Камор Ауто
Модератор: Общи модератори
			10 мнения
			 • Страница 1 от 1

- Bogat-Beden
- 

- 

- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Камор Ауто
Днес съвсем рязко и неочаквано ми се обадиха на мобилния ,търсим еди-кой си-аз съм тоя казах-Обаждаме се от Камор Ауто ,дайте ни адреса да ви пратим списание :о))),не му мислих много естествено,издиктувах го,и съм доста приятно изненадан,единствения ми допир с Камор беше когато минавах диагностика при купуване на колата.Сега остава да изчакам да разглеждам картинките ;о)))
			"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
		- Иво
- шПерко
- 

- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Мойта като е купувана тия от Камор не са били родени  Иначе супер за списанието! Да го носиш на събора!
 Иначе супер за списанието! Да го носиш на събора! 

- dizelboy
- старши ентусиаст
- 

и на мен ми пратиха списание и даже ме записаха за новите тест дривове на новите коли хората ипращат покани за даможе да се тестват колите т обикновени хора и да се докоснем до новите технологии много са о4тиви и макар и да ми е стара колата ми обръщат много внимание за разлика от дару кар , аз сам много доволен от тях като цяло

- Dimo
- баварски фанатик
- 

- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Брех, аз не съм получил още покана за нов тест драйв, след този в Банско. Я бързо издавай, каде и кога ще е?  

dizelboy написа:и на мен ми пратиха списание и даже ме записаха за новите тест дривове на новите коли хората ипращат покани за даможе да се тестват колите т обикновени хора и да се докоснем до новите технологии много са о4тиви и макар и да ми е стара колата ми обръщат много внимание за разлика от дару кар , аз сам много доволен от тях като цяло
абс .. и аз получих списанието .. и наистина отношението е перфектно и както трябва да бъде .. а нe като в дару bg мизерия стайл..

оценката за камор е ... 6+

- Memphys
- младши ентусиаст
- 

- Кара: само Е30-ски
Ей хора, ако знайте колко пъти съм ходил на тестдраивове, но не ме пускаха щот бех без покана   , надявам се кат си купя някога и аз БМВ и наще преставители в Бургас да са като Камор
 , надявам се кат си купя някога и аз БМВ и наще преставители в Бургас да са като Камор  

, надявам се кат си купя някога и аз БМВ и наще преставители в Бургас да са като Камор
			10 мнения
			 • Страница 1 от 1