The Beauty and the Beasts
Модератори: err0r, SpUd3r, Kroki, Raya
47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Kroki
- Дон Кроки
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
The Beauty and the Beasts
Автор: Kroki
Aвтомобил: E36 M3, E36 M3 Race Car, E46 328CI
Място: Плевен
Апарат: Nikon D3100
Дойде време и за следващата ми фотосесия. Искам да благодаря на момичето, че се съблече на почти минусови температури. Също така и на хората които помогнаха - Оgi, Гецата, martin_g60, vlatko, Криси и Маринка.
Aвтомобил: E36 M3, E36 M3 Race Car, E46 328CI
Място: Плевен
Апарат: Nikon D3100
Дойде време и за следващата ми фотосесия. Искам да благодаря на момичето, че се съблече на почти минусови температури. Също така и на хората които помогнаха - Оgi, Гецата, martin_g60, vlatko, Криси и Маринка.
Последна промяна Kroki на 30 Ное 2011, 11:45, променена общо 5 пъти
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
- Кара: '99 530dА Touring
Re: The Beauty and the Beasts
Дали искате МНОГО да видите тези снимки?
- uricatoli
- Зайо-Байо
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Това въпроса или директно отговора?
- Ogi
- Плевен тийм
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
- ogata
- старши ентусиаст
- Кара: 332mxi
Ехехехехехе ... браво.
Заявявам, че желая календара за 2012та да го снима кроки. Или поне да даде идея - виждам, че има хубави
Заявявам, че желая календара за 2012та да го снима кроки. Или поне да даде идея - виждам, че има хубави
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Jim Beam
- младши ентусиаст
- Кара: конджул
Имах някакви предрасъдъци към Кроки ама с тея снимки ме разби. Много ми харесаха. Браво
- Cobb
- младши ентусиаст
- Кара: E36
- Мечтае да кара: V8
Браво, страшни са
- bivola
- E30 M3 Dreamer
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Страхотна работа , браво
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
- acho.rs
- старши ентусиаст
- Кара: Jaguar XK 4.2, F16 X6 30d
- Владо
- старши ентусиаст
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
колега... снимките са ужасни ... няма фокус, няма детайл, ужасен шум, макар и на исо200, нищо в сенките и страшно много прегорели участъци
имаш прекрасна камера, а я ползваш за снимане като телефон... за тези "ефекти" спокойно можеш да я продадеш, не ти е нужна... фотошопа дето ти трябва, гледам го имаш ...
относно идеята, грешката се е опитал да намекне... тези снимки могат да красят само задното стъкло на беларус, ама то и форума отдавна стана селскостопански...
относно харесването предполагам колегите ще си закачат такъв "календар" в кабинета, във всекидневната, може би и в детската стая
пиша ти само защото си много млад, и имаш време да се осъзнаеш... колкото по-скоро, толкова по-добре... след време сам ще се питаш какво е било това...
успех...
имаш прекрасна камера, а я ползваш за снимане като телефон... за тези "ефекти" спокойно можеш да я продадеш, не ти е нужна... фотошопа дето ти трябва, гледам го имаш ...
относно идеята, грешката се е опитал да намекне... тези снимки могат да красят само задното стъкло на беларус, ама то и форума отдавна стана селскостопански...
относно харесването предполагам колегите ще си закачат такъв "календар" в кабинета, във всекидневната, може би и в детската стая
пиша ти само защото си много млад, и имаш време да се осъзнаеш... колкото по-скоро, толкова по-добре... след време сам ще се питаш какво е било това...
успех...
- Ogi
- Плевен тийм
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Владо написа:колега... снимките са ужасни ... няма фокус, няма детайл, ужасен шум, макар и на исо200, нищо в сенките и страшно много прегорели участъци
успех...
Колега... колегата не е професионалист... това му е 1-вата по-сериозна фотосесия и е нормално да има пропуски... как смяташ ти? Аз не виждам Грешката да намеква квото и да е... ти как го видя незнам...
Снимките и идеята е прекрасна... ако ти си прекалено възрастен да се радваш на подобни снимки и идеи... повечето в този форум не са! Форума никога не е бил селскостопански и няма и да стане... прегледай конкурентните форуми и виж колко огромна е разликата! И да... ако има такъв календар аз ще си закача! И вкъщи и на работа и на колата на задния джам дори! Защото драги ми колега както знаеш секса продава... а това момиче излъчва доста... След време може да си каже "какво е било това" но защото ще се сети че все още е бил аматьор... няма да се присмее на идеята защото няма нищо срамно в нея... напротив!
Сега да ви разясня че тези снимки са направени с цел да изберем снимка и да си направим календари... по този начин искаме да си рекламираме тийма и да се гордеем с това което успяваме да постигнем на местно ниво! т.е. правим си го за нас! надявам се схващаш че не са направени нито за теб... нито за следващия професионалист който ще се изкаже негативно
За това... ходете си снимайте професионално как птичките излитат и се радвайте на природата! Ние се радваме на БМВ-та и млади сексепилни девойки! Като имате градивна критика към фотографа... ползвайте л.с.! Няма да позволя тази хубава фотосесия да се превърне в хейтърска тема... и... всеки един хейтър ще получи същото отношение от мен защото го приемам много лично...
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
- Кара: '99 530dА Touring
Каквото съм имал да казвам като забележки, съм го направил вчера на лично. Ще го напиша и тук. Забележките може да са по-меко казани, не е необходимо да напдате авторите.
Идеята е страхотна. Отдавна трябваше да се случи да има жива душа около снимания/сниманите автомобили. Още по-добре е, че мадамата предлага по-нестандартно излъчване (да не кажа еротично). От изпълнението наистина има какво да се желае. Може би и колите трябваше да са леко размърдани. Тоест на първите кадри да са така, както са в момента, но след това различни позиции. Вярно, че времето не е било много с вас, но това не е голямо оправдание.
Идеята е страхотна. Отдавна трябваше да се случи да има жива душа около снимания/сниманите автомобили. Още по-добре е, че мадамата предлага по-нестандартно излъчване (да не кажа еротично). От изпълнението наистина има какво да се желае. Може би и колите трябваше да са леко размърдани. Тоест на първите кадри да са така, както са в момента, но след това различни позиции. Вярно, че времето не е било много с вас, но това не е голямо оправдание.
- Ronka
- русата мафия!
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
err0r написа:Каквото съм имал да казвам като забележки, съм го направил вчера на лично. Ще го напиша и тук. Забележките може да са по-меко казани, не е необходимо да напдате авторите.
Ако знаеш какъв студ беше но с голямо желание направихме сесията и евала на момичето че се съгласи на този студ да позира,не и беше никак лесно и топло
Предполагам със всяка следваща сесия Кроки ще става все по-добър.
П.П.Календара от миналата година беше с подобна тематика но никой нищо не каза.
Не караме никой да пуска супелативи-за това света е различен-на едни им харесва едно на други друго и т.н.
Enjoy!
47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4