2.70лв дизела.....до кога ?!?!??!?!?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Re: 2.60лв дизела.....до кога ?!?!??!?!?

Мнение от Alexi » 28 Ное 2011, 17:00

това ,че новите турбо бензини били стопили предимството на дизела са митове .. бензиновия мотор не може да работи със свръхбедни смеси ,за това винаги ще гори доста повече от дизела .. а и тия турбо бензинчета с директно впръскване и т.н. ми се струва че няма да им е особено евтина поддръжката докато дизела е доста надежден дори и комън рейла ..

Аватар
Кара: e39 M52 газов котлон
Мечтае да кара: колело на кило ракия

Мнение от dbanchev » 28 Ное 2011, 17:02

Аве колега, нямало истинки бедни в БГ......... Колко народ има живее по улиците и спи по шахтите, за малка държава като БГ, мангалите, клошарите, както и хорицата в дълбоката провинция (пр. родопите) дето живеят в колиби от кал- малка част от населението ли са.............. ? Говорите наизуст нещо ми се струва. Това, че в Сфто се бачка за по 800-1000камъка и се пърди по заведения и в задръствания, цигарки, бира и тн, тая схема не важи за цяла БГ повярвай ми! Имам роднини дето пари за хляб не им остава по провинцията и не са бедни, защото ги мързи........ напротив бачкат хората и си произвеждат яденето що годе поне за да оцелеят, защото в северна бг примерно средната заплата е има няма 300лв ако въобще си намери човек работа...... Така че айде стига с глупостите щото сте много смешни с тия тъпи изказвания АМА МНОГО!!!

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 28 Ное 2011, 17:08

нищо не разбра.

бедни тепърва ще има.

просто се опитвам да ви обясня, че това което мислите за бедност тука (щото нали всички сме много бедни в бг-то) е всъщност основата на заформящата се средна класа.

нещата стават бавно. тези които имат потенциала (или липсата на такъв) да са бедни все още не са лъснали защото бай тошо ако не друго поне гледаше всеки да има (негов си) покрив над главата си.

а циганите- тях не ги броиме. те са такива по желание а не по невъзможност да са други.
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 28 Ное 2011, 17:10

bum_bum написа:Кои са тия "всички", че аз нова кола бензинова виждам веднъж в годината май. На светофара всичко ново е дизел, дори коли за по 100к..

Всички нови коли ли караме?

Говоря примерно за лицето X, което в момента гледа и се чуди между 2.0i и 2.0d на старо/хипотетично/. Като погледне цените на горивата и цените на поддръжката и купува бензин.

ms написа:Сериозно :?: Кой се ориентира към бензин- в европа се продават 50:50 коли бензин-дизел... Всякакви транспортни и работни машини са на дизел- кой точно се ориентира към бензин :?:

И за какво ми даваш за пример индустрията, все едно някога е била на бензин?

Аватар
Кара: e39 M52 газов котлон
Мечтае да кара: колело на кило ракия

Мнение от dbanchev » 28 Ное 2011, 17:12

Сега те разбрах вече колега! По тая логика ако положението върви още по- на зле, излиза че половината население ще е от бездомници след 20г............. :dunno:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от v_V_v » 28 Ное 2011, 17:18

С две думи...спете спокойно.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 28 Ное 2011, 18:20

dbanchev написа:Сега те разбрах вече колега! По тая логика ако положението върви още по- на зле, излиза че половината население ще е от бездомници след 20г............. :dunno:

да. времето определено не работи за хората без късмет/ некадърните/ мързеливите/ без квалификация и тн. които формират навсякъде по света бедната прослойка. социализма (щото ние нямахме комунизъм- имахме рсо (развито соц. общество)) все още маскира бедните които вървят по инерция, но затъват все повече.... и в един момент ще лъсне мизерията. и всеки които е извън нея ще се явява "средна класа".

просто хората в бг не разбират, че трябва да има бедни. другото е социализъм а него го знаеме как (не)работи.

