Нощни безцелни разходки.
Модератор: Общи модератори
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Re: Нощни безцелни разходки.
liloff написа:Ооооо даЛятото е разкошно на отворен прозорец да си караш бавничко.
Зимата ми е малко хладно, но това с лекия снежец и мен ме кефи многоДа си карам бавничко.
зиме, лете шибидаха е най-якото нещо

- ELZAGG
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 TDS + е30 318i и некви други!!!
- Мечтае да кара: BMW F06 — 6 Series Gran Coupe ///M Sport Package
- Детайли за колата: е38-725 TDS, автомат,
Audi A4 1.8T
Това е единственото нещо, което може да ме успокои, след напрегнат ден! Аз и най- верния приятел- колата! Лятото, когато жегата отстъпи на хладен повей, и по улиците колите са малко... караш бавно, мотора мърка, а ти дишаш по- спокойно и си казваш "колко малко му трябва на човека, за да е щастлив!?". А когато леко се засипе сняг, удоволствието яко!!! Снежинките се топят на стъклото, приятна музика, безцелно каране, леко поскърцване на снега......и времето спира... за теб...!!!!
От цървул, бална пантофка НЕ става!
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Разходки вечер (нощем ) не права щото все съм пил нещо, като изперкам пала колата и на 40 километра имам вила в гората (средна гора) отивам с 2 кила месо бири и т,н и си почивам
Иначе до копитото се качвам чат пат вечер, но предпочитам Алеко и да запала огън в беседката до Лалето
Иначе до копитото се качвам чат пат вечер, но предпочитам Алеко и да запала огън в беседката до Лалето

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- outworld
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320d
N.Mihaylovski написа:Разходки вечер (нощем ) не права щото все съм пил нещо, като изперкам пала колата и на 40 километра имам вила в гората (средна гора) отивам с 2 кила месо бири и т,н и си почивам
и аз щях по-често да ги правя тея разходки, но обичам да се прибера и да си пийна качествено и това оредява разходките ми, но ти с тая вила си перфектен, как нямам и аз вила някъде близко да си поркам там като ми писне от Софията

- blabla
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: за Е36 тийм София
MatriX_Fucked написа:Ма, иначе ви е скъп бензина!![]()
![]()
![]()
Кеф цена няма

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Искате ли да си направим една разходка в събота в София?
M3 E92 написа:Искате ли да си направим една разходка в събота в София?
кажете маршрута, та да знаем в кое Районно да ви плащаме гаранциите

- outworld
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320d
M3 E92 написа:Искате ли да си направим една разходка в събота в София?
Еми аз нямам планове за съботата, така че съм за

_65536_kb_sec_ написа:liloff написа:Ооооо даЛятото е разкошно на отворен прозорец да си караш бавничко.
Зимата ми е малко хладно, но това с лекия снежец и мен ме кефи многоДа си карам бавничко.
зиме, лете шибидаха е най-якото нещо
вярно е това колега
карал съм и кабрио, не е същото
шибидаха е само за ценители

No bling at the Ring
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
зимата шибидаха отворен целия, парното на макс. много освежаващо.
а и ляотото си е екстра, особено новите коли имат такава аеродинамика, че може да търкаляш със 140 и въобще не шуми.
по-приятно ми е от климатик.
а и ляотото си е екстра, особено новите коли имат такава аеродинамика, че може да търкаляш със 140 и въобще не шуми.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
steeN написа:зимата шибидаха отворен целия, парното на макс. много освежаващо.
той климатика нека си духа, не пречи
аз го отварям в "магистрално" положение и така карам през деня, вечер го отварям целия
тъпото на кабриото е, че съвсем нямаш покрив и почваш да се срамуваш от гадовете по светофарите
мен даже един в студентски ме наплю

No bling at the Ring
преди го правих редовно ама сега не мога да си го позволя 20 лева за 7-8 литра дизел 

- The7omahawk
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z3 Roadster 2.8
- Мечтае да кара: едно да беше...
Един от най-големите кефове на кабриото ( заедно с каране покрай плажната ивица ) е късно вечер в София, музичка леко, гюрука долу и да е лято. Градът сякаш оживява. Не, че не съм скитал и извън него по никое време, де 

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Обикновенно към 20:00, излизам да прибирам колата в гаража. Ама като вляза в нея и забравям. Тръгвам да обикалям из града, по околовръстното, една вечер ходих да търся де са се тектисали полицаите, намерих ги и така се возя има няма половин час. Веднъж с един приятел ходихме до В. Търново на кино, на връщане карах с 60, слушахме едни хубави музики, беше късно вечерта, е@аси кефа.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.