Нощни безцелни разходки.
Модератор: Общи модератори
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Re: Нощни безцелни разходки.
нощните разходки и аз ги обичам много, караш си бавничко,. Тук-таме минаваш през любим завой с вратите напред и после пак бавно и славно
Лошото е, че излиза малко скъпо. Последния път карах около четири часа из София без да спра и портмонето нещо се стесни
пп - трябва си печка евридейка

пп - трябва си печка евридейка

Tux0 Ca !

- The7omahawk
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z3 Roadster 2.8
- Мечтае да кара: едно да беше...
SpUd3r написа:нощните разходки и аз ги обичам много, караш си бавничко,. Тук-таме минаваш през любим завой с вратите напред и после пак бавно и славноЛошото е, че излиза малко скъпо. Последния път карах около четири часа из София без да спра и портмонето нещо се стесни
![]()
пп - трябва си ПАЧКА евридейка
Поправено

- SPEED_GABROVO
- ентусиаст
-
- Кара: дърто Е30
- Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет
_65536_kb_sec_ написа:sean-john написа:err0r написа:Най-обичам зимата, когато вали пресен сняг. И не излизам, за да се пързалям, а просто да се возя и пудрата да засипва всичко наоколо, а аз да я виждам, осветена от фаровете. Тогава наистина освен такситата, няма никой по пътищата, а и картинката се променя леко, когато всичко грозно е покрито.
Много готино да,особено като вали хубаво,а ти си пътуваш вътре на топличко,много се разпуска така... както каза по горе колегата и с него съм съгласен,защо ли Бимата ме разбира най-добре
Мда любим момент ми е, пуснати габаритите, цялото табло ме облива с топлата си светлина (цвят Амбър), купето е загрято колкото може, нищо не се чува заради дебелите стъкла, освен нещо спокойно и класическо идващо от оригиналния касетофон, ма фона на което се сипе сняг над целия град, който като на кино се вижда през панорамното стъкло... ех романтика....

BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.
- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
SPEED_GABROVO написа:_65536_kb_sec_ написа:sean-john написа:err0r написа:Най-обичам зимата, когато вали пресен сняг. И не излизам, за да се пързалям, а просто да се возя и пудрата да засипва всичко наоколо, а аз да я виждам, осветена от фаровете. Тогава наистина освен такситата, няма никой по пътищата, а и картинката се променя леко, когато всичко грозно е покрито.
Много готино да,особено като вали хубаво,а ти си пътуваш вътре на топличко,много се разпуска така... както каза по горе колегата и с него съм съгласен,защо ли Бимата ме разбира най-добре
Мда любим момент ми е, пуснати габаритите, цялото табло ме облива с топлата си светлина (цвят Амбър), купето е загрято колкото може, нищо не се чува заради дебелите стъкла, освен нещо спокойно и класическо идващо от оригиналния касетофон, ма фона на което се сипе сняг над целия град, който като на кино се вижда през панорамното стъкло... ех романтика....
.Все по-често ми се иска да имам кола,да запаля и да отида някъде безцелно,да остана сам с мислите си.
Приятелче не си единствения и аз жадувам когато ми е гадно,скучно,отчаяно да си запаля колата сам и да отида на някакво място да си свържа мислите ..

- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
А.Марчев написа:SPEED_GABROVO написа:_65536_kb_sec_ написа:sean-john написа:err0r написа:Най-обичам зимата, когато вали пресен сняг. И не излизам, за да се пързалям, а просто да се возя и пудрата да засипва всичко наоколо, а аз да я виждам, осветена от фаровете. Тогава наистина освен такситата, няма никой по пътищата, а и картинката се променя леко, когато всичко грозно е покрито.
.Все по-често ми се иска да имам кола,да запаля и да отида някъде безцелно,да остана сам с мислите си.
Приятелче не си единствения и аз жадувам когато ми е гадно,скучно,отчаяно да си запаля колата сам и да отида на някакво място да си свържа мислите ..
А аз жадувам да имам пари за газец

- blabla
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: за Е36 тийм София
Днес деня ми беше много напрегнат ,още с прибирането си знаех какво ще правя довечера......
Стана 9 не ми се чакаше повече излязох да се повозя по обиколих София и околията някаде 100 110 км навъртях ,усмивката не ми слезе от лицето . С нетърпение чакам снега, тогава кефа ще е по голям
Стана 9 не ми се чакаше повече излязох да се повозя по обиколих София и околията някаде 100 110 км навъртях ,усмивката не ми слезе от лицето . С нетърпение чакам снега, тогава кефа ще е по голям

Благодарение и на работата и на мерака това го правя всеки ден и всяка нощ.Уникално е.А преди имах и кабрио,тогава беше чудо.
по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
- MooNRideR
- Потребител
-
- Кара: черна 20-ка :)
И аз докато си бях в Габрово ми бяха супер любими тези разходки.Габрово сравнително бързо се обикаля затова се избира по далечна дестинация - Търново,Узана,Шипка.....Нямам търпение да се поприбера да покарам Бумера 

Ако паднеш духом - напий се та да паднеш и тялом!
Човек сам се ражда и сам умира, а през останалото време някакви хора непрекъснато се опитват да му досаждат.
Човек сам се ражда и сам умира, а през останалото време някакви хора непрекъснато се опитват да му досаждат.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Е тая вечер, на бмв сбиркаа, после с една приятелка обикаляхме сиг 1 час, возим се и лафим. Е тва е! 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
Kroki написа:Е тая вечер, на бмв сбиркаа, после с една приятелка обикаляхме сиг 1 час, возим се и лафим. Е тва е!
Само лафихте ли

- outworld
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320d
Аз обичам и рано сутрин да се повозя, ама примерно 6 часа да изляза (понеже ставам много рано), няма жива кола по улиците
Я днес да си признае с кой от форума се разминах на копитото с Е36 купе синьо

Я днес да си признае с кой от форума се разминах на копитото с Е36 купе синьо

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
По стечение на обстоятелствата през ден ми се налага да пътувам с колата на работа, хеле с тия стачки на БДЖ-то, та много си е готино да тръгнеш по тъмно в 5:30 сутринта и да покараш 40 км, не ти трябва кафе, направо ме зарежда тая кола 

Никой не мое ма връне на селу!
- balcanbas
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39 528i;ML320;E46CI B28TU
- Мечтае да кара: F10
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Айде!
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка