Луди детски години

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328ci

Re: Луди детски години

Мнение от zigo » 06 Дек 2011, 23:55

Отдавна не бях чел неща с усмивка на лицето :) . Едно от любимите ми неща беше да целиме реиса (100) Като се криехме в тревата и изведнъж изскачаме и кои с каквото има (яица, домати и др ... :lol: ) Но никога няма да забравя следната случка : Играем на жмичка пред един приятел на които дядо му гледаше заици и събираше изпражненията в варел, и незнаино по какви причини 1 авер реши да се качи върху варела, и както изведнъж всичко си е тихо се чува пляяяяяс, излиза тоя до кръста в лаина :lol: е нямаше такъв смях :D . Също любим номер беше да звъним по блоковете посред нощите :D
Изображение

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 07 Дек 2011, 0:09

Или да се промъкнеш в непознат вход и да скъсаш сметките я за вода я за ток и право в кофата :mhihi:
В същия блок с кафето имаше и занималня и целех долу чаветата /мои набори/ с домати, краставици, яйца, лук и един ден се прибира майка ми, тръгва да готви и вика:- А бе Велизаре, тук имаше една глава лук, къде е?-и аз почвам да мъцам там викам "Не е имало лук еди си к'во" а долу на площадката салата :mhihi:
Най-беше кофти като намираха тютюн по джобовете .. яко рев, че не е мой :mhihi:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328ci

Мнение от zigo » 07 Дек 2011, 0:17

Хубави времена си бяха :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60 525D
Мечтае да кара: BMW M5 Competition

Мнение от Amateur » 07 Дек 2011, 3:47

Ние ходехме крадехме джанки(петровки) ако някои не знаят това са вид сливи.Чупили сме прозорци.Обръщали сме кофи.После лудите години пред Counter-Strike,Mu Online,Lineage,WOW...и дългите безсънни нощи спиш до колкото си желаеш я отидеш на даскало я не.Ама сега е друго в главата са ми само да бачкам да изкарам пари да имам бензин в бавареца и да си ходя насам натам с гаджето,приятели и тн.Еех луди години бяха..

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F30 318d
Мечтае да кара: ......... 750li

Мнение от b0bituy » 07 Дек 2011, 23:26

Когато бях 4-5 клас чаках едно приятелче на етажа му и реших да бръкна с една метална пръчка в бушоните.... последва един много як гръм и спрях тока на целия етаж :mhihi: сега като се замисля каква бела можеше да стане ама пусти лапета :mhihi:
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl
Изображение

Пловдивски Джигит
Аватар
Кара: Е38 728 IA

Мнение от Киров » 07 Дек 2011, 23:41

b0bituy написа:
Doberman_vas написа:
Vra4anin написа:затова рекох да го оближа :mrgreen: Е, да ама аз кретенче, от къде да знам, че като си докосна влажния език до ледено студен метал, езика ми ще се залепи. И започна една истерия, опитвам се да го отлепя, дърпам, дърпам, не става, езика е залепен :mhihi:

Няма се плашиш колега, има още 2ма идиоти като теб със залепнали езици :oops: :oops:
Едвали сме толкова малко в този форум :mhihi:

Споко колеги, има и още като нас аз с това се успокоявам, че не сме само ние :mhihi: :mhihi: :mhihi: :bchug: :bchug:

Photographer
Аватар

Мнение от randity » 29 Яну 2012, 13:16

Малко Ъп на темата:

В детската градина бях малко откачен. Не знам що, ама много исках да имам цикламен фломастер, а един имаше два. Викам госпожо, тоя ми открадна цикламения фломастер, а той не е верно. Викам отворето му шкафчето и тоя верно с два такива. Госпожата вика кой е твоя, разписах ги и двата, видях кой пише по убаво и си го взех него.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d E46 2002г.
Мечтае да кара: 2010 e92 335i

Мнение от makaveli316 » 29 Яну 2012, 14:16

Аз си спомням, че като малък си правих експерименти.
Слагах в малки пликчета най-различни мизерии и течности и си правих бомбички.
После излизах на терасата и чаках да мине покрай блока някой циганин и го замергах здраво.
Това е само една от малкото дивотии, които правихме като малки, но при всяко положение, нашето поколение си беше по-възпитано и интелигентно от днешните изродчета.
Въобще времената бяха златни за нас децата.
Изображение

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60
Детайли за колата: 523i 06'

Мнение от Диан » 29 Яну 2012, 14:45

Няколко неща се сещам за момента:
- Отвън комшийката празнуваше нещо (после разбрах, че е имала абитурентска), намокрих и с вода роклята от терасата
- гърмяхе пиратки в едно бунгало и дори в камерата на хладилника - чуваше се много яко :mhihi:
- На една почивка бяхме така по-на високо, и отдолу имаше бунгала. Мятахме големи камъни по тях... добре, че не сме пребили някого... :dummy:
- гонихме кварталните улични кучета и ги газехме с колелата (оправданието е, че ни будиха нощем като лаят :lol: )
- хвърлянето на каквото ни падне от домати, яйца, вода май всеки го е правил, включително и аз :mrgreen:
- взимахме макари с конци и оплитахме улиците с тях и после гледахме как хората се спъват и оплитат :kuku:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: BMW E34 Touring 520i
Мечтае да кара: BMW E30 M3 V10

Мнение от spar4o » 29 Яну 2012, 21:21

и аз да се вкл. с мойте простотии :lalala:

водните бомби от 14-тия етаж където живеех бяха редовен номер.Да ама след тва ни омръзна и 1 път като бяхме с 1 приятелче в нас и аз викам тва е тъпо с тия водните дай да пробваме с щипките от простора.И като почна едно мятане на щипки...една не остана.Да ама аз хитрия виждам някъв стар бушон и си викам дай да се засила да вида колко далече ше иде-изсилвам се аз чак отвътре от стаята, фърлям през балкона и отивам да зяпам.Тая ми ти прототия отлетя чаак до улицата и удари няква кола по капака-дори видях какчовека си изкара ъкъла и излезе да види кво стана. :kuku:

друго е като бяхме 1 път на море с братовчед ми и братовчедка ми и той вика ела сега малко встрани от на наще бунгалото и там долу до плажа има един храст дето клонките му са кухи и прави и са като цигари като ги запалиш.Викам ми айде -отиваме ние , той гепил отнекъде една запалка и ние се правиме на големи седиме и пушиме некви клечки.Качваме се след некво време като ни писна и срещаме братчедка ми и тя вика ми аз ви снимах със фотоапарата как пушите.и ние двамата е така :shock: тя вика ма аз нема да кажа ако еди кво си направите-не помна ма нещо ни изнудваше.Ние ми ок -немаме др избор.отиваме да вечеряме и сичко точно-оная си трае.Да ама братчеда вика скии са кво ше напрайме-ше я издебнеме докат не пази фотоапарата и ше го земеме.Речено сторено..беше едно бегане за да не ни хване щото ни видя като го зимаме ма избегахме.И вместо ние простите да изтриеме снимките решаваме че ше заровиме фотоапарата в неква кал...колко скандали отнесохме не е истина :mrgreen:

другото е като беше време дърветата да раждат кестени-не им помна името понеже съм глупав :mhihi: и ние ше късаме пресни още във зелените обвивки със бодилчетата.Ама щото бяхме вече се изпоболи на тия простотии и си бяхме намерили прави пръчки и ги подострихме отпред и като я засилиш към кестена и ако имаш късмета да го уцелиш той се къса от засилката на пръчката-бе като копие я използвахме.И 1 път фърляме ама отдалече и не виждаме кво става оттатък дървото и като прецениме че сме откъснали достатъчно спираме и отиваме да събираме.Да ама по едно време идва от някъде няква жена и почва да ни се кара...а ние не знаеме кво става, в последствие се оказало че сме уцелили няква баба по главата със кестен като сме късали и тя жената паднала...простотии общо взето.

100% има още но сега не се се сещам и ще добавям :yes:
Mr. 6 Cylinders
Изображение

Photographer
Аватар

Мнение от randity » 29 Яну 2012, 22:30

Колега, ти си бил страшна минохвъргачка :mhihi:

Аз помня, в 3-ти клас тренирах футбол /човек са като ме види нема повярва/ и нещо спечелихме и аз се хвърлих на един от моя отбор от кеф, ама кефа прерасна в агресия и като почнах да му раздавам едни тупаници, баща му едва го отърва.
После разправии с наще, ама що така, ама що онака.

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 31 Яну 2012, 10:10

Умрях от смях :ok:

На село:
- реодвно спадахме гумите на тракторите и комбайните в ТКЗС-то...
- един път спорехме с един приятел дали стъклото на един комбайн е пластмаса или истинско стъкло и на него му дойде гениалната идея да го уцели с малко камъче и по звука да преценим... Стъклото се стовари на половин метър пред него на милиони парчета :mhihi:
- имаше някакъв гьол до ТКЗС-то и една зима отиваме с приятели там, а аз като най-големия бабаит ще ходя по леда до средата на гьола... На втората крачка и леда се чупи, добре че са хванах за един корен и потънах само до кръста... После казах на майка ми че съм се подхлъзнал и съм паднал в локва... :kuku:
- редовно си правехме пикник и после се целехме с каквото остнане - дини, пъпеши, домати, краставици...
- редовно си правехме прически, като се зализвахме с динена кора...
- веднъж правихме състезание кой пръв ще изяде едно парче диня с кората...
- отвръзвахме магаретата дето са вързани да пасат...
- веднъж седим пред нас с лъковете и минава една каруца, тогава тъкмо бяха започнали да се появяват такива с надуваеми гуми и аз решавам да стрелям с лъка, като стрелата мине между предните и задните гуми... Е да ама уцелих задната гума и стрелата обратно право в челото от 2 метра... :kuku: :kuku: :kuku: Ако беше в окото сега нямаше да пиша :paranoid:

в Плевен:
- с братовчед ми (живее във високите блокове зад Централ) от 8-ия етаж целехме хората с пликове с вода... Веднъж счупихме чадъра на една бабка...
- веднъж напълних една чаша с олио и оцет и добавих всички подправки, които намерих в шкафа. Накарах сестра ми да я изпие срещу 50 стотинки... (а тогава ни даваха по 20 ст. за училище!) На втората глътка се отказа :mhihi: :mhihi: :mhihi:
- в един от военните блокове до ШЗО-то имаше детска градина на първия етаж и редовно мятахме яйца на терасата :mhihi:
- на табаковия язовир, търкаляхме гуми по пътя който е под въжената линия - около 500 метра и доста стръмен... Как не утрепахме някоя бабичка не знам...
- като слизахме зимата пеша от Езиковата и шибаняците от Строителния ни пръскаха от целене със снежни топки...

Веднъж пътуваме с майка ми и баща ми с москвича :ok: Аз съм на 4-5 години и решавам като големите да си отворя вратата в движение... При което баща ми започна да намалява, а аз така и не разбрах защо спираме докато не ме почна на шамари... :mhihi:

И култовото изпълнение на един приятел:
Двамата със сестра му наказани с ръцете горе до стената. На него му става скучно и започва да се върти на пета, при което се шибва в стената и почва да реве с разбит нос. Идва майка му и пита какво става, а той: "Сестра ми ми разби носа!" А тя е по-малка с 3 години... Майка му естествено и забива няколко шамара и пак наказани :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

Пловдивски Джигит
Аватар
Кара: Е38 728 IA

Мнение от Киров » 31 Яну 2012, 11:52

Като малък дядо ми бачкаще в един завод за лагери и съответно в къщи имаше бол лагери :mhihi: и аз и едно аверче чупим лагирите и вадим съчмите и от балкона целим циганите с пражки и съчми, да обаче на мен ми омръзна да чупя лагери и да целя с пажката и реших да ги хвърлям с ръце цели лагери :kuku: и авера стои на балкона и казва кога да хвърлям като мине циганина :mhihi: аз умния съм влезнъл в сатята и щте хвърлям през вратата на терасата за по голяма засилка :mhihi: и ощте на първия опит не можах да уцеля вратата и айде в стъколота на прозореца :mhihi: :mhihi: :kuku:

Photographer
Аватар

Мнение от randity » 07 Авг 2012, 13:16

Нямаше какво да правя, та реших да прочета отново темата и се просълзих от смях .. Та викам да я ъпнем малко, че се сетих за още глупости.

Като малък ще целя един мангасар с варено яйце. Минава тоя под терасата, а аз със засилка, прас в главата и тоя легна на земята и не мърда. Викам, бах мама му, утрепах го тоя. След 5мин. се изправя джаго, оглежда се, взима яйцето, олюпи го и си го изяде.. :kuku:

Другото беше с приятели да целиме детската градина с кал, ама така след като е валяло си правиш топчета и .. да. Не бяха останали здрави прозорци :mhihi:

Правехме си беседки и аз понеже излизах с по-големи от мен и се чувствах непобедим и .. Един ден вкарваме един мой набор в беседката, държиме вратата, а от горе паля и хвърлям пиратки тригръмки по него. Той нема от къде да избяга, а аз гледам само към него да мятам .. Той реве, ние се хилиме от вън .. :kuku:

Пак така си правихме беседка и имаше един, който беше по оглям от нас и все всичко знаеше. И правиме си ние и се надяваме тоя да не дойде .. Е появи се зад ъгъла и дойде да философства. В крайна сметка той ни дигна беседката и почна да се прави на кой съм аз .. Е, един ден яде шамари и се спря .. :mhihi:

Играта на сварка беше забавна, ама нямахме пари тогава и решаваме, че ще играеме на цигари .. Тогава 5 човека пушихме една кутия 3 дни. И всеки си имаше дял .. Е в крайна сметка имах най-много цигари и всички ми се молеха да им дам една :ok:

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 325i N53

Мнение от Georgieff » 07 Авг 2012, 15:29

Завършил съм езикова гиманазия. Отгоре на всичко класа беше само от момичета и нямаше с кого да говоря в час. Беше ми тегаво, понеже другите от махалата учеха в механотехникум и всеки ден се връщаха с нова простотия.
Та на единия от махалата целия клас момчетии и само една девойка. И ония всяко междучасие се чудеха какво да измислят. Един ден едва изчакват голямото междучасие, взимат й чаната и айде през прозореца. Обаче за късмет точно под прозореца на долния етаж голямата лапма, която осветява двора, та чантата да вземе да се закачи за нея - не могат да я стигнат, нито да я съборят от там. Голям панаир - класния, директора, разправии.

Едно лято близо до нас имаше някакъв строеж и там някакви работнички 5-6 жени бяха - не ги знам боядисваха ли чистеха ли идея си нямам. Та тези въпросните в обедната почивка сядаха на едни стълби под блока и почваха нещо да се опитват да пеят, ама много зле, повечето някакво грачене, та целия квартал ги чуваше. А стълбите точно под терасата. Над стълбите клони на дърво, не много гъсти. И един ден стоим си с братовчед ми на терасата и тези пак се разграчиха нещо. Напълнихме една найлонова торбичка тип потник с вода от чешмата и аидееее - около 10 литра вода се пръснаха в клоните на дървото и ги поля хубав летен дъжд - ау, оу, кво стана. Ние се пукнахме от хил разбира се. Повече нито седнаха там, нито се опитваха да пеят.
Touring & windsurf club

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата