Starcraft II : Wings Of Liberty
Модератор: Общи модератори
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: Starcraft II : Wings Of Liberty
ineedmoney написа:acho.rs написа:Последната мисия ли ?
Лесна е стига да си развивал правилно ... както беше там специалните бонус умения , еденици тн .
пробвай я на Brutal трудност.Минавал съм я на Hard и при положение че така съм си направил всичко за да ми е максимално добре пак се озорих. Сега ще ми е 2-ри опит на Brutal просто е ужасно трудно
Не е - по-горе казах , че съм я минавал - май 5-6 часа ми отне , но като се има предвид , че тъкмо бях почнал да уча играта . Ако си избрал да те атакуват по земя , и си със ъпргейдите на бункерите + кулите за забавяне + кулите огнехвъргачки , другото е точен тайминг на бласта и ямато по Къриган

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
http://eu.battle.net/sc2/en/profile/388 ... ry/3211287
29 мисии на брутал, а терана изобщо не го владея!

29 мисии на брутал, а терана изобщо не го владея!

- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Ще вървя и аз да я мъча последната на брутал,че ме запалихте пак...нищо,че точно преди седмица я превъртях за 2-ри път 

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Пробвайте и последната мисията с протосите на брутал - не е лесно и там 

- sean-john
- ентусиаст
-
acho.rs написа:Пробвайте и последната мисията с протосите на брутал - не е лесно и там
... там най-много съм се дразнел,че колкото и да искам и да съм добър (аз не съм много добър де) в тази мисия немога да победя

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Явно имаш малко опит с ботове
Аз казах и по-горе - започна ли да играя РТС ставам по-зле от наркоман . Не мога да мисля за нищо друго . СК2 като започнах мисиите няколко дни живях в кибер пространството . Не е истина каква шуга са игрите .
ПС:ако имаш ядове с мисиите , пиши да помагаме . Аз преди година ги играх , но все още помня . Ръннауей май ще дойде някакъв "изрод"

Аз казах и по-горе - започна ли да играя РТС ставам по-зле от наркоман . Не мога да мисля за нищо друго . СК2 като започнах мисиите няколко дни живях в кибер пространството . Не е истина каква шуга са игрите .
ПС:ако имаш ядове с мисиите , пиши да помагаме . Аз преди година ги играх , но все още помня . Ръннауей май ще дойде някакъв "изрод"

- sean-john
- ентусиаст
-
Е не аз нямам проблеми,просто на последната мисия с протоса искам да победя (да не победи зерг-а
) ,но така или иначе това неможе да стане
иначе на All In пробвах на брутал, но ме разбиха доста бързо(ще пробвам пак
) ... ама и аз избрах да унищожа ония червеи (това втория път като я превъртах,първия унищожих летящите единици) мисията беша адски добра който не е избрал това да го направи,играеш с главните герои в играта... но и картинката за последната мисия става малко по сложна и трудна...че си идват хем въздух,хем земя.

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Ами това което си спомням е :
Бункерите ги пълниш с мародери , които би трябвало да си ги ъпгрейднал за мощност и забавяне ако можеш слагай елитни. Задължително слагаш и кула за забавяне . Танкове правиш ЯКО и по 3 работника да поправят бунекрите и танковете .
Горе в дясно имаш хайграунд - там също слагаш групичка танкове/кула/бункер + работници за поправяне .
Паралелно си садиш фелйм тауъри - те ебават най-бързо гадните "термитници" които ти садят .
Батълкрузъри - само те могат да те спасят . Танкове и батъли са ти оправията .
Изчаквай с шокуейва , гледай да го ползваш срещу Къриган , шот мършата накрая става адски силна . Пести си и енергият на яматото за същатата мърша .
Разположи танкове горе до итема възможно най-напред - точно за 5 мина ще направят по 200ина убииства
Тва от мен
Бункерите ги пълниш с мародери , които би трябвало да си ги ъпгрейднал за мощност и забавяне ако можеш слагай елитни. Задължително слагаш и кула за забавяне . Танкове правиш ЯКО и по 3 работника да поправят бунекрите и танковете .
Горе в дясно имаш хайграунд - там също слагаш групичка танкове/кула/бункер + работници за поправяне .
Паралелно си садиш фелйм тауъри - те ебават най-бързо гадните "термитници" които ти садят .
Батълкрузъри - само те могат да те спасят . Танкове и батъли са ти оправията .
Изчаквай с шокуейва , гледай да го ползваш срещу Къриган , шот мършата накрая става адски силна . Пести си и енергият на яматото за същатата мърша .
Разположи танкове горе до итема възможно най-напред - точно за 5 мина ще направят по 200ина убииства

