Добър аудио магазин в София?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Добър аудио магазин в София?

Мнение от xpl0d » 25 Ное 2011, 2:20

Къде в София са големите магазини за аудио техника - драйвери, кутии, усилватели, кросове, процесори и т.н.? Да уточня, не търсим представителни магазини на сони, пайнер и т.н., нито специализирани в дискотечно оборудване места. Говоря за магазини къде могат да ти пуснат даден драйвер, усилвател и т.н. и в същото време да има голямо разнообразие на продукти, да няма "абе имаме едни хубави, ама ги нямаме в наличност, минете другата седмица" :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: Добър аудио магазин в София?

Мнение от benzin » 25 Ное 2011, 9:49

аз само за тия се сещам http://www.pro-technica.com/read.php?cCat=102 има и един магазин на ъгъла на раковска и патриарха но не знам на коя фирма беше
www.bmwпрофесори-bg.net

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 25 Ное 2011, 10:04

benzin написа:аз само за тия се сещам http://www.pro-technica.com/read.php?cCat=102 има и един магазин на ъгъла на раковска и патриарха но не знам на коя фирма беше

Там са JBL - http://www.audio-factor.com/front/index.php :yes:
А има и на 5те кюшета.
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 25 Ное 2011, 10:06

http://www.audio-factor.com/front/index.php :winky:

Упс,колежката ме е изпреварила без да видя :oops:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30

Мнение от zzuzi » 25 Ное 2011, 16:16

На Поп Богомил при Мария Луиза има няколко магазина-единия е на Pip audio,един за 2ра употреба аудио техника и още два за токаджийски боклуци като имат и говорители и колони.
Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от plradev » 27 Ное 2011, 22:22

http://hifiexpo.bg/

Днес ми попадна един флаер на това изложение.
Предполагам ,че ще е с предимно хоум хай-енд насоченост,но изглежда интересно все пак... :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 28 Ное 2011, 0:29

В нито един от горните магазини няма да намериш това което искаш :) те са главно насочени , към звукозаписна техника и "live" решения , както и музикални инструменти и хардуер , а колони по-скоро са им готови решения :) за процесори , кросове и тн - ще намериш на кило там :)

Кажи какви точно драйвери търсиш ? Какви точно колони мислиш да правиш и какво искаш да постигнеш с това ? и НАЙ-ВАЖНОТО , бюджета къв е ? Както и усилватели
I'm slowly drifting
Изображение

Аватар

Мнение от xpl0d » 28 Ное 2011, 1:58

DirtySouth написа:В нито един от горните магазини няма да намериш това което искаш

Мда, не намерих :mhihi: Ще се отбия и до един тука в Младост 4, че го "препоръчаха".
Иначе кво търся...търся първо някой да ми сглоби 2 колони и филтърчета някви. Като говорители нещо добро, не пайнери майнери, ми нещо по-нормално ZTE, Бошман. 8"-10". Два усилвателя, или два стерео или един стерео с един моно. 2+1 ще се прави реално. Среди и високи на един амп, ниските на отделен. Ама ако ще са втора ръка амповете трябва да е нещо а 2г. макс, с дистанционно и поне елементарни корекции. Пари...малкостотин :mhihi: Мисля е ясно, че ако имах ХXXXX лв. щях да ида директно в магазина :mhihi:
Изображение

Аватар

Мнение от xpl0d » 28 Ное 2011, 12:50

Във всяка кола усилватели, туби, муби толко ли никой не знае къде са магазините бре :mhihi:

Баси цяла София един магазин не можем да намерим, като хората, у кирлив Шумен са поне 5 :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от plradev » 28 Ное 2011, 13:10

Ходи ли до ЕТ Марни на ул.Клокотница44 до митницата на централна гара ..? Би трябвало да съществува още тоя магазин ,ама на к'во дередже е в момента като стока в него ,не мога да кажа ...

Иначе не знам точно ква ти е идеята,дали стереоусилватели искаш,ресийвъри или крайни стъпала с кросоувъри ,процесори ,смесител и т.н. .изобщо как ще изпълняваш цялата система,но в Радимекс ,в кв. Гео Милев има нови китайски и ако представляват интерес за теб ,можеш да хвърлиш по един поглед. Тва ако не си ходил там вече де ...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше Е36
Мечтае да кара: E38 Alpina B12

Мнение от bmw318is4 » 28 Ное 2011, 13:15

Като говорители нещо добро, не пайнери майнери, ми нещо по-нормално ZTE, Бошман. 8"-10"

какво означава това колега, ако нямаш много голям бюджет вземи си нещо втора ръка (говорител имам предвид) , от малкия ми опит с бошмените не ти ги препоръчвам освен ако не правиш нещо хептен нискобюджетно
Изображение

Аватар

Мнение от xpl0d » 28 Ное 2011, 13:23

plradev написа:Ходи ли до ЕТ Марни на ул.Клокотница44 до митницата на централна гара ..? Би трябвало да съществува още тоя магазин ,ама на к'во дередже е в момента като стока в него ,не мога да кажа ...

Иначе не знам точно ква ти е идеята,дали стереоусилватели искаш,ресийвъри или крайни стъпала с кросоувъри ,процесори ,смесител и т.н. .изобщо как ще изпълняваш цялата система,но в Радимекс ,в кв. Гео Милев има нови китайски и ако представляват интерес за теб ,можеш да хвърлиш по един поглед. Тва ако не си ходил там вече де ...

Верно, че и Радимекс имаше, остава да видя Конрад дали има и къде. Тези двата трябва да свършат работа.
Изображение

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 28 Ное 2011, 13:51

И на Илиенци едно време имаше 2-3 такива :mhihi:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от plradev » 28 Ное 2011, 14:05

От Динакорд стигнахме до Радимекс и Илиенци ... Което ме подсеща ,че и на битака може да се намери нещо,но там не съм стъпвал от едно 10 години ,та не знам кво ниво е в момента :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30

Мнение от zzuzi » 28 Ное 2011, 21:44

А като гледам каква тема си пуснал сега (някой да ти направи амп и колони) защо не поразгледаш из аудио форумите какво се продава-постоянно има интересни оферти.
Изображение Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата