Луди детски години

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Re: Луди детски години

Мнение от plradev » 06 Дек 2011, 16:06

b0bituy написа:
Doberman_vas написа:
Vra4anin написа:затова рекох да го оближа :mrgreen: Е, да ама аз кретенче, от къде да знам, че като си докосна влажния език до ледено студен метал, езика ми ще се залепи. И започна една истерия, опитвам се да го отлепя, дърпам, дърпам, не става, езика е залепен :mhihi:

Няма се плашиш колега, има още 2ма идиоти като теб със залепнали езици :oops: :oops:
Едвали сме толкова малко в този форум :mhihi:

Е тва със залепналия език е по-рабираемо от това да си завреш топче в едната ноздра от некъв гердан на майка си ,точно преди да ходите на гости ... :mhihi: И то не да кажеш да си на 4-5г. ,а лонгур 5-6-ти клас :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 06 Дек 2011, 17:46

хахаха, разревах се.
И аз имам разни подвизи. В 18-та гимназия със съученичка дълго време, всяко голямо междучасие пълнехме тайничко в тоалетната хартиени бомбички и дебнехме от втория етаж за жертви. :lol: Днес една-две, утре пак така и почна да ни харесва. Едвам се сдържахме да хукнем още преди да е бил звънеца. Да, ама всичко си има своя край. Един хубав следобед минава някакъв плешив чичко и ние естествено, без да му мислим с най-голямата възможна за момента водна "бомба", предварително направена - и Прааааааас върху темето. Смях... надничане... пак смях...
Кой обаче да се сети, че страничния вход на училището е точно под нас, и че чичкото не е вчерашен? След няма и 5 минути със зачервени от дърпането уши и двете бяхме в директорската стая. А, там... срам... :oops:
Ама и сега ме напушва смях, как той си извади кърпата от джоба, избърза си темето и чак тогава погледна нагоре - и ни видя, как сме се надвесили през прозореца и се хилим с глас.
То, бива бели, ама и любопитството надделява и ни издаде. :)
Да караш Peugeot е страст!

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 06 Дек 2011, 18:07

А, целенето е едно. Колко капута и пликчета съм хвърлил по джагалите не е истина.
Един ден бях 5-6 клас и ще ходиме да пушиме на рекичката в Люлин. И тръгваме с колелата и там имаше едно отрязано дърво обаче корена останал. И аз с новото колело решавам да мина бавно и да видя как ще се сгъне амортисьора. Е да ама запря гумата, а от лявата ми страна реката. Тръгнах да слизам ама се хлъзнах, от там падане, успях да избутам колелото да не падне и то в реката и аз по гръб. После излизам, полудял, че съм си удавил новия телефон. Прибирах се вир-вода, поне беше лято, но телефона не уцеля. После ходи обяснявай к'во е станало. Аз измислих, че съм паднал в няк'ва локва посред лято .. Кой би повярвал.

И един ден съм с една приятелка в нас ма съм бил 3-4 клас и ми бяха казали някакъв телефон на който звъниш и почваш да псуваш. Решавам аз тарикат, че ще звъна и ще псувам. Звъня аз, а от другата страна тежък мъжки глас ми казва:- Районна пожарна, добър ден.
Аз направо изтръпнах, затварям звъня на баща ми веднага по телефона ревящ, че ще дойде полицията, че съм се бъзикал. Моята приятелка звъни на майка си и след 5 мин. и двамата на вратата. К'во станало бе. Казвам аз, разбира се спестявам т'ва що съм решил да звънна, изхилиха ми се и си отидоха по живо, по здраво. От тогава ... само на мама и тати съм звънял :mhihi:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 06 Дек 2011, 18:23

Ау тва ми напомни, един ден се печем на балкона със сестра ми и една приятелка...и 2 шишета джин :mrgreen:
И хванахме дом. телефон(много отдавна!) и звъним на произволни номера...'Ало ....от едикое си радио..имаме 3 въпроса, ако отговорите правилно, сте кандидат да спечелите екскурзия и ви чакаме утре в 12ч на НДК на фонтана...' и всички отговориха правилно :mhihi:
И на другия ден отиваме 12ч на пейките....до кафето срещу фонтана ... и гледаме поне 20 човека застанали там ... мале ужасно гадно ни стана :mhihi:
Накрая платихме 2 лв на някво момче(то се нави), да ходи да им каже набързо, че се е счупил буса за екскурзията и да избяга ... и като го подгониха.... :kuku: :mhihi: :mhihi:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

Photographer
Аватар

Мнение от randity » 06 Дек 2011, 19:54

Аз звънях като влезнех до тоалетната по голяя нужда :mhihi: и се представях за Бойко Борисов - още не беше такава клечка. Та ги заплашвах, че трябва да си напуснат апартамента до 24 часа иначе не помна к'во. И една баба кат ревна чак гадно ми стана :|
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: М40ки и М50Б...
Мечтае да кара: е-90 325i M-paket
Детайли за колата: M-50 То Чyk..