Тва от мен

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Най-трудният момент на тази игра е следният ачийвмънт: ACES HIGH ..
При мен, понеже играя онлайн и ачийвмънтите си работят. Не знам при вас дали става, но ви гарантирам, че това е най-трудната мисия/ачийвмънт, който съм правил.
При мен, понеже играя онлайн и ачийвмънтите си работят. Не знам при вас дали става, но ви гарантирам, че това е най-трудната мисия/ачийвмънт, който съм правил.
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
acho.rs написа:Ако си избрал да те атакуват по земя , и си със ъпргейдите на бункерите + кулите за забавяне + кулите огнехвъргачки , другото е точен тайминг на бласта и ямато по Къриган
брат цяла игра само специално за този вариант съм развивал играта. Имам и Psi disruptor и всичко ама нещо тайминга дето викаш ми куца на някои моменти. Утре ще я пробвам пак, ся измислих друга тактика, щото с тая дето я минах на хард не става.
acho.rs написа:Пробвайте и последната мисията с протосите на брутал - не е лесно и там
леле тогава колко съм псувал накрая

Накрая разбрах че идеята на мисията е да те изнесат

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
ineedmoney написа:acho.rs написа:Ако си избрал да те атакуват по земя , и си със ъпргейдите на бункерите + кулите за забавяне + кулите огнехвъргачки , другото е точен тайминг на бласта и ямато по Къриган
брат цяла игра само специално за този вариант съм развивал играта. Имам и Psi disruptor и всичко ама нещо тайминга дето викаш ми куца на някои моменти. Утре ще я пробвам пак, ся измислих друга тактика, щото с тая дето я минах на хард не става.acho.rs написа:Пробвайте и последната мисията с протосите на брутал - не е лесно и там
леле тогава колко съм псувал накраядържах ги час и нещо на Хард и накрая като ми свършиха минерали, всичко и ме изнасяха само поглеждам Zeratul с 500 kills
![]()
![]()
Накрая разбрах че идеята на мисията е да те изнесаттака е като не четеш дескрипшъна
Пази шокуейва за мършата - много трудно ще я убиваш без него

Starcraft 2 неможе да се доближи до BW като спорт. SC2 не е толкова изискваш за бързина както и микро и макро менидмънт.
За сравнение pro-тата на BW правят 400 Действия в минута, аз със спам съм около 100...
За SC2 да играеп на най-високо ниво не ти трябват повече от 200 действия в минута.
Доста разлика има и в самите стилове на расите.
Едно е сигурно старкрафт е най-добрата стратегия на всички времена и е основополагаща за електронните спортове.
На финалите на Proleague-та в корея е поставен рекорд от 100 000 зрители на живо.
Тук на най-големите концерти не се събират толкова хора.
За сравнение pro-тата на BW правят 400 Действия в минута, аз със спам съм около 100...
За SC2 да играеп на най-високо ниво не ти трябват повече от 200 действия в минута.
Едно е сигурно старкрафт е най-добрата стратегия на всички времена и е основополагаща за електронните спортове.
На финалите на Proleague-та в корея е поставен рекорд от 100 000 зрители на живо.
- balcanbas
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39 528i;ML320;E46CI B28TU
- Мечтае да кара: F10
AcOrP написа:Starcraft 2 неможе да се доближи до BW като спорт. SC2 не е толкова изискваш за бързина както и микро и макро менидмънт.
В Кореа, тази игра се възприемаше за национален спорт. Играчите бяха членове на големи отбори. Получаваха месечна заплата, в размер вариращ от 10 000 до 50 000$.
Преди 6-7 години се занимавах професионално с тази игра. Членувах в тогавашния най-голям Европейски отбор, плащаха ми по 700$/месец/долара се търгуваше по 1.65лв-1.70лв/, отделно имах премии, ако спечеля някакво важно събитие.
Acho, тази игра е създадена за Multiplayer. Смисъла се губи, ако цъкаш по цял ден мисиите.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Мойте уважение към Стар Крафт . Дълго след като излезе , нямаше конкурент който да се доближава ... но 2010 година да излезеш с игра от 1998 ... а се очаква до 2013 да се точат продълженията - не се връзва .
За динамика има РТСи които изискват много повече действия .
Разбира се - мисиите са за зарибявка и разучаване на играта .
За динамика има РТСи които изискват много повече действия .
Acho, тази игра е създадена за Multiplayer. Смисъла се губи, ако цъкаш по цял ден мисиите.
Разбира се - мисиите са за зарибявка и разучаване на играта .
balcanbas написа:AcOrP написа:Starcraft 2 неможе да се доближи до BW като спорт. SC2 не е толкова изискваш за бързина както и микро и макро менидмънт.
В Кореа, тази игра се възприемаше за национален спорт. Играчите бяха членове на големи отбори. Получаваха месечна заплата, в размер вариращ от 10 000 до 50 000$.
Преди 6-7 години се занимавах професионално с тази игра. Членувах в тогавашния най-голям Европейски отбор, плащаха ми по 700$/месец/долара се търгуваше по 1.65лв-1.70лв/, отделно имах премии, ако спечеля някакво важно събитие.
Защо говориш в минало време ? В корея BW си е още на ниво и всичко за което говориш си е факт. И все още старкрафт 2 има много да настига.
Ако не е тайна за кой отбор и как се пишеше? Също имаш ли някой постижения?