усилията на всеки трябва да бъдат насочени към това как да не попаднат сред бедните вместо да се борят срещу беднотията...
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Alexi » 28 Ное 2011, 19:09

аз не съм чул някой да си е купил бензин освен някоя малка колица с 1.0-1.2 моторче за из града за жената .. кръстника в момента се чуди между Ф10 и новото А6 ,но гледа само дизели ,за бензин не ще да чуе .. при това ще взима колата от магазина .. и определено не е финансово нестабилен :mhihi: между другото според него А6цата е по напред от БМВто и май ще избере нея .. квото и да избере ще се пробва от мене да си кажа тежката дума :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34-столичанка в повече

Мнение от Манчев73 » 28 Ное 2011, 19:58

alx,по твоята логика в Бг бедните са мързеливи,тъпи или без квалификация......но пък в щатите бедните са кой от кого по- умни,можещи,талантливи,работливи,но жертва на системата....и от позицията си на какъв стигна до извода,че ТРЯБВА да има бедни???
точно в щатите всеки, който не го мързи има шансове....до преди кризата и мързеливите го имаха...стояха по светофарите с табелки:грозен съм,дебел съм,но и мен ми се пие бира и изкарваха за бира и трева..............и прогнозата ти за след 10-15г,мда като паднат 50 годишните панелки голяма част от тъпите,мързеливите работници по времето на комунизма и техните наследници ще мрат по улиците,докато тъпите,мързеливите галеници и техните наследници на същия този строй,ще продължат да киснат дебелите си задници в жакузито и да му прегласят с пръдня от черен хайвер и френско шампанско....докато Бояна,Драгалевци.....станат един мини Йеулостоун
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 28 Ное 2011, 20:00

Манчев73 написа:alx,по твоята логика в Бг бедните са мързеливи,тъпи или без квалификация......но пък в щатите бедните са кой от кого по- умни,можещи,талантливи,работливи,но жертва на системата....и от позицията си на какъв стигна до извода,че ТРЯБВА да има бедни???
точно в щатите всеки, който не го мързи има шансове....до преди кризата и мързеливите го имаха...стояха по светофарите с табелки:грозен съм,дебел съм,но и мен ми се пие бира и изкарваха за бира и трева..............и прогнозата ти за след 10-15г,мда като паднат 50 годишните панелки голяма част от тъпите,мързеливите работници по времето на комунизма и техните наследници ще мрат по улиците,докато тъпите,мързеливите галеници и техните наследници на същия този строй,ще продължат да киснат дебелите си задници в жакузито и да му прегласят с пръдня от черен хайвер и френско шампанско....докато Бояна,Драгалевци.....станат един мини Йеулостоун

Бате, май с теб не сме се усетили да не обръщаме внимание на част от потребителите, особено т.н. капацитети :mhihi:
Средна класа в България... пази боже от такива икономисти :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 28 Ное 2011, 20:04

Stay Hungry , Stay Foolish :!: .:winky:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Alexi » 28 Ное 2011, 20:12

естествено ,че трябва да има бедни .. мечтата да няма бедни е комунизъм и противоречи на реалния човешки стремеж .. мене лично изобщо не ми дреме ще има ли бедни или не ,стига аз да не съм беден .. но не чакам да спечеля от тотото( даже не играя ) ,ами бачкам 8)

ентусиаст
Аватар
Кара: head turner и екзотики
Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39

Мнение от Convertible » 28 Ное 2011, 20:18

Alexi написа:аз не съм чул някой да си е купил бензин освен някоя малка колица с 1.0-1.2 моторче за из града за жената .. кръстника в момента се чуди между Ф10 и новото А6 ,но гледа само дизели ,за бензин не ще да чуе .. при това ще взима колата от магазина .. и определено не е финансово нестабилен :mhihi: между другото според него А6цата е по напред от БМВто и май ще избере нея .. квото и да избере ще се пробва от мене да си кажа тежката дума :mhihi:

Аз си купих бензин... :lalala: а тва че има хора дето избират А6 пред 5 си е лично тяхна работа... :yes: не може всички да са безгрешни... :winky:
Изображение
"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34-столичанка в повече

Мнение от Манчев73 » 28 Ное 2011, 20:19

Alexi написа:естествено ,че трябва да има бедни .. мечтата да няма бедни е комунизъм и противоречи на реалния човешки стремеж .. мене лично изобщо не ми дреме ще има ли бедни или не ,стига аз да не съм беден .. но не чакам да спечеля от тотото( даже не играя ) ,ами бачкам 8)

на Уолстрийт :winky:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 28 Ное 2011, 20:23

Аз пък не харесвам егоисти ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата