Да направиш нещо забранено...
Модератор: Общи модератори
49 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- e90 325i
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: М40ки и М50Б...
- Мечтае да кара: е-90 325i M-paket
- Детайли за колата: M-50 То Чyk..
Re: Да направиш нещо забранено...
UBAH5 написа:Време е за анкета, колко от форума са карали преди да вземат книжкаАз съм от тия дето са
Още на 16 карах М40-ката насам натам

Скъпи, за рождения ми ден искам
подарък, който като го настъпя и за 3
секунди да вдига 100....!!!!! - Добре, ще
ти подаря кантар....
ти подаря кантар....
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
Kroki написа:Има и то в София..
На 18 съм и кво, имам повече опит от него. Не съм дал за пример себе си, а всички, които му казваме, че не е правилно!
Е то така стават сакатлъците... На 18 и 1 месец съм и имам повече ОПИТ от него дето е на 17 и 8 месеца, е са че му покажем аз на него... ииии бууууум, трес, майки реват, и т.н....
пп. Не давам за пример теб или него...
Абе не знам, тея днешните деца родители ли нямат кво ли... в джунглата да разтяха на повече ред щяха да са научени...

Последна промяна kOnPuBkA на 07 Дек 2011, 11:48, променена общо 1 път
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Всичко е до възпитание.
На всеки му се кара кола като е млад, но не всеки ще открадне ключовете на баща си.
Сбърканото в цялата работа е, че можеш да прецакаш някой близък, защото много ти се прави нещо.
Утре , ако му се прави секс и не му се чака да свали някоя мадама, интересно какво ще направи
На всеки му се кара кола като е млад, но не всеки ще открадне ключовете на баща си.
Сбърканото в цялата работа е, че можеш да прецакаш някой близък, защото много ти се прави нещо.
Утре , ако му се прави секс и не му се чака да свали някоя мадама, интересно какво ще направи

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
ivan1590 написа:Утре , ако му се прави секс и не му се чака да свали някоя мадама, интересно какво ще направи
Ами ще открадне вибратора на майка си и ......

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Продължавай да ми гледаш годините... Не е едно и също да имаш книжка и да не караш, отколкото да имаш и да караш, ама нали ГОДИНИТЕ се гледат.. .Ами да, повече опит имам от него с изкарани 2 книжки, няколко хиляди км и нито един акт, не казвам че е много, ама е повече от неговия! Не мога да те разбера какво се хапиш с мен, при положение че съм прав. 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Вие си гледайте годините, а аз още малко ще ви гледам сеира!
От тук надолу само по темата!
От тук надолу само по темата!
///Maximalniq написа:Та... току що се прибирам от поредната разходка с колата из града и усещането е много сладко да направиш нещо забранено, да вземеш ключовете за колата докато вашите спят и да навъртиш 30-40 километра .........
Онзи ден един 17 годишен по същата схема направи колата на един колега буквално и практически тоталка.....малко покарал...малко се превъзбудил, колата му в следствие на преминаване през сериозна неравност (меко казано) подлитнала и след кратък полет над градинка, последвало приземяване върху предния капак на паркираното МПС... всичко отдолу леш... малкия състезател излязъл късметлия, само с леки поражения...
А и едно бусче в съседство на тоталката лекичко забърсал...
Мноо яко...сега баща му вероятно се чуди на коя страна да се надупи...
не мога да разбера къв е проблема да покараш с баща си
ако ти има доверие човека и прецени-що не?А и по-лесно ще се оправи с куките ако ви фАнат...Са ,ясно е че искаш да потрошиш малко семейната кола(иначе що ще крадеш ключовете) ама заслужава ли си 

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Всеки в живота си е правил забранени и нередни неща, но и дано е осъзнал, че това не е правилно и редно.Защото по този начин застрашава, както своя, така и много други човешки животи.Което не е особен повод за гордост.
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Карай си колега без книжка, ама имай на ум, че ще си носиш отговорността.
Кой моралист кой не ... повечето сме карали преди да вземем книжки.
Не знам къв е проблема като те спрът ... аз преди да изкарам книжка си купих колата и съм обикалял с нея из България - спирали са ме - акта беше 100лв каране без книжка, никой друг не са глобявали ни баща ми ни майка ми и баба не закачаха дори, ама беше 2003та може закона да се е променил
Кой моралист кой не ... повечето сме карали преди да вземем книжки.
Не знам къв е проблема като те спрът ... аз преди да изкарам книжка си купих колата и съм обикалял с нея из България - спирали са ме - акта беше 100лв каране без книжка, никой друг не са глобявали ни баща ми ни майка ми и баба не закачаха дори, ама беше 2003та може закона да се е променил
Последна промяна deyan-enchev на 07 Дек 2011, 15:56, променена общо 1 път
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
///Maximalniq написа:Правили ли сте такива неща в онези млади години, да знаете, че не трябва, но това още повече да ви мотивира да го направите ?
Ето ви идеята на темата, затова се придържайте към нея, а не да коментирате дали е редно или не.Който иска нека сподели, даи е правил нещо такова, който не иска цъка към следващата тема.В противен случай темата отива към катинар.Явно колегата има предвид, като цяло нередни неща, а не само карането без книжка.
- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
Kroki написа:Продължавай да ми гледаш годините... Не е едно и също да имаш книжка и да не караш, отколкото да имаш и да караш, ама нали ГОДИНИТЕ се гледат.. .Ами да, повече опит имам от него с изкарани 2 книжки, няколко хиляди км и нито един акт, не казвам че е много, ама е повече от неговия! Не мога да те разбера какво се хапиш с мен, при положение че съм прав.
Приятелче, всички на 18 това си викахме

Аз на 18 (11 ти клас в гимназията) бях с гадже, живеещо в град на 200км от мен.
Всеки петък палех колата и при нея до неделя, после обратен.
Само едно ще ти кажа, бях 11ти клас и имах върховно самочувствие за карач.
Имах има няма 3000км опит, от които 1000 в квартала, и веднъж излизал между граско.
Първият път, просто си запалих колицата пред нас в Троян и 'айде ...газ към София при гаджето.
В София не се оправях грам, знаех как се стига до нея и ако ме пуснат на НДК как да стигна до ЦУМ пеша.
За гаджето ми знаех, че е на училище в Горна Баня и името на училището. Купих един букет и заминах да правя изненада.
Е да, ама ку*ец приятел! Тогава установих, колко прави бяха нашите като отказваха да ме пуснат, с какво право рева майка ми
и колко нервно, баща ми трясна телефона като му казах - тръгвам..
Че в София се загубих - ясно, че се озовах на пътя за Самоков - ясно, че не знам как се увардих в това движение, и не само мене ми се, ами другите - късмет.
В един момента си и поревах доволно, след като тя вече идваше да свършва часове, а аз все още не знаех къде е Горна Баня и как да стигна до там, ала знаех,
че живее в Лозенец което е много далеч спрямо там където учи и на още по-трудно място, за да ида до там ако я изпусна в Горна Баня! Те тогава осъзнах, какво нищожество съм зад волана!
От тогава, до ден днешен го пътувам този път всяка седмица. Живея в Троян, уча в София. На 21 години съм и от както имам книжка съм в колата по една или по друга причина.
На 30ката имам 110 хиляди на старата кола 5-7хиляди. До днешен с всяко сядане в колата изпадам в нови и нови ситуации на пътя. Никога няма да знам всичко,
никога няма да знам как да се предпазя от всичко! Стигнал съм до извода, че шофьорлъка е един занаят, който цял живот учиш и никога не научаваш. Нещо като книга без край...
Едни са го научили до една степен, други до друга, но такива където да знаят всичко за него - няма. Ситуациите на пътя са безброй! Всеки изпада в различни, всеки път зад волана!
И за да не е офф-топик, да крал съм колата на нашите и не се чувствам горд, макар да карах бавно, обаче съм бил в кола, когато близък приятел открадна на техните колата,
и до скоро палихме свещички на този ден, че и оброк си правихме...

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Без книжка съм карал само с баща ми. Не го смятам за нередно, щом родител ми е позволил, а и то е било само в периода от 2001 до 2007 г. после съм си карал с книжка
Иначе щом е на село предполагам няма проблем, то там нали масово карат подпийнали и такива без книжки
ПС: Сега се замислих дали забранените със закон неща те правят престъпник

Иначе щом е на село предполагам няма проблем, то там нали масово карат подпийнали и такива без книжки

ПС: Сега се замислих дали забранените със закон неща те правят престъпник

- climbernoob1
- кандидат ентусиаст
-
Момче, баща ти засича ли бензин/километри?

- e90 325i
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: М40ки и М50Б...
- Мечтае да кара: е-90 325i M-paket
- Детайли за колата: M-50 То Чyk..
Аз мисля, че е много по-добре да караш преди 18, НО с някой по-голям до теб (например бащати), защото ако не ти се отдава поне малко за тия 30 часа кормуване нищо абсолютно неможеш да научиш (дори и да тръгваш) 

Скъпи, за рождения ми ден искам
ти подаря кантар....
ти подаря кантар....
49 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4