Мнение от e90 325i » 06 Дек 2011, 20:01

Помня че по едно време толко бяхме изтъпяли, че си пръскахме дозодорант на езика :mhihi: :mhihi: и тва редовно.. Ся като се замисля как не ни е станало нещо незнам :conf: :paranoid:
Скъпи, за рождения ми ден искам
подарък, който като го настъпя и за 3
секунди да вдига 100....!!!!! - Добре, ще
ти подаря кантар....

Photographer
Аватар

Мнение от randity » 06 Дек 2011, 20:07

Като каза дезодорант се сетих: Имаше една "мода" да вземеш един дезодорант и да си пръскаш върху кожата от около 2 мм. разстояние и се получаваше едно петно върху кожата. Другото което беше "модерно" с пергел да речем или от кенче кола да си драскаш по кожата. Още ми седи белег от такава простотия. :dummy:

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: М40ки и М50Б...
Мечтае да кара: е-90 325i M-paket
Детайли за колата: M-50 То Чyk..

Мнение от e90 325i » 06 Дек 2011, 20:18

randity написа:Като каза дезодорант се сетих: Имаше една "мода" да вземеш един дезодорант и да си пръскаш върху кожата от около 2 мм. разстояние и се получаваше едно петно върху кожата. Другото което беше "модерно" с пергел да речем или от кенче кола да си драскаш по кожата. Още ми седи белег от такава простотия. :dummy:

:oops: :mrgreen:Тва беше в началото ама да ни омръзна преминахме към езика :++
Скъпи, за рождения ми ден искам
подарък, който като го настъпя и за 3
секунди да вдига 100....!!!!! - Добре, ще
ти подаря кантар....

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 06 Дек 2011, 20:19

Като малък бях голям пироман и в една книга бях набарал рецепта за черен барут... всеки ден трябва да паля свещичка, че съм жив.... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Si non confectus, non reficiat.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 06 Дек 2011, 20:21

болт,по средата гайка и от другата страна пак болт,като в празното пространство вътре малко барут от кибритени клечки и найлон завързан за главата на единия болт(в качеството му на стабилизатор)-много от вас знаят за какво иде реч..цял ден между блоковете бам-бум :mhihi: и някви пенсии се обадили в полицията че "се стреля" :lol: и аз и аверчето във районното,чакам родителските тела да ни съберат ..
:dummy:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 06 Дек 2011, 20:41

Люта зима в Плевен. Коледната ваканция, сняг има колкото искаш. Събрали сме се 15-20 лапета от квартала и ще ходим на "Майката" (паметника на Майка България пред входа на Скобелев парк) да се пързаляме, понеже там е хубав наклон, а е и пешеходна зона. Напрвили сме си трасе за пързаляне с шейни, найлони, гуми и т.н поне 500 метра. Който е от Плевен ще се сети за кво става на въпрос. Та в края на трасето директно излизаш на улицата, а няма как да спреш преди нея. Абсолютни камикадзета...направо се чудя как никой не го блъснаха :kuku: Един приятел даже толкова се засилваше всеки път, че много пъти минаваше цялата улица, а не е като да не минаваха коли.
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 06 Дек 2011, 21:31

За който е от Плевен, знаете у-ще Цветан Спасов и знаате двора му как е. ВСЯКО междучастие се събирахме в двора зимата и всеки си прави по 5-6 топки и чакаме. Мине ли тролей целият ставаше бял :mhihi: , дори хетчоти на шофьора е имало... Инате от майката сме се спускали до долу да.. Вуйчо ми ми е разправял, как едно време на влизане в Плевен, посока Брестовец, малко като почне спускането в ляво има един паметник. ОТ там са се пускали с една шейна 10 човека...
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: СамУет

Мнение от Пинтев » 06 Дек 2011, 22:56

А Ние като момчешка гимназия "Хенри Форд" зимно време редовно се качвахме на бул.Сливница и със снежни топки по 310 рейса :mhihi: и после айде бързо да ни няма...но по-интересните историй са от Берковица...там ставаше истински купон.Колко тикви сме си откраднали за да си правим фенери(няма общо с хелуин) И се плашим в тъмното...или редовно званяхме на една баба н званеца..и му слагахме клечка за да не спира :mhihi: :mhihi: абе хубави години си бяха...ледениката си беше бира...и т.н А няма да разказвам как сцепих на брат ми главата с камък :mhihi: тогава много се изплаших..шуртеше кръв здраво..харесва ми така да си спомням за хубавите години :):)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: e36 m3

Мнение от PaCk0o » 06 Дек 2011, 23:05

а вестник не сте ли палили пред вратата на някой комшия и в него да има лаино и да киризите някъде по от далечко и да се наслаждавате на гледката :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 М52B20 coupe
Мечтае да кара: Bmw Е36 M3

Мнение от emiliqn.gqurov » 06 Дек 2011, 23:22

ogata написа:Тая тема ше гони май тая за казармата :mhihi:

Като бях малък, живеех на 7мия етаж и редовен номер беше да пълня 10 литрови бутилки и да ги мятам от терасата и после някъв уникален периметър от 20 метра във вода :kuku: Ся си давам сметка ква беля можеше да стане :no:

същото ама от 17 етаж хвърляме с един приятел и пада долу, и се чува само как се чупи някъв прозорец на бегом надолу и не ни хванаха 8) :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата