2011 Mercedes-Benz E350 - Мнения
Модератор: Общи модератори
- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 335d
2011 Mercedes-Benz E350 - Мнения
След 2 часа я вземам , почти чисто нова е , купе 2011-та година Е350 . Никога не съм карал и не съм се качвал в новите Мерцедеси . Знам че сме БМВ форум . Какви са ви мненията за тоя автомобил ?

Re: 2011 Mercedes-Benz E350 - Мнения
ми.. карах една такава по съвместителство за 3 дни.
най-обикновена кола която е замислена да не ти бърка в душата и сетивата и тихичко да ти партнира в ежедневието... дори нямам какво характерно да кажа за нея... ако не си автомобилен ентусиаст няма как да те развълнува... но иначе е добре сметната и всичко си й е на мястото. както казах- идеалната ежедневка.
най-обикновена кола която е замислена да не ти бърка в душата и сетивата и тихичко да ти партнира в ежедневието... дори нямам какво характерно да кажа за нея... ако не си автомобилен ентусиаст няма как да те развълнува... но иначе е добре сметната и всичко си й е на мястото. както казах- идеалната ежедневка.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- climbernoob1
- кандидат ентусиаст
-
Ехх.. Васе, Васее, предаде ни.. 
П.С: Красива кола си избрал..

П.С: Красива кола си избрал..

- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Не с цел да плюя или, защото съм върл беемвист, ама ми е много китайска на мен... поне външно, сигурен съм, че всичко и е на ниво иначе, все пак Мерцедес Е класа 2011та, просто външно много ми е китайска(за друго по-точно определение не се сещам), както и рс5цата на ауди ми стои леко китайска, така и новата първа серия нещо неможе да ми допадне при бмв...
Сега вече сектантски... но Ф10 на мен лично ми е в пъти по-приятна на визия...
Сега вече сектантски... но Ф10 на мен лично ми е в пъти по-приятна на визия...
Последна промяна justboy на 29 Ное 2011, 20:09, променена общо 1 път

E34, E38
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Човек, не те знам кво бачкаш ама евалата. Купи 840, обслужи го отсякъде, са мерцедес Е-класа на няма и 1 година. Браво!
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Kroki написа:Човек, не те знам кво бачкаш ама евалата. Купи 840, обслужи го отсякъде, са мерцедес Е-класа на няма и 1 година. Браво!
е как какво? бере ягоди

...ама друг път
честито
You said: "Time will change!" What if it changes you?
тва 350 дизел или бензин е?
мен лично не ме кефи, но реално погледнато тази кола е сама в класа си и ако търсиш нещо такова нямаш алтернатива
мен лично не ме кефи, но реално погледнато тази кола е сама в класа си и ако търсиш нещо такова нямаш алтернатива
No bling at the Ring
- svilgg
- ентусиаст
-
- Кара: 97' E36 m43b18 sedan
- Мечтае да кара: E34
- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
ако ще е 350 - дано да е дизела.... сги-то също не е зле, но за подобен шестак е леко муден....
иначе колата е супер, имал съм много възможности за проба, докато бях още в Балкан-а..... особено с 5.5 мотора си е направо спортна кола отвсякъде.
за тясна - аз съм 1,92 и никога не ми е била неудобна или тясна тая кола.
vvvasko - да сложиш снимки на колата вън и вътре
и честито! 
иначе колата е супер, имал съм много възможности за проба, докато бях още в Балкан-а..... особено с 5.5 мотора си е направо спортна кола отвсякъде.
за тясна - аз съм 1,92 и никога не ми е била неудобна или тясна тая кола.
vvvasko - да сложиш снимки на колата вън и вътре

...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...

- RossenVlad
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 520i e39
Нова кола:) Не вярвам някой да каже "не е хубава". А щом я взимаш след 2 часа, какво значение какво ще ти кажат колегите:) Едва ли повече от 1-2-ма карат такава, а въобще за кола 2011....? Щестито, карай си я със здраве. А хвалбата става със снимки хехе Чакаме:)
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
Мен много ме радват Е класите, но някакси купето ми се струва небалансирано с тея 2 големи врати.
Иначе не бих го отказал де
Честито, сигурен съм, че е есктра колата.

Иначе не бих го отказал де

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Дано да нямаш проблеми колега, че един приятел с един гаранционен джип щяха да му откриват сметка в кафето на балканстар, добре че успя да го продаде преди да е изтекла съвсем гаранцията. Искренно се надявам при теб да не е така.
ПС: Джипа беше от редките.
ПСПС: Ей тва много го харесвам.

ПС: Джипа беше от редките.
ПСПС: Ей тва много го харесвам.

Без да предизвиквам спорове, моето мнение е "евтин боклук в скъпа опаковка" не случайно таксиметровите шофьори в европа взеха да бягат от мерцедес и се насочиха към японците.. за съжеление.. като кола сигурно е удобна, но.. някак безмислена ми се струва при тази конкуренция и най-вече по добрата алтернатива, новата петица на БМВ. Просто това си е поредния скучен бенц, докато всяко ново БМВ оставя без думи феновете на марката
Новите бенцове се славят като много "надеждни" затова като я вземаш се ослушай за разни шумове, тракания и скърцания, нищо че е нова може да излезе някой дефект и да и падне цената още
Шефа ми си взе Ц класа 2009та модел, чисто нова от магазина и до сега е навъртял няма и 20 000, като е сменил гаранционно уплътнението на багажника, че капеше вътре, изгоря му някакъв ел. модул по запалването, чистачките му отказаха, айде и тях оправиха, верно пари не е давал, ама нали е нов бенц..
колата е 1.8, ръчка.. ако беше дизел автомат не знам какво още щеше да излезе
и честно да си кажа возията на е46 седан ми е по хубава от на Ц калсата.

Новите бенцове се славят като много "надеждни" затова като я вземаш се ослушай за разни шумове, тракания и скърцания, нищо че е нова може да излезе някой дефект и да и падне цената още

Шефа ми си взе Ц класа 2009та модел, чисто нова от магазина и до сега е навъртял няма и 20 000, като е сменил гаранционно уплътнението на багажника, че капеше вътре, изгоря му някакъв ел. модул по запалването, чистачките му отказаха, айде и тях оправиха, верно пари не е давал, ама нали е нов бенц..

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- bweenie
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 335i 2008
не знам защо сравнявате тази е класа купе с 5та серия като новите означения на мерцедес са:
clk - e class купе
clk cabrio - e class кабрио
тази кола трябва да се сравнява с бмв e92, не с f10
clk - e class купе
bweenie написа:не знам защо сравнявате тази е класа купе с 5та серия като новите означения на мерцедес са:
clk - e class купе
Защото ЦЛК си е двуврата Е-класа.. която пък е конкурент на петицата.
I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!