Проблем с компютър!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: СамУет

Проблем с компютър!

Мнение от Пинтев » 06 Дек 2011, 18:51

Привет на всички.Преди време бях инсталирал една антивирусна програма Авира.обаче нещо се прецака..и така си я оставих..но сега си сложих НОД32 и искам да я махна тая старата...обаче няма никъде ънинстал...в контрол панела от добавяне и премахване на програми..там въобще я няма...пробвах и просто така да я изтрия..не ми дава..и се чудя как да я премахна без да преинсталирам уиндоуса.Ако някой разбира от компютри нека да помага :)

Поздрави Пинтев :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: Проблем с компютър!

Мнение от Eмилио Димитров » 06 Дек 2011, 18:53

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Пинтев » 06 Дек 2011, 19:02

Благодаря колега за отговоря..изтеглих я тази програмка но и при нея не я виждам авирата :confused:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 06 Дек 2011, 19:43

щом авирата я няма в адд ремув най вероянтно или е била няква демо версия или не си я качил кат хората,не се притеснявай качваи си нод-а
пробвай като последно със сърч дали няма да я намериш.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Jim Beam » 06 Дек 2011, 19:54

И виж в регистрите ако има нещо го изтрий също
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: седнал
Детайли за колата: Правиланта 39-ка

Мнение от gentata » 06 Дек 2011, 20:28

Има една програмка Unlocker малка и ефикасна точно за такива фаилове дето не могат да се трият. Показва и кой процес ползва файла и може да се прекрати дадения процес. Но след това и почистване на регистъра трябва да се прави (внимателно че много може да се збози бозата :mhihi: ) да речем с RegCleaner.

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
Детайли за колата: BMW E38 740 i black

Мнение от ggb » 06 Дек 2011, 21:27

bmw520i5063 написа:Привет на всички.Преди време бях инсталирал една антивирусна програма Авира.обаче нещо се прецака..и така си я оставих..но сега си сложих НОД32 и искам да я махна тая старата...обаче няма никъде ънинстал...в контрол панела от добавяне и премахване на програми..там въобще я няма...пробвах и просто така да я изтрия..не ми дава..и се чудя как да я премахна без да преинсталирам уиндоуса.Ако някой разбира от компютри нека да помага :)

Пробвай и още нещо а именно влизане под safe mode и тогава може да я видиш :dunno: :dunno: :dunno:
Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Пинтев » 06 Дек 2011, 22:50

ggb написа:
bmw520i5063 написа:Привет на всички.Преди време бях инсталирал една антивирусна програма Авира.обаче нещо се прецака..и така си я оставих..но сега си сложих НОД32 и искам да я махна тая старата...обаче няма никъде ънинстал...в контрол панела от добавяне и премахване на програми..там въобще я няма...пробвах и просто така да я изтрия..не ми дава..и се чудя как да я премахна без да преинсталирам уиндоуса.Ако някой разбира от компютри нека да помага :)

Пробвай и още нещо а именно влизане под safe mode и тогава може да я видиш :dunno: :dunno: :dunno:

Много благодаря за отговорите това със саве мода свърши идеална работа...бях го забравил него :bchug: :bchug: Темата е за ключ....
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60 525D
Мечтае да кара: BMW M5 Competition

Мнение от Amateur » 07 Дек 2011, 4:01

Изтрии нода.Качи наново авирата.И после я ънинстални ако не си се оправил пиши на лична.

Назад към Извън Темата