СПОРче

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Гост
Аватар

СПОРче

Мнение от Гост » 02 Май 2006, 13:50

Понеже ми е много интересно едно нещо и понеже сички вие само биете голфовете по светофарите искам да попитам ... 320 е36 ше бие ли Голф Гти 150 коня .. не знам двигатели мигатели и тем подобни и двете коли май са по 150 коня .. коя от 2те ще бие ? говорим за дръпки а не за .. над 200 голфа нема шанс .. и друго да не се почне ако БМВто е здраво ако голфа е келяв .. ако шофера е куц и нема ръце да включва скоростите ... така говорим 1:1 150/150 кое от 2те ще бие ? ... че сам се фанал на бас и лошо ако загубя ама мисля че не .. аз сам за голфа ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 02 Май 2006, 13:53

Голфа мачка ;)
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

ентусиаст
Аватар
Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ

Мнение от БОРКО-ЧИПА » 02 Май 2006, 13:54

голфа ще бие :cry:по бърз си е това е факт :(
Изображение

CS-маниак
Аватар

Мнение от lowdriver » 02 Май 2006, 14:09

Е, и...?!
Изображение
Driver's Racing Team

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 02 Май 2006, 14:09

Първо имаме отдел "Стрийтрейсърс" и второ, темата според мене е дискутирана там поне 3-4 . . . хилиади пъти.
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 02 Май 2006, 14:15

Ми чувал съм доста фенове да страдат от често срещаното явление голф 2 ЖИ-ТИ-АЙ Ай ай
така че съм за голфя :mhihi: къбчето има много добра аиро динамика и за това сигорно е по бързо :mhihi:
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 02 Май 2006, 14:17

lowdriver написа:Е, и...?!

специално за тебе и за другите като тебе .. само да поясня темата не е за ЗАЯЖДАНЕ ! .. и не искам да се заяждаме тука и да си спорим и накрая да заключат темата ... просто искам да разбия един мит и легенда че ако ги викна тея от дискавъри ще ми излезе много скъпо ;)
щото някои хора които имат 320 си казват да ще ме бие .. някои са инати като магаре и викат нема да ме .. и се почва ама то състоянието важно ала бала .. и т.н. .. та за това исках да питам повече хора според тях кое е по бързото и да се сложи краи на спора ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кръгчета

Мнение от Niikoo_1 » 02 Май 2006, 14:21

Голфа, по-лек и по-бързо се развърта мотора, от 0-100 е 8.3сек, а 320 е за 9.9сек. по каталог максималната скорост също им е еднаква.
А ако се появи някой астра ГСИ ще ги бие и двете лошо

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 02 Май 2006, 14:25

Да, наистина предното ще поведе, защото си е малко по-лек голфа, а и 4 цилиндъра по-бързо се развъртат (въпреки лекия лаг на турбото). Но пък за астрата мога да кажа, че днес видях една с ЕЙ ТАКАВА (10 сантиметра кръгче) дупка в праговете :mhihi:
BMW only!

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 02 Май 2006, 14:42

искаше ми се да заключа тая тема
ама ще я оставя, щом няма да се заяждате ;)
Ако някой има да казва нещо конкретно
да го казва!
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

CS-маниак
Аватар

Мнение от lowdriver » 02 Май 2006, 14:44

bam-bam написа:
lowdriver написа:Е, и...?!

специално за тебе и за другите като тебе ....

Кои сме "другите" и какви сме "ние"...?! Защо си помисли, че коментарът ми с въпросителен характер и нотка
на досада изразява критично чувство към теб и темата, която ще се "разисква"?! Не, изразих такова мнение,
защото, както каза Сашо, подобни теми има хиляди. Tака че и тази е 'обречена'...А всъщност, наистина
не знам целта на тази тема, тъй като ти много добре знаеш, че при нормално състояние на двата автомобила
Голфа бие( ма на какво бие и ти не си уточнил). Елементарно е - маса/мощност. Споменавам само това
съотношение, а колко още точки има по които НЕ МОГАТ тези два автомобила да се слагат в непосредствен
двубой... - клас, тип на купето, място в моделната гама на съответната модификация, цел, същност и т.н., и т.н....
Изображение
Driver's Racing Team

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 02 Май 2006, 14:49

вие сте пичаги ;) .. радвам се че си ме разбрал .. радвам се че стигнахме единодушно мнение .. и за напред ще си знам :) .. и моля повече без теми от рода .. бих еди къф си голф еди кфа си астра ... БМВ си е БМВ но неможе по всички точки да си най най ...
спорчето беше понеже аз казвам ако са 1:1 ама човека пак вика не знам .. ама какво да му обяснявам аз .. дано вие сте му обяснили по добре пак той като го прочете да си знае занапред

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 02 Май 2006, 15:00

Спора е вечен...
всички останали срещу БМВ,
като всъщност има много дълбока
мисъл в това изказване, която не
желая да коментирам...
Добре голфа бие... е... и?!
Въпрос на гледна точка...
всеки сам избира какъв клозет да кара!
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E46 M3

Мнение от Kriso » 02 Май 2006, 21:26

Аз лично (също и доста други) бяха свидетели как преди година и нещо Цанков с Е36 320и с чип би Вектра 2000и на Бояна.Не знам какво е било състоянието на Вектрата но от старта до финала си я водеше.
BMW - The king of the route.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 02 Май 2006, 23:05

ехххх тва irc... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

Следваща

Назад към Извън Темата