Момчета помогнете ми с един любовен смс!
Модератор: Общи модератори
68 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Re: Момчета помогнете ми с един любовен смс!
RSxRacer написа:Ronka написа:RSxRacer написа:в блок или къща живее тя и етаж ориентировачно... може и на лично да споделиш...
Ти да не ми крадеш мислите![]()
![]()
Просто и предложи, защо си усложняваш живота с смс-и и глупости, само да дооплескаш нещата![]()
Бъди честен и директен
ми има си пробван метод в такива ситуаций ама нека Любо сподели първо
Мда и върши работа

На тея с 'нещо по-тежко' и разни други жени и глупости

Жена виждАли ли сте ?

Много като тебе вече плакаха ...
- climbernoob1
- кандидат ентусиаст
-
Ronka написа:RSxRacer написа:Ronka написа:RSxRacer написа:в блок или къща живее тя и етаж ориентировачно... може и на лично да споделиш...
![]()
Просто и предложи, защо си усложняваш живота с смс-и и глупости, само да дооплескаш нещата![]()
Бъди честен и директен
Мда и върши работа
На тея с 'нещо по-тежко' и разни други жени и глупости![]()
Жена виждАли ли сте ?
Жена ли? Ко е туй?

п.с: Отиваш на крака с пръстена, предлагаш и ако те обича ще ти прости.
btw: Ако 7 години е чакала това, тя още ще го иска и ще приеме веднага..

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
и зарежи смс-те,за нея това е тотална глупост преписана от некое сълзливо сайтче... смяташ етажа и на каква височина е от земята,подъряваш и един канап с такава дължина,чакаш да се стъмни,звъниш и да ти пусне единия край на канапа и връзваш една камара рози, докато тя тегли нагоре товара ти си бегом пред вратата на апартамента и,звъниш и чакаш на колене с пръстена да се покаже с рози в ръце,ако това не я трогне заебаваш,но докрая на живота си ще знаеш,че си опитал...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
бил съм в същата ситуация - помогна единствено да минат няколко дни, без да се чуваме, един-два дълги разговора, и после пръстен - колкото се може по-неформално, на тихо място и без народ наоколо
ако живее в блок и отдолу има паркинг - грабни два спрея и просто напиши 'обичам те' или 'съжалявам' - това е по-добро от 1000 смс-а и си е жест, който даже съм пробвал и става - не за извинение - просто заради жеста.... ама после въпросната мома я загубих заради тъпотии казани - като при тебе, и не успях да я върна, просто я задуших с смс-ите и т.н. тъпотии
моят съвет за Любо - остави нещата 3-4 дена без да и звъниш и без да подаряваш нищо и т.н. - после и се обади, кажи и, че искаш 5мин насаме, и реши тия 5мин как да ги напълниш със смисъл - всякакви други схеми са ташак - ти само си знаеш жената - щом и тема си пуснал, значи тя е жената! остави я малко намира, и после действай!
ако живее в блок и отдолу има паркинг - грабни два спрея и просто напиши 'обичам те' или 'съжалявам' - това е по-добро от 1000 смс-а и си е жест, който даже съм пробвал и става - не за извинение - просто заради жеста.... ама после въпросната мома я загубих заради тъпотии казани - като при тебе, и не успях да я върна, просто я задуших с смс-ите и т.н. тъпотии
моят съвет за Любо - остави нещата 3-4 дена без да и звъниш и без да подаряваш нищо и т.н. - после и се обади, кажи и, че искаш 5мин насаме, и реши тия 5мин как да ги напълниш със смисъл - всякакви други схеми са ташак - ти само си знаеш жената - щом и тема си пуснал, значи тя е жената! остави я малко намира, и после действай!
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...

брачеди
не е така
наистина не е така
просто жените понякога правят неща, който им вредят и ги карат да страдат
но си вярват, че това страдание е по-добрия вариянт
и на такъв човек никакви разговори, подаръци и молитви не могат да му помогнат
понякога човек просто трябва да се откажа и да продължи напред
не се забутвай, колега, остави нещата така
не е така
наистина не е така
просто жените понякога правят неща, който им вредят и ги карат да страдат
но си вярват, че това страдание е по-добрия вариянт
и на такъв човек никакви разговори, подаръци и молитви не могат да му помогнат
понякога човек просто трябва да се откажа и да продължи напред
не се забутвай, колега, остави нещата така
No bling at the Ring
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
Според мен просто е чакала момента да приключи отношения с тебе,щом не ти прощава,зарежи по добре не се тормози 

/// 6>4

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Ronka написа:RSxRacer написа:Ronka написа:RSxRacer написа:в блок или къща живее тя и етаж ориентировачно... може и на лично да споделиш...
![]()
Бъди честен и директен
Мда и върши работа
На тея с 'нещо по-тежко' и разни други жени и глупости![]()
Жена виждАли ли сте ?
Аз жени съм виждал и точно това е варианта.
И причината е много много проста - жената си мисли - "Какво,тя не може да е по-готина от мен,я виж какви цици оле той и се кефи"
и баам следват сълзливи обаждания,смс-си и така.
Но тук май става дума за нещо по-сериозно.
Май си и казал нещо от рода,че не искаш да се жениш,че не си мечтаеш за деца и че предпочиташ да си купиш нов М-пакет от колкото да я заведеш на готина зимна почивка на Банско.
Ако става дума за женитба трябва да решиш дали да отиваш при нея с пръстена или да не я търсиш повече.
Но нека ти дам и един друг съвет.
Обади и се и я попитай в прав текст - "Ако си търсиш повод да се разделим просто ми кажи,за да си карам живота"
И по време на разговора и кажи също,че и се обаждаш за последен път за да се изясните и че ако по нататък тя иска да ти каже нещо ще трябва да те търси.
Но и го кажи много мило и равномерно за да прозвучи като - "Съжалявам че те притеснявам но е за последно миличка обещавам" и после продължавай по плана.
Друг начин няма - Късмет Любак

- balcanbas
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39 528i;ML320;E46CI B28TU
- Мечтае да кара: F10
bmwfans написа:Е, ти си го написал в първия си пост, наистина и покажи че си пораснал и си се променил.
Сълзливи смс-и, цветя и дъра-бъра ги оставяш или по-скоро, много леко и елегантно.
Жената, трябва да се държи винаги под леко напрежение, не да се правиш на малоумник и простак, а трябва да разбере, че имаш възможност Ти да избираш с коя да си, че можеш леко и деликатно да и кажеш Не (и по принцип трябва да и се отказва, отвреме на време).
И е хубаво да работиш в тази посока, Ти си мъжът, Ти си силният, от Теб зависят решенията, в смисъл разбери ме правилно, не всеки път, като пазарувате за вечеря примерно, ти си знаеш мусака и тва е, не.
Иначе в конкретния случай, дето си усрал нещата, уреждане на среща(както казаха колегите по-горе) очи в очи, най-доброто от теб, дрехи, коса, брада, нокти, парфюми, абе трябва да си изпънат като струна, за да разбере какво всъщност Тя губи, тихо заведение, за да може да не ви притесняват разни неща.
Рзговор, в конкретния случай, (не те познавам, не знам с какво се занимаваш и т.н.), разтягане на локуми, леко извинителен тон, но леко и на положение.
Първото впечатление, бъди кавалер, навсякъде и по всяко време, пак, правиш го почти незабележимо, все едно ти е природа.
Говори без отрицания и по възможност за отрицателни, чувства, случки и т.н.
НАЙ-ВАЖНОТО покажи и че имаш чувство за хумор, главата си залагам, това сломява, всичко отрицателно и негативно у жената, но го прави и показвай много, много интелигентно, без груби простотии.
Изтъквай всичките си силни страни, добра работа, интелект, добронамереност, показвай колко са ти сладки дечицата по принцип, абе въобще всичко в което си добър, Но пак ти казвам, много интелигентно, не да и ги изсипеш на веднъж на главата.
Пак разтягане на леки локуми, ако се налага, реплики от типа ''Много държа на теб, но понякога съм много разсеян''
Признанита за любов ги остави за, по нататък, ако се налага споменавай само за силните си чувства без да конкретизираш.
Дай всичко най-добро от себе си, изпрати я, до кола, до спирка, не досаждай, лека целувка по бузата и така.
Ако можеш направи нещо изненадващо, но приятно.
Трябва да оставиш впечатление у нея, че губи много, без да и го казваш разбира се.
А бе дерзай и успех, а и да напишеш, какво е станало.
П.П.Да се е*а у главата извратена, какъв сбит пост
П.П.2 Като и говориш, винаги я гледай в очите, седни срещу нея и винаги, като жестикулираш го прави с отворени длани към нея, ако сядате един до друг седни от лявата и страна.
Евалата колега, мислиш абсолютно като мен, сигурно и действаш така. Това е причината да съм попадал на жени, които са много яки мацки и в същото време са правели всичко за мен, за да сме заедно и щастливи

И за да не бъда

Колега, според мен най-печелившата концепция, за да си щастлив с една жена и тя да е щастлива с теб е да използваш поне част от гореспоменатите примери.
В конкретната ситуация - бъди мъж, бъди смел, не се притеснявай да се извиниш, просто е необходимо да го направиш в правилния момент

