Митрополит Кирил удавен на плаж Траката днес
Модератор: Общи модератори
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Re: В угода богу
И ако се вози на волска каруца или на тази кола, на Вас к'во ви е? Да не ви е зел парите да си я купи?
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Petrolhead
- Потребител
-
тва българите и в частност колегите плюещи, са голяма сган.
защо не изкажете възмущението си от това че папата се движи с джип за 2 милиона евро.
църквата вече не е онова комунистическо сираче завряно сополиво в ъгъла. църквата вече има достатъчно добро управление за да може да си позволи ръководителите и да не карат жигули.
църквите и хората служещи в тях трябва да изглеждат представително, а не като просяци, и освен това българската православана църква не е някоя евангелистка секта, която би направила всичко само и само да привлече хора към себе си. ако не ви харесва, проблема е в самите вас.
защо не изкажете възмущението си от това че папата се движи с джип за 2 милиона евро.
църквата вече не е онова комунистическо сираче завряно сополиво в ъгъла. църквата вече има достатъчно добро управление за да може да си позволи ръководителите и да не карат жигули.
църквите и хората служещи в тях трябва да изглеждат представително, а не като просяци, и освен това българската православана църква не е някоя евангелистка секта, която би направила всичко само и само да привлече хора към себе си. ако не ви харесва, проблема е в самите вас.
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Тия Божи служители бая злоупотребяват с таксите за кръщанета, сватби и погребения. Така съм чувал де, още не съм плащал за нито едното
ПС: Поправете ме ако греша.

ПС: Поправете ме ако греша.
- Драгослав
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46XI / W164
Добре,че са дали обред за скромност,защото ако не бяха дали не знам........
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Те тва е да си отче да го ева. Чак ми иде и аз да стана един поп да го ева, па поне да се накарам на хубави коли да ги ева

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Те тез отчета май се кръстят пред златний телец ми се струва
Днеска хубави коли, утре засукани монахини ще подкарат 

Никой не мое ма връне на селу!
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Тц тц тц, а ако караха волски каруци, с прокъсани дрехи, мръсни и неугледни, дали щяха повече да ви харесват, да са ви угодни? Мигар припознавате в беднотията и мизерията някаква святост или незнам и аз какво?
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Elesar74 написа:Тц тц тц, а ако караха волски каруци, с прокъсани дрехи, мръсни и неугледни, дали щяха повече да ви харесват, да са ви угодни? Мигар припознавате в беднотията и мизерията някаква святост или незнам и аз какво?
в тази мизерна държава пред кого да имат представителност?? пред богатия мирянин и вяврващ ли??

може в северните богати държави премиер да ходи с колело на работа ,а тука водещия духовните раби да се вози в лимо (макар и доста "бюджетно"

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Тази жена май не се возеше на такива коли...макар, че го е заслужавала повече от нашите шопари
Къде останаха смирението, скромността и останалите добродетели, които свещениците проповядват?

Къде останаха смирението, скромността и останалите добродетели, които свещениците проповядват?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Много противоречива тема...
От една страна добрите християни трябва да са скромни и смирени, а свещениците да са пример за подражание.
И в този смисъл тези лъскави возила са просто нямам думи... пълна пародия!
От друга страна обаче, както колегата правилно отбеляза:
А на мизерните завистливи душици, на които само им дай да плюят, исках да им задам един въпрос, но виждам, че колегата вече го е задал:
Аз лично ще се извиня на някой, който сега плюе така коментираната картинка, но впоследствие, ако свещениците тръгнат опърпани и с каруци, стане примерен християнин или поне ходи на църква в Неделя. Дотогава ще го наричам завистлив мизерник.
От една страна добрите християни трябва да са скромни и смирени, а свещениците да са пример за подражание.
И в този смисъл тези лъскави возила са просто нямам думи... пълна пародия!

От друга страна обаче, както колегата правилно отбеляза:
Petrolhead написа:защо не изкажете възмущението си от това че папата се движи с джип за 2 милиона евро
А на мизерните завистливи душици, на които само им дай да плюят, исках да им задам един въпрос, но виждам, че колегата вече го е задал:
Elesar74 написа:ако караха волски каруци, с прокъсани дрехи, мръсни и неугледни, дали щяха повече да ви харесват, да са ви угодни?
Аз лично ще се извиня на някой, който сега плюе така коментираната картинка, но впоследствие, ако свещениците тръгнат опърпани и с каруци, стане примерен християнин или поне ходи на църква в Неделя. Дотогава ще го наричам завистлив мизерник.
Негово високопреосвещенство обаче вече разполага с луксозната кола, даже се похвали пред журналистите във Варна, че само той и Барак Обама се возят на такава кола.
"Само американският президент се вози на "Линкълн MKZ Хибрид", заяви гордият митрополит и поясни, че е сменил Пежото си, защото харчело много.
- saleen
- старши ентусиаст
-
Сравняваме главата на римокаталическата църква с тези на снимката
Да не говорим, че той се вози в тая бронирана клетка не за кеф, а за да го виждат десетките-хиляди вярващи.
Меджу другото, возилата не се изчерпват само с Линкълн-и и волски каруци, можеше да се качат на Е30 примерно

Да не говорим, че той се вози в тая бронирана клетка не за кеф, а за да го виждат десетките-хиляди вярващи.
Меджу другото, возилата не се изчерпват само с Линкълн-и и волски каруци, можеше да се качат на Е30 примерно

- Petrolhead
- Потребител
-
saleen написа:Сравняваме главата на римокаталическата църква с тези на снимката![]()
и каква е разликата,
папата е патриарх на католиците, мислиш ли че неговите епископи се движат с нещо по-евтино от 7ма серия?
нашият патриарх и неговите митрополити по-нисши ли са от католическите?
или щом е наше трябва да скъсано, миризливо и грозно.
българските вярващи, по-прости ли са от католическите. защо католиците могат да имат величествени църкви и бляскави одежди, а ние нашите свещеници да са облечени в дрипи?
и къде е проблема всъщност, в църквата или в част от народа ни?
защо невски в неделя е полу-празен, а на площада в рим има десетки хиляди?
- saleen
- старши ентусиаст
-
Petrolhead написа:папата е патриарх на католиците, мислиш ли че неговите епископи се движат с нещо по-евтино от 7ма серия?
Едно е да го мисля, друго е да го видя с очите си

- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
Petrolhead написа:saleen написа:Сравняваме главата на римокаталическата църква с тези на снимката![]()
и каква е разликата,
папата е патриарх на католиците, мислиш ли че неговите епископи се движат с нещо по-евтино от 7ма серия?
нашият патриарх и неговите митрополити по-нисши ли са от католическите?
или щом е наше трябва да скъсано, миризливо и грозно.
българските вярващи, по-прости ли са от католическите. защо католиците могат да имат величествени църкви и бляскави одежди, а ние нашите свещеници да са облечени в дрипи?
и къде е проблема всъщност, в църквата или в част от народа ни?
защо невски в неделя е полу-празен, а на площада в рим има десетки хиляди?
всичките са едни и същи боклуци