Starcraft II : Wings Of Liberty

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Re: Starcraft II : Wings Of Liberty

Мнение от acho.rs » 28 Ное 2011, 17:39

ineedmoney написа:
acho.rs написа:Последната мисия ли ?
Лесна е стига да си развивал правилно ... както беше там специалните бонус умения , еденици тн .

пробвай я на Brutal трудност. :mhihi: Минавал съм я на Hard и при положение че така съм си направил всичко за да ми е максимално добре пак се озорих. Сега ще ми е 2-ри опит на Brutal просто е ужасно трудно :shock:

Не е - по-горе казах , че съм я минавал - май 5-6 часа ми отне , но като се има предвид , че тъкмо бях почнал да уча играта . Ако си избрал да те атакуват по земя , и си със ъпргейдите на бункерите + кулите за забавяне + кулите огнехвъргачки , другото е точен тайминг на бласта и ямато по Къриган :twisted:

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 28 Ное 2011, 17:45

http://eu.battle.net/sc2/en/profile/388 ... ry/3211287

29 мисии на брутал, а терана изобщо не го владея!

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Мнение от sean-john » 28 Ное 2011, 18:12

Ще вървя и аз да я мъча последната на брутал,че ме запалихте пак...нищо,че точно преди седмица я превъртях за 2-ри път :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 28 Ное 2011, 18:18

Пробвайте и последната мисията с протосите на брутал - не е лесно и там :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от sean-john » 28 Ное 2011, 18:21

acho.rs написа:Пробвайте и последната мисията с протосите на брутал - не е лесно и там :)

... там най-много съм се дразнел,че колкото и да искам и да съм добър (аз не съм много добър де) в тази мисия немога да победя :mhihi: :mhihi: много ме изнервя това :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 28 Ное 2011, 20:03

Явно имаш малко опит с ботове :)
Аз казах и по-горе - започна ли да играя РТС ставам по-зле от наркоман . Не мога да мисля за нищо друго . СК2 като започнах мисиите няколко дни живях в кибер пространството . Не е истина каква шуга са игрите .
ПС:ако имаш ядове с мисиите , пиши да помагаме . Аз преди година ги играх , но все още помня . Ръннауей май ще дойде някакъв "изрод" :paranoid:

ентусиаст
Аватар

Мнение от sean-john » 28 Ное 2011, 20:15

Е не аз нямам проблеми,просто на последната мисия с протоса искам да победя (да не победи зерг-а :mhihi: ) ,но така или иначе това неможе да стане :mrgreen: иначе на All In пробвах на брутал, но ме разбиха доста бързо(ще пробвам пак :mhihi:) ... ама и аз избрах да унищожа ония червеи (това втория път като я превъртах,първия унищожих летящите единици) мисията беша адски добра който не е избрал това да го направи,играеш с главните герои в играта... но и картинката за последната мисия става малко по сложна и трудна...че си идват хем въздух,хем земя.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 28 Ное 2011, 20:25

Ами това което си спомням е :
Бункерите ги пълниш с мародери , които би трябвало да си ги ъпгрейднал за мощност и забавяне ако можеш слагай елитни. Задължително слагаш и кула за забавяне . Танкове правиш ЯКО и по 3 работника да поправят бунекрите и танковете .
Горе в дясно имаш хайграунд - там също слагаш групичка танкове/кула/бункер + работници за поправяне .
Паралелно си садиш фелйм тауъри - те ебават най-бързо гадните "термитници" които ти садят .
Батълкрузъри - само те могат да те спасят . Танкове и батъли са ти оправията .
Изчаквай с шокуейва , гледай да го ползваш срещу Къриган , шот мършата накрая става адски силна . Пести си и енергият на яматото за същатата мърша .
Разположи танкове горе до итема възможно най-напред - точно за 5 мина ще направят по 200ина убииства :)
Тва от мен :yes:

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 28 Ное 2011, 20:33

Най-трудният момент на тази игра е следният ачийвмънт: ACES HIGH ..

При мен, понеже играя онлайн и ачийвмънтите си работят. Не знам при вас дали става, но ви гарантирам, че това е най-трудната мисия/ачийвмънт, който съм правил.
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 30 Ное 2011, 1:10

acho.rs написа:Ако си избрал да те атакуват по земя , и си със ъпргейдите на бункерите + кулите за забавяне + кулите огнехвъргачки , другото е точен тайминг на бласта и ямато по Къриган :twisted:

брат цяла игра само специално за този вариант съм развивал играта. Имам и Psi disruptor и всичко ама нещо тайминга дето викаш ми куца на някои моменти. Утре ще я пробвам пак, ся измислих друга тактика, щото с тая дето я минах на хард не става.
acho.rs написа:Пробвайте и последната мисията с протосите на брутал - не е лесно и там :)

леле тогава колко съм псувал накрая :mhihi: държах ги час и нещо на Хард и накрая като ми свършиха минерали, всичко и ме изнасяха само поглеждам Zeratul с 500 kills :mhihi: :kuku:
Накрая разбрах че идеята на мисията е да те изнесат :mhihi: така е като не четеш дескрипшъна
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 30 Ное 2011, 1:47

ineedmoney написа:
acho.rs написа:Ако си избрал да те атакуват по земя , и си със ъпргейдите на бункерите + кулите за забавяне + кулите огнехвъргачки , другото е точен тайминг на бласта и ямато по Къриган :twisted:

брат цяла игра само специално за този вариант съм развивал играта. Имам и Psi disruptor и всичко ама нещо тайминга дето викаш ми куца на някои моменти. Утре ще я пробвам пак, ся измислих друга тактика, щото с тая дето я минах на хард не става.

леле тогава колко съм псувал накрая :mhihi: държах ги час и нещо на Хард и накрая като ми свършиха минерали, всичко и ме изнасяха само поглеждам Zeratul с 500 kills :mhihi: :kuku:
Накрая разбрах че идеята на мисията е да те изнесат :mhihi: така е като не четеш дескрипшъна

Пази шокуейва за мършата - много трудно ще я убиваш без него :yes: И пърлачки на кило , из цялата база . Батълкрузъри и танкове трябва да ти излизат от по 3 факторита/летища минимум .

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 30 Ное 2011, 16:01

Starcraft 2 неможе да се доближи до BW като спорт. SC2 не е толкова изискваш за бързина както и микро и макро менидмънт.
За сравнение pro-тата на BW правят 400 Действия в минута, аз със спам съм около 100...
За SC2 да играеп на най-високо ниво не ти трябват повече от 200 действия в минута.
Доста разлика има и в самите стилове на расите.
Едно е сигурно старкрафт е най-добрата стратегия на всички времена и е основополагаща за електронните спортове.
На финалите на Proleague-та в корея е поставен рекорд от 100 000 зрители на живо.
Тук на най-големите концерти не се събират толкова хора.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е39 528i;ML320;E46CI B28TU
Мечтае да кара: F10

Мнение от balcanbas » 30 Ное 2011, 16:45

AcOrP написа:Starcraft 2 неможе да се доближи до BW като спорт. SC2 не е толкова изискваш за бързина както и микро и макро менидмънт.
За сравнение pro-тата на BW правят 400 Действия в минута, аз със спам съм около 100...
За SC2 да играеп на най-високо ниво не ти трябват повече от 200 действия в минута.
Едно е сигурно старкрафт е най-добрата стратегия на всички времена и е основополагаща за електронните спортове.
На финалите на Proleague-та в корея е поставен рекорд от 100 000 зрители на живо.

В Кореа, тази игра се възприемаше за национален спорт. Играчите бяха членове на големи отбори. Получаваха месечна заплата, в размер вариращ от 10 000 до 50 000$.
Преди 6-7 години се занимавах професионално с тази игра. Членувах в тогавашния най-голям Европейски отбор, плащаха ми по 700$/месец/долара се търгуваше по 1.65лв-1.70лв/, отделно имах премии, ако спечеля някакво важно събитие.

Acho, тази игра е създадена за Multiplayer. Смисъла се губи, ако цъкаш по цял ден мисиите.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 30 Ное 2011, 16:52

Мойте уважение към Стар Крафт . Дълго след като излезе , нямаше конкурент който да се доближава ... но 2010 година да излезеш с игра от 1998 ... а се очаква до 2013 да се точат продълженията - не се връзва .
За динамика има РТСи които изискват много повече действия .
Acho, тази игра е създадена за Multiplayer. Смисъла се губи, ако цъкаш по цял ден мисиите.

Разбира се - мисиите са за зарибявка и разучаване на играта .

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 30 Ное 2011, 17:07

balcanbas написа:
AcOrP написа:Starcraft 2 неможе да се доближи до BW като спорт. SC2 не е толкова изискваш за бързина както и микро и макро менидмънт.

В Кореа, тази игра се възприемаше за национален спорт. Играчите бяха членове на големи отбори. Получаваха месечна заплата, в размер вариращ от 10 000 до 50 000$.
Преди 6-7 години се занимавах професионално с тази игра. Членувах в тогавашния най-голям Европейски отбор, плащаха ми по 700$/месец/долара се търгуваше по 1.65лв-1.70лв/, отделно имах премии, ако спечеля някакво важно събитие.

Защо говориш в минало време ? В корея BW си е още на ниво и всичко за което говориш си е факт. И все още старкрафт 2 има много да настига.
Ако не е тайна за кой отбор и как се пишеше? Също имаш ли някой постижения?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата