новият вайпър
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- The7omahawk
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z3 Roadster 2.8
- Мечтае да кара: едно да беше...
Re: новият вайпър
Aчка, бате... Темата не е за продажби на М3, не е и дори за това дали наще ще правят конкурент на Вайпър - и ти много добре знаеш, че няма - те първо да пуснат i8 да видиме дали ще конкурира бъдещото хибридно 911. Иначе нямаше да е в "извън темата", все пак.
Отностно новата свинщина - 8.7л, 600 коня ми звучи като кола, която трябва да си напълно ненормален да си купиш в Европа и Азия, но пък зад океана те прави истински фен. Надявам се дизайна да бъде груб отвън, ала да омекотят интериора - но все така централната конзола да е широка като за още една седалка :-D. . Бе, тфа е кола, дето не трябва да се подчинява много на еко норми и да влиза в крак с времето. Тя трябва да е от онея неща, дето ти напомнят какъв беше света, когат бензина беше левче
Отностно новата свинщина - 8.7л, 600 коня ми звучи като кола, която трябва да си напълно ненормален да си купиш в Европа и Азия, но пък зад океана те прави истински фен. Надявам се дизайна да бъде груб отвън, ала да омекотят интериора - но все така централната конзола да е широка като за още една седалка :-D. . Бе, тфа е кола, дето не трябва да се подчинява много на еко норми и да влиза в крак с времето. Тя трябва да е от онея неща, дето ти напомнят какъв беше света, когат бензина беше левче

The7omahawk написа:Тя трябва да е от онея неща, дето ти напомнят какъв беше света, когат бензина беше левче
ммда, тогава когато корабите бяха от дърво, а моряците от желязо

No bling at the Ring
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Малко ме съмнява да го пуснат тва или ако го пуснат няма да е на приемлива цена. Чарджър, Челънджър сега и тва ако пуснат много вътрешна конкуренция ще има. По Дискавъри, като ги даваха мегазаводите им и се каза, че се спира с производството на Вайпър шефа им изтъкна, като причина точно тва и каза, че могат да се върнат към Вайпър, ама няма да е в близките няколко години.

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Aчка, бате... Темата не е за продажби на М3, не е и дори за това дали наще ще правят конкурент на Вайпър - и ти много добре знаеш, че няма - те първо да пуснат i8 да видиме дали ще конкурира бъдещото хибридно 911. Иначе нямаше да е в "извън темата", все пак.
Tи поне си грамотен човек- Виж внимтелно първите няколко поста и ще ме разбереш . Не съм сравнявал Вайпър с нищо - изказах съжаление , че БМВ не правят суперспортисти ... което беше повод големия фен на японски миксери да се присмее за Зет8

За да не съм оф - Вайпъра беше 8,3 сега говорят , че щял да бъде 8,7 - 5% увеличение на работния обем . Хубаво е да има и такива коли . Да видим дали ще го пуснат , защото не е много сигурно .
Последна промяна acho.rs на 09 Дек 2011, 2:06, променена общо 1 път
acho.rs написа:Не съм сравнявал Вайпър с нищо - изказах съжаление , че БМВ не правят суперспортисти ... което беше повод големия фен на японски миксери да се присмее за Зет8
малко е извън темата, но искам да кажа, че не съм фен на японски миксери
колкото до Z8 - колата беше неуспешна, защо трябва да го крием?
No bling at the Ring
каква секира се готви... просто си нямат на представа конкуренцията...
повечето неща които са куцали на вайпъра са оправени, а всичко което е имал в повече - го има в още повече.
чак примижавам от кеф...
повечето неща които са куцали на вайпъра са оправени, а всичко което е имал в повече - го има в още повече.
чак примижавам от кеф...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- PaCk0o
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e36 m3
PaCk0o написа:едната снимка в сайта който е даден не е ли твоя
това на снимката е много различно от последния модел които изглежда така:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
alx написа:каква секира се готви... просто си нямат на представа конкуренцията...
чак примижавам от кеф...
ммда.. тази кола.. някак си ми се струва, че се е получила, когато шефовете на додж са си казали
абе, дай да направим една кола, с която да се изкефим, кво толкова?
когато стане дума за вайпър в съзнанието ми излиза една гледка
как един компресиран вайпър до 4та скорост не може да хване пътя.. а уж го карат лекичко

страхотна кола, просто нямам думи, ако не беше толкова ниска и безпокривна и опасността да ме убие не ме грозеше
бих я вписал в темата за екзотиките евридейки

стария вайпър си беше хард, този ще бъде още по-хард.. 650 коня, ръчни скорости (от камион, така повелява традицията) и задно.. задните баници сигурно ще са некви бесни 300+++++ милиметрови и пак няма да могат да го вкарат в пътя
кола за мъжкари.
No bling at the Ring
- zxsport
-
BadAngel написа:acho.rs написа:Не съм сравнявал Вайпър с нищо - изказах съжаление , че БМВ не правят суперспортисти ... което беше повод големия фен на японски миксери да се присмее за Зет8
малко е извън темата, но искам да кажа, че не съм фен на японски миксери
Ти си фен на Дачия, това е ясно на всички ...
Вайпъра от първа генерация е брутален, след това не ми допада особено.
П.С. На Божура що бой отнесоха тия Вайпъри ... не е истина ... хубави времена бяха ...
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
... и ще есента като излезе Турбо 991 и пак ще изпотрепе всичко 

рендър е, но ми се струва, че е най-близо от всички такива до истинския вайпър
вие какво мислите?
вие какво мислите?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
No bling at the Ring
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
вървящият момент не е ли малко за тея кубици
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
павката написа:вървящият момент не е ли малко за тея кубици
трудно е да се каже
не се сещам за друг сериен спортист с толкова голям мотор, с който да го сравня
разбира се, всеки може да екстраполира отношението на кубици/въртящ момент с някоя друга кола, но целта на колата губи смисъла от тази сметка
No bling at the Ring
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3