Нощни безцелни разходки.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Re: Нощни безцелни разходки.

Мнение от SpUd3r » 02 Дек 2011, 11:43

нощните разходки и аз ги обичам много, караш си бавничко,. Тук-таме минаваш през любим завой с вратите напред и после пак бавно и славно :mrgreen: Лошото е, че излиза малко скъпо. Последния път карах около четири часа из София без да спра и портмонето нещо се стесни :mhihi:
пп - трябва си печка евридейка :D
Tux0 Ca !
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Z3 Roadster 2.8
Мечтае да кара: едно да беше...

Мнение от The7omahawk » 02 Дек 2011, 12:39

SpUd3r написа:нощните разходки и аз ги обичам много, караш си бавничко,. Тук-таме минаваш през любим завой с вратите напред и после пак бавно и славно :mrgreen: Лошото е, че излиза малко скъпо. Последния път карах около четири часа из София без да спра и портмонето нещо се стесни :mhihi:
пп - трябва си ПАЧКА евридейка :D

Поправено :mrgreen:

ентусиаст
Аватар
Кара: дърто Е30
Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет

Мнение от SPEED_GABROVO » 02 Дек 2011, 13:56

_65536_kb_sec_ написа:
sean-john написа:
err0r написа:Най-обичам зимата, когато вали пресен сняг. И не излизам, за да се пързалям, а просто да се возя и пудрата да засипва всичко наоколо, а аз да я виждам, осветена от фаровете. Тогава наистина освен такситата, няма никой по пътищата, а и картинката се променя леко, когато всичко грозно е покрито.

Много готино да,особено като вали хубаво,а ти си пътуваш вътре на топличко,много се разпуска така... както каза по горе колегата и с него съм съгласен,защо ли Бимата ме разбира най-добре :mhihi:

Мда любим момент ми е, пуснати габаритите, цялото табло ме облива с топлата си светлина (цвят Амбър), купето е загрято колкото може, нищо не се чува заради дебелите стъкла, освен нещо спокойно и класическо идващо от оригиналния касетофон, ма фона на което се сипе сняг над целия град, който като на кино се вижда през панорамното стъкло... ех романтика....

:bowdown:.Все по-често ми се иска да имам кола,да запаля и да отида някъде безцелно,да остана сам с мислите си.
BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust

Мнение от А.Марчев » 02 Дек 2011, 15:10

SPEED_GABROVO написа:
_65536_kb_sec_ написа:
sean-john написа:
err0r написа:Най-обичам зимата, когато вали пресен сняг. И не излизам, за да се пързалям, а просто да се возя и пудрата да засипва всичко наоколо, а аз да я виждам, осветена от фаровете. Тогава наистина освен такситата, няма никой по пътищата, а и картинката се променя леко, когато всичко грозно е покрито.

Много готино да,особено като вали хубаво,а ти си пътуваш вътре на топличко,много се разпуска така... както каза по горе колегата и с него съм съгласен,защо ли Бимата ме разбира най-добре :mhihi:

Мда любим момент ми е, пуснати габаритите, цялото табло ме облива с топлата си светлина (цвят Амбър), купето е загрято колкото може, нищо не се чува заради дебелите стъкла, освен нещо спокойно и класическо идващо от оригиналния касетофон, ма фона на което се сипе сняг над целия град, който като на кино се вижда през панорамното стъкло... ех романтика....

:bowdown:.Все по-често ми се иска да имам кола,да запаля и да отида някъде безцелно,да остана сам с мислите си.

Приятелче не си единствения и аз жадувам когато ми е гадно,скучно,отчаяно да си запаля колата сам и да отида на някакво място да си свържа мислите .. :|
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: дизели
Мечтае да кара: по хубави пътища
Детайли за колата: прави фокуси

Мнение от ylaine » 02 Дек 2011, 15:23

А.Марчев написа:
SPEED_GABROVO написа:
_65536_kb_sec_ написа:
sean-john написа:

Приятелче не си единствения и аз жадувам когато ми е гадно,скучно,отчаяно да си запаля колата сам и да отида на някакво място да си свържа мислите .. :|

А аз жадувам да имам пари за газец :1: И все пак поне за 1-2 пъти в месеца все се намират финанси за нещо подобно. И както казаха всички колеги преди мен.. няма такъв релакс, отдушник или както искате го наречете :bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: за Е36 тийм София

Мнение от blabla » 03 Дек 2011, 1:05

Днес деня ми беше много напрегнат ,още с прибирането си знаех какво ще правя довечера......
Стана 9 не ми се чакаше повече излязох да се повозя по обиколих София и околията някаде 100 110 км навъртях ,усмивката не ми слезе от лицето . С нетърпение чакам снега, тогава кефа ще е по голям :wave:
Изображение
IS power !!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: bmw e60 525iA

Мнение от kravun » 03 Дек 2011, 1:09

Благодарение и на работата и на мерака това го правя всеки ден и всяка нощ.Уникално е.А преди имах и кабрио,тогава беше чудо.
по-добре 2л пепси от 1.6л хонда

Потребител
Аватар
Кара: черна 20-ка :)

Мнение от MooNRideR » 03 Дек 2011, 1:30

И аз докато си бях в Габрово ми бяха супер любими тези разходки.Габрово сравнително бързо се обикаля затова се избира по далечна дестинация - Търново,Узана,Шипка.....Нямам търпение да се поприбера да покарам Бумера :)
Ако паднеш духом - напий се та да паднеш и тялом!
Човек сам се ражда и сам умира, а през останалото време някакви хора непрекъснато се опитват да му досаждат.

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 03 Дек 2011, 2:08

Е тая вечер, на бмв сбиркаа, после с една приятелка обикаляхме сиг 1 час, возим се и лафим. Е тва е! :bchug:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше за стария E36 Team Sofia
Мечтае да кара: M3 E36

Мнение от Чанев » 03 Дек 2011, 3:15

Kroki написа:Е тая вечер, на бмв сбиркаа, после с една приятелка обикаляхме сиг 1 час, возим се и лафим. Е тва е! :bchug:

Само лафихте ли :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 320d

Мнение от outworld » 03 Дек 2011, 10:16

Аз обичам и рано сутрин да се повозя, ама примерно 6 часа да изляза (понеже ставам много рано), няма жива кола по улиците :D

Я днес да си признае с кой от форума се разминах на копитото с Е36 купе синьо :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 03 Дек 2011, 10:20

По стечение на обстоятелствата през ден ми се налага да пътувам с колата на работа, хеле с тия стачки на БДЖ-то, та много си е готино да тръгнеш по тъмно в 5:30 сутринта и да покараш 40 км, не ти трябва кафе, направо ме зарежда тая кола :mhihi:
Никой не мое ма връне на селу!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е39 528i;ML320;E46CI B28TU
Мечтае да кара: F10

Мнение от balcanbas » 04 Дек 2011, 3:07

Аре се разберем, некоя вечер да покараме из София, Копитото и т.н.... :bchug:
Изображение

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 04 Дек 2011, 3:11

Айде!
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка