Барбекю на дървени въглища
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Барбекю на дървени въглища
Колеги, тия дни обикалям из големите вериги магазини и търся някакво малко до средно барбекю на дървени въглища. Само че нещо не ми харесва качеството за цената, на които се предлагат. Барбекюта по 40-60лв., на които краката им са от толкова тънка ламарина, че вече е сгъната докато са го сглобявали; или пък някакви пластмасарии; масово са паянтови и т.н. Стабилните са вече по-големи, за това и почват от 100-ина лв. нагоре. Купувал ли си е някой от вас подобно нещо, и от къде? Не ми свидят тия 60лв., но просто нищо не им струва толкова, а пари за скъпо не ми се дават, защото и нямам нужда от толкова голямо. Споделете опита си, че страшно много се ядосвам, когато имам пари за нещо, а на пазара в определения ценови диапазон се предлагат само боклуци.
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Re: Барбекю на дървени въглища
Виждал съм самоделки, направени от автомобилни джанти-за предпочитане камионски с малко фантазия и умения. Там поне няма тънка ламарина, която да прегаря.
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=28366
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=28366
Никой не мое ма връне на селу!
За тия пари взимам винкел 30/30,арматурно желязо 10ка къдраво(да стават добре кибапити
)малко ламарина 2 или 3мм според зависи каква имам в гаража и за половин час правя барбекюто на годината.
И вервай ми ще ме надживее.

И вервай ми ще ме надживее.

- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Колега малко не му е сега сезона и незнам дали ще намериш добри оферти...аз си взех август месец bbq от практикер.Средно голямо е (скарата е май~35см диаметър,не съм сигурен) хубавото е при това което взех,че е с две скари на долната се слагат въглищата и отгоре се слага по голямата за месата
и така не гори дъното и е по дълготрайно.Също така има и капак и стабилни крака като 2 от тях са с колела...сега намерих подобно в нет-а... та почти такова е това което взех от Практикер,но беше намалено от ~49лв на 25
и е екстра за тази цена... знам ги онези с ламаринените крака толкова са смотани,че няма накъде.... това е стабилно,а капака е голям плюс,стават страхотни неща
http://911.bg/a2/offers.asp?p=4880644
Ето на този принцип е дъното http://www.philipmorrisdirect.co.uk/ima ... b659f1.jpg

http://911.bg/a2/offers.asp?p=4880644
Ето на този принцип е дъното http://www.philipmorrisdirect.co.uk/ima ... b659f1.jpg
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
Е точно такова гледах в Бриколаж за 50лв. Но си беше паянтово просто. Дали не са сглобени набързо колкото за мостра и да не са пристегнати добре... не знам.
- sean-john
- ентусиаст
-
Незнам да ти кажа,много вероятно е да не са го сглобили и стегнали като хората (и в Практикер мострата не беше стабилно направена,но аз си я огледах и видях от къде са "луфтовете" и така) с болтове и гайки е ... аз от моето съм много доволен (за 25 лева...но дори за 50 си беше от най-сносните за тези пари) до сега 1 сезон сериозна употреба и е като ново
трябвало е да му обърнеш повече внимание да видиш дали е стегнато като хората,но при мен всичко е добре с разликата,че моите дръжки са дървени,но няма нищо "хлабаво" и нестабилно.Но нали ти казвам много гледай за подобен тип при който въглищата се слагат на скара,а не на дъното,защото на дъното за 1-2 сезона ще се издъни...имал съм и такова и сега е... 

Последна промяна sean-john на 07 Дек 2011, 21:27, променена общо 1 път
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
колега, зимаш чугуновото... не знам дали ги има сега де... но няма как да ги сбъркаш 
чакай че го намерих
цък

чакай че го намерих

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Владо написа:колега, зимаш чугуновото... не знам дали ги има сега де... но няма как да ги сбъркаш
чакай че го намерихцък
Ние сме с такова, второ дори, че майками го ритна и го счупи

В метро са по 25лв ако не се лъжа...
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Kroki написа:Ние сме с такова, второ дори, че майками го ритна и го счупи![]()
В метро са по 25лв ако не се лъжа...
Запиши я на следващия ММА турнир, само един път да ги целне и К.О.

От тогава русото не е на мода.
- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Аз ползвам такова от години и съм доволенhttp://strojshop.com/product/138/barbekyu-chuguneno.html
- sean-john
- ентусиаст
-
Владо написа:колега, зимаш чугуновото... не знам дали ги има сега де... но няма как да ги сбъркаш
чакай че го намерихцък
Това найстина изглежда много добре за 40 лева даже е чудо...
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
Това ще е добро, да. Нещо такова искам - здраво и стабилно. В метро обаче не видях подобно. В краен случай от сайта ще поръчам 

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
sean-john написа:Владо написа:колега, зимаш чугуновото... не знам дали ги има сега де... но няма как да ги сбъркаш
чакай че го намерихцък
и аз с такова що мръвки съм изпекъл...а най хубавото е,че е едно от наи евтините не знам защо

- sean-john
- ентусиаст
-
kiko написа:sean-john написа:Владо написа:колега, зимаш чугуновото... не знам дали ги има сега де... но няма как да ги сбъркаш
чакай че го намерихцък
и аз с такова що мръвки съм изпекъл...а най хубавото е,че е едно от наи евтините не знам защо
И аз това се чудя,цената му е многооо добра,чак се чувствам леко прееб*н с онова което взех

Тези всичките дето ги продават за под 100лв не стават за нищо на следващата година пак ще си търсиш.
Най-добрия вариант е да си направиш ако не можеш в някоя по малка фирма си поръчай за 100-150лв си перфектен.
Виж аз какво си направих за мен

Това е с разглобяваща се скара за по лесна поддръжка,направих си още екстри към него стойка с
колелца,шишове и тн.Стана доста сполучливо за 5-6 години доста матрял мина през него
Най-добрия вариант е да си направиш ако не можеш в някоя по малка фирма си поръчай за 100-150лв си перфектен.
Виж аз какво си направих за мен

Това е с разглобяваща се скара за по лесна поддръжка,направих си още екстри към него стойка с
колелца,шишове и тн.Стана доста сполучливо за 5-6 години доста матрял мина през него

27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2