Моя съвет е да изчакаш да минат - 3,4 дни, просто да мине малко време. Кажи й, че през това време си осъзнал, че не можеш да живееш без нея, живота ти няма да бъде същия, тя е била щастието ти, оправяла е сивото ти ежедневие. Кажи й, че съжаляваш, че не си успял да изразиш истинските ти чувста към нея... разбрал си какво би загубил, след като си усетил, че тя се отдалечава от теб и лека по лека я губиш
Любчо, каквото й да направиш, както и да постъпиш, пожелавам ти Успех

BadAngel написа:не се забутвай, колега, остави нещата така
И на мен тъй ми се стрyва, но не си ли го преживее, няма да миряса. Не че един пръстен ще промени нещата.. ако 7 години ти си бил един, надали ще се промениш и най малкото ти самият няма как да си щастлив ако се моделираш заради някого, но го има и дрyгия момент, в който като те отрежат, ти се иска да преобразиш целия свят и подвиваш опашка.
В крайна сметка направи това, което чyвстваш, че трябва да направиш.., не мисля, че ти трябват съвети в такъв момент, а само подкрепа.
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Голям секта сме , евала на всички Ви . Супер сте , невероятно е да бъдеш част от такъв колектив . Благодаря Ви.
п.с На мацката съм и направил и 328 Ти Компот

- climbernoob1
- кандидат ентусиаст
-
LuBo1 написа:Голям секта сме , евала на всички Ви . Супер сте , невероятно е да бъдеш част от такъв колектив . Благодаря Ви.
Ауу, супер! Ще остане изненадана, сигурен съм.

- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
LuBo1 написа:Просто искам да знае че всеки ден си мисля за нея , но взех да свършвам с думите и жестовете ! Много съм я ядосал , не слагайте всички жени под общ знаменател - всяка мисли различно . Сега знам че ми е много ядосана и не иска да разбере и да повярва че аз мога да се променя , да порасна и да я направя отново щасливаЗагубил съм надежда всякаква . . . 7 години ме чака момичето да и предложа , а аз все се страхувах . Не ми се искаше да порасна , но сега знам че живота си минава , и ако не го оцени в момента какво правя за нея и какво съм проумял , ще бъде голяма загуба и за двама ни !
виж, че сам най-добре знаеш какво да напишеш

успех
sub_eleven написа:LuBo1 написа:Просто искам да знае че всеки ден си мисля за нея , но взех да свършвам с думите и жестовете ! Много съм я ядосал , не слагайте всички жени под общ знаменател - всяка мисли различно . Сега знам че ми е много ядосана и не иска да разбере и да повярва че аз мога да се променя , да порасна и да я направя отново щасливаЗагубил съм надежда всякаква . . . 7 години ме чака момичето да и предложа , а аз все се страхувах . Не ми се искаше да порасна , но сега знам че живота си минава , и ако не го оцени в момента какво правя за нея и какво съм проумял , ще бъде голяма загуба и за двама ни !
виж, че сам най-добре знаеш какво да напишеш
успех
Само на мен ли ми се струва че автора на темата ще бъде яко настъпан още преди брака и насилен да се ожени с чувство на вина ?!!!!

- 6inlinepower
- кандидат ентусиаст
-
Ако, наистина става въпрос за женитба и се стигне до предложение и на мен ми хрумна идея.
Събираш възможно най-много хора, приятели, приятели на приятели, познати, ето дори форума, предполагам много луди ще се съберем, с две думи, наистина много, 100-200-300 .
Звънкаш и по телефона да се покаже на прозореца, токазва се тя и се почва(ние, тълпата), айде бе(примерно Мария)
''Мария омъжи се за тоя Любо най-накрая де'' и подобни, излиза тя и правиме кордон от двете страни и после ясно.
А ако не иска да излезе, ние 'ше влезнем
Събираш възможно най-много хора, приятели, приятели на приятели, познати, ето дори форума, предполагам много луди ще се съберем, с две думи, наистина много, 100-200-300 .
Звънкаш и по телефона да се покаже на прозореца, токазва се тя и се почва(ние, тълпата), айде бе(примерно Мария)
''Мария омъжи се за тоя Любо най-накрая де'' и подобни, излиза тя и правиме кордон от двете страни и после ясно.
А ако не иска да излезе, ние 'ше влезнем

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
По-добре автора да почне редовен полов живот и те така ше избие клина,щото има една приказка -"на сила хубост не стАА" и те така
68 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5