че се прее*ах с тая английска дето имам 2 часа математика седмично е друг въпрос. Иначе като гледах решенията на задачите в сайта на ТУ и точкуването съм нейде къмто 4.70-4-90. То ще се чуе накрая де :mhihi:
BTW в УАСГ-то изпитите са доволно трудни, в това се уверих като гледах някои неизтеглени теми, ама и там парата диктува.

Айде лека и доходна от мен :twisted:
---

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 01 Май 2006, 9:59

theraven_nz написа: Ся че се прее*ах с тая английска дето имам 2 часа математика седмично е друг въпрос.

С коя английска си се преебал?
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от theraven_nz » 01 Май 2006, 10:30

...с английската паралелка... и то не заради английския ами заради хорариума часове 8)
---

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Manoff » 01 Май 2006, 12:40

Може ли и аз да влезна в клуба на прее*аните с езиковите гимназии :mhihi: ? За УАСГ знам че задачите са "леко" по трудни , а че също има подкупи , има , само че са мнооо по солени . НБУ-то с 58 точки (около 96.07% дето каза) , си толкова вътре че още 3 % да имаше можеше да се бориш за частична стипендия. Може септември да се видиме като колеги :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от theraven_nz » 01 Май 2006, 13:24

УАСГ-то да си чертаят :) Видим ли се като колеги имаш една бира от мене :mhihi:
Айде и успешни перговори :twisted:
---

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Manoff » 01 Май 2006, 16:29

То пеговорите лесна работа , стига да влезна арх. , ако ли не , парите за BMW заминават като "дарение" в УАСГ или като такси + дарение и прехвърляне от Варненския свободен в София... до тогава ще продължавам да карам тъпия Голф III :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от emcho_k » 02 Май 2006, 12:47

bam-bam написа:успех на сички .. тука при нас е лудница ... фрашкано е с жертвички ... ооххх на батя :lol:

Видех аз за кво става дума :mhihi: :mhihi:
Станах :shock: на центъра и се чуда на къде да гледам :mhihi:
Иначе изпитите бяха горе-долу лесни,ма ше видиме :D
И успех на останалите кандидат-студенти като мен 8)

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 02 Май 2006, 13:32

emcho_k написа:
bam-bam написа:успех на сички .. тука при нас е лудница ... фрашкано е с жертвички ... ооххх на батя :lol:

дано дано да те приемат да станем повече че да може да си праим и ние некое ОМВ тука .. за ся сме 2ма .. леееко по леееекинка увеличаваме бройката :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от emcho_k » 03 Май 2006, 12:15

bam-bam написа:
emcho_k написа:

дано дано да те приемат да станем повече че да може да си праим и ние некое ОМВ тука .. за ся сме 2ма .. леееко по леееекинка увеличаваме бройката :mhihi:

Хех ше се увеличаваме нема къде да ходиме, а ти стегай контингента :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата