Да направиш нещо забранено...
Модератор: Общи модератори
49 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
Да направиш нещо забранено...
Както някои от вас знаят, все още нямам 18 ( на 17 съм) и все още нямам книжка, но пък затова имам луда глава и луди приятели да ми се вързват на акъла...
Та... току що се прибирам от поредната разходка с колата из града и усещането е много сладко да направиш нещо забранено, да вземеш ключовете за колата докато вашите спят и да навъртиш 30-40 километра из селото. Знам, че не трябва, както и какво ще ми се случи, ако нещо се обърка, но... Petrolhead... какво да се прави.
Правили ли сте такива неща в онези млади години, да знаете, че не трябва, но това още повече да ви мотивира да го направите ?

Та... току що се прибирам от поредната разходка с колата из града и усещането е много сладко да направиш нещо забранено, да вземеш ключовете за колата докато вашите спят и да навъртиш 30-40 километра из селото. Знам, че не трябва, както и какво ще ми се случи, ако нещо се обърка, но... Petrolhead... какво да се прави.

Правили ли сте такива неща в онези млади години, да знаете, че не трябва, но това още повече да ви мотивира да го направите ?

Последна промяна ///Maximalniq на 07 Дек 2011, 3:44, променена общо 1 път
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Re: Луди, млади години...

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
Re: Луди, млади години...
Темата е съвсем различна, само заглавията съвпадат. Ще коригирам 

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Re: Да направиш нещо забранено...
Па си е пуберитетска тъпотия. Така, че спокойно можеш да се разпишеш в другата тема и да се изфукаш . 

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Не съм го правил и не виждам на кое толкова се радваш. Знам - кара ти се, дивее ти се, но за всичко си има време. Утре ще те спрат ченгетата зад някой ъгъл, после проблеми за теб и родителите ти. Не си струва за 30-те километра кеф да си докараш ядове. Недай си боже да стане някои инцидент на пътя (не говоря непременно ти да го предвизвикаш). Изкарай книжката, и си шофирай спокойно. Товата си и по-спокоен, и удоволствието е по-голямо. Тия ъндърграунд прояви ги зарежи 

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Гледай да се изшиеш в мене докато нямаш книжка и ще видиш колко ще ти се изкефя 

- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Можеш да правиш всичко, ако си готов да понесеш последствията.
Това нищо не е.Опитай се да се напиеш, после да се надрусаш и определено е по гот с крадена кола , а ако сгазиш някой всички ще се кефят максимално и родителите ти и приятелите ти и най вече ти.
Ако искаш сериозно-
не е мъжка постъпка да откраднеш ключовете от колата на вашите.
Тъпо е да замесваш хора, които са ти близки , които ти имат доверие и които все още са отговорни за теб.
Ако си осъзнал на теб какво може да ти се случи , осъзнаваш ли на тях каво може да им е , ако нещата излязат от контрол.
Ако ще правиш простотии се опитай поне да не замесваш близките си, да не страдат и те.

Това нищо не е.Опитай се да се напиеш, после да се надрусаш и определено е по гот с крадена кола , а ако сгазиш някой всички ще се кефят максимално и родителите ти и приятелите ти и най вече ти.
Ако искаш сериозно-
не е мъжка постъпка да откраднеш ключовете от колата на вашите.
Тъпо е да замесваш хора, които са ти близки , които ти имат доверие и които все още са отговорни за теб.
Ако си осъзнал на теб какво може да ти се случи , осъзнаваш ли на тях каво може да им е , ако нещата излязат от контрол.
Ако ще правиш простотии се опитай поне да не замесваш близките си, да не страдат и те.
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
///Maximalniq написа:... Знам, че не трябва, както и какво ще ми се случи, ако нещо се обърка, но...
Явно нищо не знаеш... Я да видим к'во те чака ако те спрат куките- изобщо забравяме да се удариш някъде:
Пишат ти акт за каране без книжка- това го знаеш...
Баща ти отнася също акт дето ти е дал колата- сериозна сума + точки и ще ходи пеша мисля... за последното не съм сигурен и не ми се рови сега да видя...
Могат да ти забавят почването на курсовете... или беше взимането на книжката...
в идеалният случай ще звъниш на тати да ти донесе 100-200лв. за подкуп...
това е минимума който те чака само ако те спрат за проверка... А куките много обичат да спират младежи- я са пили, я друго са нарушили, но най-вече нямат опит с полицаите и е лесно да им пишат акт или да им вземат пари...
При едно ПТП пък как ще го ядеш не е истина- дори аз да съм виновен (стига да съм трезвен), дори да ти размажа колата и да те пратя в болница познай кой ще е виновен и ще плаща щетите на моята кола от джоба си

Като искаш да караш- хващай баща си, отиваш извън града или на полигон и караш... Сам не се пробвай... и абсолютно забранено е да се качиш без книжка да возиш приятели- тогава стават големите глупости и грешки... искаш да караш- нека има опитен човек до теб да те учи и обяснява елементарните грешки...
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
После що имало толкова много инциденти с млади"шофьори",що ни дигали гражданската и т.н.ако си мислиш че това е мъжка постъпка пък жестоко си се излъгал,чисто лапешка история,кво е мъжественото да караш без книжка?Най-големия ли си сега?Недай си боже някой пиян,залян пешеходец залитне на пътя,къде е полицията сега,не мен да ме спират за нищо,и като го потпитам защо ме спря сега да ми отговори:"ми досега не съм виждал червено БМВ..."
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
айде моралистите пак налазиха. То сигурно 90% от форума, включително и аз сме карали без книжка. Кой на село,кой в града... Аз на 16 ходих с колата на училище, нищо че беше на 100м
До автора, куките ги мани, но найстина внимавай да не се блъснеш някъде, че тогава става проблем. Няма да забравя аз на 17 и половина някъде да съм бил и една вечер на ОМВ-то на Бояна се бях претрепал, та големи ядове имаше със застрахователи, полиции, чудесии...
Давай умната

До автора, куките ги мани, но найстина внимавай да не се блъснеш някъде, че тогава става проблем. Няма да забравя аз на 17 и половина някъде да съм бил и една вечер на ОМВ-то на Бояна се бях претрепал, та големи ядове имаше със застрахователи, полиции, чудесии...
Давай умната

- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
Аз съм го правил. По същия начин беше. Взимах колата на нашите и карах из малки улички с 60-80км/ч . Аз не познавах колата. Не знаех колко спира, как спира и при какви пътни условия спира така. Когато ходехме до село ми даваха да я карам, вече 2 години и като цяло знаех как се кара. Това явно не ми беше достатъчно. Започнах да я взимам, дори когато сме си в града. "На заем". Дори тогава не ми минаваше и през главата "какво може да се случи?", не помня да съм си задавал този въпрос.
... Тогава беше яко. Беше много куул да се качим с 2ма приятели да й заваря газта в дъно и от адреналина да си мисля, че летя.
Знаеш ли какво си мисля сега?
Че това бяха много необмислени детски постъпки от моя стана, които можеше да ми навлекат много неприятности. Мисля, че в уличките между спрялите коли можеше да излезе пешеходец и с 60+км/ч няма как да го видиш. Оценявам постъпките си като нещо грандиозно глупаво. Застрашавал съм живота на всички участници в движението, на моите приятели и моя собствен. Не знам късмет ли е, Господ ли ме е пазил или и двете, но всичко остана в миналото....
Като ти се кара, събери парички, иди на картинг, със сигурност пак ще има кеф и адреналин, особено ако караш с прятели, които си мислят, че имат някакви умения.
... Тогава беше яко. Беше много куул да се качим с 2ма приятели да й заваря газта в дъно и от адреналина да си мисля, че летя.
Знаеш ли какво си мисля сега?
Че това бяха много необмислени детски постъпки от моя стана, които можеше да ми навлекат много неприятности. Мисля, че в уличките между спрялите коли можеше да излезе пешеходец и с 60+км/ч няма как да го видиш. Оценявам постъпките си като нещо грандиозно глупаво. Застрашавал съм живота на всички участници в движението, на моите приятели и моя собствен. Не знам късмет ли е, Господ ли ме е пазил или и двете, но всичко остана в миналото....
Като ти се кара, събери парички, иди на картинг, със сигурност пак ще има кеф и адреналин, особено ако караш с прятели, които си мислят, че имат някакви умения.

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Ясно е че почти всички са карали без книжки. Внимавай, защото отговаряш за животите на приятелите си и те са в твойте ръце! Помисли си добре, дали трябва да караш с тях. Защото всички знаем как става.. " Изпревари го тоя, дай малко газ, мн бавно караш, я да впечатлим момичетата " Сигурен съм че не държиш волана с две ръце, ми само с едната.. Правиш се на дупе...ЗНАМ, ЯКО Е! Ама спри! Ако караш без книжка, карай сам или с баща ти.. Ти си избираш дали ще ни послушаш. Все пак имаме малко повече опит от теб. Успех!
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
Време е за анкета, колко от форума са карали преди да вземат книжка
Аз съм от тия дето са 

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
UBAH5 написа:Време е за анкета, колко от форума са карали преди да вземат книжкаАз съм от тия дето са
Абе,момче, няма човек да не е карал преди да вземе книжка...нали курсове ала-бала

Много като тебе вече плакаха ...
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
UBAH5 написа:Време е за анкета, колко от форума са карали преди да вземат книжкаАз съм от тия дето са
няма нужда- поне 95% сме карали без книжка... но пък залагам 20 кинта, че при анкета едно 60% ще се изкарат примерни

49 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4