Кола удари дете в училищен двор
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Tony Montana
- кандидат ентусиаст
-
Иво написа:Казвам го в смисъл, че може да се движа и с 10 и някое дете да ми се метне под колата колкото и да внимавам. Не съдете хората без да знаете за какво става дума! Човека може и да е най-големия боклук, но може и да не е виновен! Може да се случи на всеки! Дай боже не естествено! И на събора си извадете изводи и внимавайтеЧе за един миг животът ти може да се преобърне
Мммда абе и ти си прав,обаче с 10 няма да има такава опасност за пешеходеца ...

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
А според тебе тоа педал с голфа с 10 ли е карал, че е успял да му счупи крака. И каква работа има в двора. Значи ходиш си ти по тротоара, някой "шофьор" те качва на капака и после бой, еб... и сръбско щото не си внимавал - така ли
Желязна логика, направо кърти мивки.
А аз си мислих, че бимърите се готини хора
и могат да разсъждават нормално, ама ...

А аз си мислих, че бимърите се готини хора

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

zAcK написа:А според тебе тоа педал с голфа с 10 ли е карал, че е успял да му счупи крака. И каква работа има в двора. Значи ходиш си ти по тротоара, някой "шофьор" те качва на капака и после бой, еб... и сръбско щото не си внимавал - така ли![]()
![]()
Желязна логика, направо кърти мивки.
А аз си мислих, че бимърите се готини хораи могат да разсъждават нормално, ама ...
Ми представи си,че голфа е зареждал със стока стола на училището или някое магазинче на училището.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Ми представи си, че има задръстване и искам да мина по тротоара щото съм тарикат
....

- exvitermini
- младши ентусиаст
-
- Кара: '96 Е34 tds touring Individual
- Мечтае да кара: E34 M5 Touring
Спор няма тука шофьора е виновен в случая това все пак е дете неможе да го бием, че не е внимавало! Никои се не е родил научен да се пази от автомобилите особено пък вътре в училището...кои е очаквал това да се случи
- значи остана и в църква да ни газат защото някои некадърник е дошъл да достави свещи
луда работа

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
zAcK написа:Ми представи си, че има задръстване и искам да мина по тротоара щото съм тарикат....
Абе човек ако работиш за някоя фирма и трябва да заредиш стола на училището и ти каже шефа отивай какво ще правиш? Това, че в България няма никакъв контрол и тези работи не са грам организирани е друг проблем. Отделно от всичко трябва да има охрана, която да следи за тези неща. Не случайно са направени големи врати на дворовете за автомобили и явно е предвиждано да се влиза. Най-малкото в някой училища големите врати са заключени и се отварят само от отговорно лице във време определено за зареждане на стоки и други. Да не говорим, че има и доста случаи на учители и директори паркиращи колите си в двора. Просто в България е анархия и виновния не е само един. А аз не защитавам човека, но е грозно и селско да хулиш някой без въобще да знаеш какво се е случило, вярвайки на вестниците. Помните на ЕКО като стана дребната разправия на тема Левски и ЦСКА и дойдоха няколко патрулки. В разни статии, четох такива смешки, че просто не е истина. Ако на някой му се занимава това е подходяща тема за господари на ефира. Защо охраната не гледа, защо няма определено време за зареждане, когато е безопасно, защо не се заключват вратите на училището и т.н. Ебаси те до скоро минаваха коли в подлеза при Софийския Университет и май още го правят...

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
Виж сега. Mail на господари съм пратил
От служебната си поща (не е анонимен). Също така ми писна да защитавате някъф педал, който след като блъсне дете, бяга от проишествието
. Мислех че сте интелигентни хора, ама айде. Моля някой да я заключи, че ми писна да слушам глупости. [/b]

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Казах ти 20 пъти, че не го защитавам, но такива работи се случват и ще се случват докато сме на тоя хал. Още много други хора трябва да поемат отговорност освен шофера. Явно не можеш да схванеш смисъла на това, което ти пиша и си си навил на пръста, че оправдавам шофьора
В училището да речем няма охрана. Влиза някой психопат и ограбва всички. Кой е виновен? На първо място този, който е оставил психопата да влезе.

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
Извинявай ама просто тия дни ми дойде малко в множко БГ простотията и затова сигурно съм такъв. Ще ми мине 

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Това не е първия и няма да е и последния такъв случай за съжаление...
Преди 2 или повече месеца в моето училище един 12-класник взе на приятеля си колата. Да подчертая че няма книжка!!!
Тръгна назад и не удари никой.При тръгването напред обаче се загледа в някакви момичета и изведнъж пред него изскочи едно момченце (2ри клас ако не се лъжа) което гонеше една топка. Ние се развикахме че ще го удари и той скочи на спирачките...Не можа да спре напълно и удари момчето с дясната част на бронята.
Последствия НЯМАШЕ!!!!
Въпросният шофиор,наркоман и т.н. е с последно предупреждение за изключване още преди инцидента. След него не го викнаха нито при директора нито дойдоха полицаи. В двора си спират коли и няма кой да им каже нищо. По цял ден се правят на майстори и добре че от време на време някой като нас им казва да се осъзнаят. А те си мислят че като са с кола са недосегаеми...
И най-интересното е че на входа има знак Влизането забранено и бариера която няма кой да пусне. Просто нямам думи.
Дано детето което са бутнали да се оправи.
А аз днес в училище разбрах че директорката казала че то се бутнало в колата... И мама му стара ми е много интересно как така то ще се бутне в колата и ще си счупи крака.
Тъпа пиянска история...Повечето директори не ги интересува нищо повече освен пиенето.
Преди 2 или повече месеца в моето училище един 12-класник взе на приятеля си колата. Да подчертая че няма книжка!!!
Тръгна назад и не удари никой.При тръгването напред обаче се загледа в някакви момичета и изведнъж пред него изскочи едно момченце (2ри клас ако не се лъжа) което гонеше една топка. Ние се развикахме че ще го удари и той скочи на спирачките...Не можа да спре напълно и удари момчето с дясната част на бронята.
Последствия НЯМАШЕ!!!!
Въпросният шофиор,наркоман и т.н. е с последно предупреждение за изключване още преди инцидента. След него не го викнаха нито при директора нито дойдоха полицаи. В двора си спират коли и няма кой да им каже нищо. По цял ден се правят на майстори и добре че от време на време някой като нас им казва да се осъзнаят. А те си мислят че като са с кола са недосегаеми...
И най-интересното е че на входа има знак Влизането забранено и бариера която няма кой да пусне. Просто нямам думи.
Дано детето което са бутнали да се оправи.
А аз днес в училище разбрах че директорката казала че то се бутнало в колата... И мама му стара ми е много интересно как така то ще се бутне в колата и ще си счупи крака.
Тъпа пиянска история...Повечето директори не ги интересува нищо повече освен пиенето.

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Бях написал един много изчерпателен пост за мнението ми по случая, но за съжаление неможах да го изпратя няколко часа заради нета, ама как да е.
Така се изнервих като гледах новините и онзи как се обеснява и как говори, че детето е виновно, че е тичало из училищния двор и т.н. , а какво трябва да прави това дете бе да му е*а майката! Толкова се бях изнервил, че не е истина. ВИНОВЕН Е тоя и точка. Бахти и наглостта и чудото, че чак и директорката обеснява как е виновно детето, абе това хора ли са ми кажете ...
ОСТАВИ едно на ръка, че го е блъснал (свършен факт) поне да помогне, ако може, ами и бяга от мястото! Ако съм на мястото на бащата на детето, ще му счупя и двата крака на тоя изруд, че и на директорката, мамицата им на всичките.
Не е истина просто такива неща да се случват! СКАПАНА ДЪРЖАВА (разрешили коли да влизат в двора на училище). СКАПАНИ хора, които обвиняват ДЕТЕ!!! Тея с ъкъла ли са си? Дайте да обвиним 5-токласниците, че всичко ни не е наред а????? Или да ги обвиним, че си играят в двора на собственото си училище.
Не искам аз да живея в такова шибано общество, в което едно с едно не е наред, от УПРАВЛЕНИЕТО, до ХОРАТА и учители и директорки!!!
САМОРАЗПРАВА му е майката!
п.с. детето ще повтаря годината, една загубена година от живота му... и за какво! АКО НЯКОЙ МОЖЕ ДА МИ ОБЯСНИ?!?!?!?!?!?
немога да се успокоя в такова положение, какво остава за детето, майка му и баща му...

Така се изнервих като гледах новините и онзи как се обеснява и как говори, че детето е виновно, че е тичало из училищния двор и т.н. , а какво трябва да прави това дете бе да му е*а майката! Толкова се бях изнервил, че не е истина. ВИНОВЕН Е тоя и точка. Бахти и наглостта и чудото, че чак и директорката обеснява как е виновно детето, абе това хора ли са ми кажете ...

ОСТАВИ едно на ръка, че го е блъснал (свършен факт) поне да помогне, ако може, ами и бяга от мястото! Ако съм на мястото на бащата на детето, ще му счупя и двата крака на тоя изруд, че и на директорката, мамицата им на всичките.
Не е истина просто такива неща да се случват! СКАПАНА ДЪРЖАВА (разрешили коли да влизат в двора на училище). СКАПАНИ хора, които обвиняват ДЕТЕ!!! Тея с ъкъла ли са си? Дайте да обвиним 5-токласниците, че всичко ни не е наред а????? Или да ги обвиним, че си играят в двора на собственото си училище.
Не искам аз да живея в такова шибано общество, в което едно с едно не е наред, от УПРАВЛЕНИЕТО, до ХОРАТА и учители и директорки!!!
САМОРАЗПРАВА му е майката!
п.с. детето ще повтаря годината, една загубена година от живота му... и за какво! АКО НЯКОЙ МОЖЕ ДА МИ ОБЯСНИ?!?!?!?!?!?
немога да се успокоя в такова положение, какво остава за детето, майка му и баща му...

You said: "Time will change!" What if it changes you?
сутринта по Нова включиха на живо детето от болницата - било е ъгъл, детето въобще не е виждало колата, гонили се с приятелчето в голямото междучасие и докато тичат свило зад ъгъла и станал инцидента.
За мене виновен е шофьора и той само как нагло разправяше, че не бил блъснал детото, а то се било блъснало в колата му - да бе, тъпак абсолютен. Сутринта лекаря каза че на детето операция ще му правят. Този шофьор трябва да го осъдят на няколко години затвор да му дойде акъла.
За мене виновен е шофьора и той само как нагло разправяше, че не бил блъснал детото, а то се било блъснало в колата му - да бе, тъпак абсолютен. Сутринта лекаря каза че на детето операция ще му правят. Този шофьор трябва да го осъдят на няколко години затвор да му дойде акъла.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3