Митрополит Кирил удавен на плаж Траката днес

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: В угода богу

Мнение от BadAngel » 06 Дек 2011, 23:29

MatriX_Fucked написа:Ъ-ъ-ъ, ми НЕ! По-добре да се дадат за ремонти и реставрации на църкви, параклиси и манастири!

кой ще си извади личните пари от неговия си джоб за това?

тези коли се купуват с лични средства, а не с църковни..

както един мениджър в обикновенна фирма получава по-висока заплата от подчинените

по същия начин е и в духовните среди
No bling at the Ring

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 06 Дек 2011, 23:43

Ааайде моля ти се!

БЪЛГАРСКА ПАТРИАРШИЯ - СВ.СИНОД
13.12.1996
Данни от регистър БУЛСТАТ
Код по БУЛСТАТ: 121294143
Фирма, правна форма: БЪЛГАРСКА ПАТРИАРШИЯ - СВ.СИНОД Религиозна организация, юридическо лице, неправителствена организация
Дата на вписване на последно решение: 13.12.1996
Адрес на седалище: ГР. СОФИЯ, общ. СТОЛИЧНА, ул. ОБОРИЩЕ № 4
Тел.: 02/875611

Управители:
Име: МАКСИМ НАЙДЕНОВ МИНКОВ, BGR, ЕГН: 14xxxxxxxx, управляващ

Допълнителна информация:
Активност - развиващ дейност
Изповедание - Българска православна църква
Източници на финансиране - дарения и спонсорство 100%

Как пък нема да отида на поп, дет с мойте пари :mhihi: :kuku: си купува А8, а не ги дава за възстановяване на някой параклис...
Без страх, без спирачка!

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 06 Дек 2011, 23:51

пич, не дей така

нито патриарха, нито бойко борисов, нито никой не е длъжен да работи на ангария за институцията, в която е

не забравяй, че това са хора, които носят голяма отговорност и са се изкачили по един или друг начин до върха

съвсем в рамките на нещата е това да даде отражение и на личния им живот

тук не обсъждаме общото състояние на църквата, това си е нещо съвсем отделно
No bling at the Ring

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 06 Дек 2011, 23:53

Тоо Cool написа:Тва поповете 95% са долни гнусни гадове с педерастки наклонности! Мамичката им нагла мръсна!!!!!! Има и читави, които се стараят да помагат истински на хората, но те една много, амам много малка част от т.нар. "църковен клир".....

:yes: :yes: :yes:
това е много рядък случай да съм съгласен с написаното от Милко на 100%... обикновено не му харесвам начина на изразяване (дори и да съм съгласен по принцип с мнението му), но тук е абсолютно прав...

ПС: Може би процента клони към 80-85% по скоро, но няма да издребнявам :mhihi:

ПС2: Разбира се един митрополит трябва да се движи с прилична кола (де 7-ца, де А8, де еС-класа, обаче не е нужно да е последен модел), но е лошо избран момент сега да се появи с нов и скъп автомобил... някак не върви народа да е гладен, а митрополита да харчи бесни суми за да си вози гъза в нова кола...
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 07 Дек 2011, 3:22

Petrolhead написа:тва българите и в частност колегите плюещи, са голяма сган.

защо не изкажете възмущението си от това че папата се движи с джип за 2 милиона евро.
църквата вече не е онова комунистическо сираче завряно сополиво в ъгъла. църквата вече има достатъчно добро управление за да може да си позволи ръководителите и да не карат жигули.
църквите и хората служещи в тях трябва да изглеждат представително, а не като просяци, и освен това българската православана църква не е някоя евангелистка секта, която би направила всичко само и само да привлече хора към себе си. ако не ви харесва, проблема е в самите вас.

BadAngel написа:Ъ-ъ-ъ, ми НЕ! По-добре да се дадат за ремонти и реставрации на църкви, параклиси и манастири!

както един мениджър в обикновенна фирма получава по-висока заплата от подчинените

спрете кафевото плс
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава

Мнение от Alien » 07 Дек 2011, 11:21

Superexstatic написа:
Petrolhead написа:тва българите и в частност колегите плюещи, са голяма сган.

защо не изкажете възмущението си от това че папата се движи с джип за 2 милиона евро.
църквата вече не е онова комунистическо сираче завряно сополиво в ъгъла. църквата вече има достатъчно добро управление за да може да си позволи ръководителите и да не карат жигули.
църквите и хората служещи в тях трябва да изглеждат представително, а не като просяци, и освен това българската православана църква не е някоя евангелистка секта, която би направила всичко само и само да привлече хора към себе си. ако не ви харесва, проблема е в самите вас.

BadAngel написа:Ъ-ъ-ъ, ми НЕ! По-добре да се дадат за ремонти и реставрации на църкви, параклиси и манастири!

спрете кафевото плс

... или поне си признайте кой випуск на семинарията сте и къде обслужвате (цоцате) миряните.
"Шофирането е мисловен процес, който протича в мозъка.
Останалото е движение по инерция."
Кирил Керин

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 07 Дек 2011, 11:24

Признавам си, че не съм много от вярващите, и почти никога не съм оставял дарение в църква, но оттук насетне няма да им оставя и 1 стотинка.
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 07 Дек 2011, 11:34

saleen написа:Признавам си, че не съм много от вярващите, и почти никога не съм оставял дарение в църква, но оттук насетне няма да им оставя и 1 стотинка.

Ми аз не мога да разбера,значи дарението е личен акт,особенно в църква,то е нещо което правиш за себе си,както паленето на свещ за здраве и се молиш за близките си да са живи и здрави,какво те интересува къде отиват парите от свещите и дарението което ти си пожервал,пред Бога,ти си направил нужното,онези които правят от тези пари неща,дето не са Богу угодни-те да му мислят и ако има Господ,той да ги съди.
Самото учение на Християнството е да бъдем добри едни с други,да живеем в мир със себе си и околните,ако искаш да знаеш къде отиват точно парите ти-направи си фондация и сам ги разпределяй.
Иначе хич не ми пука кой поп с каква кола се разкарва,това си е техен грях,както и онези дето продават наркотици карат скъпи автомобили...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 07 Дек 2011, 11:53

А-а-а, значи не ти пука! Екстраа! :) Еми, айде да се дигнем на протест пред Народното Събрание под надслов - Не ни пука от къде престъпниците вземат парите си и какво правят с тях, с искания да се закрият съдебната и наказателната системи! :clap: :clap: :clap: :mhihi:

Ебаси непукистите! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Без страх, без спирачка!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 07 Дек 2011, 12:05

Определено не е морално духовенството да кара скъпи коли, защото противоречи на религията, която проповядват.
Също така е вярно, че не касае повечето хора, защото не дават пари на църквата.
Моето лично мнение е църквата сама да се оправя.
Да им търсят сметка тези, които членуват в същата църква.
Ако тях не ги бърка, аз какво общо имам?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i
Детайли за колата: M43B19TU

Мнение от TheKiller » 07 Дек 2011, 16:22

Аз пък познавам няколко попа в квартални църкви със старата с-класа S350TD и S500,тва за мене е класиката в жанра на поповете :mhihi:
/// 6>4
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 07 Дек 2011, 16:29

Нашият поп първо караше MB 123-ка, после мина на дърта мазда и сега "кара" едно пежо 405, което е постоянно в бокса, щото отчето не може да се примири, че кара ръчка, а не автоматик :mhihi: Според мен, возилото за него щеше да е мотоциклет Харли Дейвидсън, щеше да си джитка по рокерските събори без да буди грам подозрение.
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 07 Дек 2011, 17:28

MatriX_Fucked написа:А-а-а, значи не ти пука! Екстраа! :) Еми, айде да се дигнем на протест пред Народното Събрание под надслов - Не ни пука от къде престъпниците вземат парите си и какво правят с тях, с искания да се закрият съдебната и наказателната системи! :clap: :clap: :clap: :mhihi:

Ми разбира се че не ми пука кой какво кара,за това си има закони,Да,непокист съм към това кой каква кола кара,пука ми за житейски несправедливости.

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 07 Дек 2011, 17:32

Е.Димитров написа:
MatriX_Fucked написа:А-а-а, значи не ти пука! Екстраа! :) Еми, айде да се дигнем на протест пред Народното Събрание под надслов - Не ни пука от къде престъпниците вземат парите си и какво правят с тях, с искания да се закрият съдебната и наказателната системи! :clap: :clap: :clap: :mhihi:

Ми разбира се че не ми пука кой какво кара,за това си има закони,Да,непокист съм към това кой каква кола кара,пука ми за житейски несправедливости.

е що тогава казваш, че не ти пука
или смяташ, че това е справедливо
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 07 Дек 2011, 17:36

Линкълн МТЗ - Базовата цена е 36 000 долара в САЩ с ДДС и акциз + технотест става - 49 000 долара
Довод нисък разход - ср.разход 5.5 лтр. бензин х 2.34 лв. към 7.12 - 13 лв.
На 5 г. или 100 000 км. смяна на батерията - 12 000 щ.долара.

фейслифт Октавия лифтбек 1.6 тди 105 коня - 31 500 лв. с ддс
ср.разход 3.9 л. х 2.50 лв. към 7.12 - 9.75 лв.
На 3 г. или 60 000 км. смяна ремък с ролки и труд - 500 долара
Последна промяна Демирев на 07 Дек 2011, 17:49, променена общо 1 път
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата