Наглостта на МЕНТел

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Re: Наглостта на МЕНТел

Мнение от ///peter » 07 Дек 2011, 7:46

Xscape написа:Тия келеши ментел много прекаляват.
Нещо, което никой тук вероятно не знае - карта на договор може да се спре за 5 минути без да напишете дори и дума на лист хартия. Просто трябва да се направи на прима и толкова - могат да ги прехвърлят, така си спрях моята. Само дето предпочитат да карат хората да пишат молби и какво ли не.
Иначе за това "за да получиш това, което искаш, трябва да преподпишеш" винаги се пробват и ако мине :roll:

Колега, дай повече информация де - 100% много хора ще ги интересува как да спрат шантажа.

Е46 Fanatic
Аватар
Кара: Е46 330d; GLK 320

Мнение от Hito » 07 Дек 2011, 8:06

Хаос написа:Че са наглеци спор няма. Обаче искат и да ме шантажират.
Звъня и им казвам, че договора ми изтича, че искам да ми отключат телефона (нокия 5800) и тоя от техническия отдел ми заявява, че било добра воля от тяхна страна, но само ако съм подпишел за още една година, иначе нямало да ми го отключат.
Аз го питам, добре, а къде ще го пише черно на бяло, че аз като сключа договор, те наистина ще го отключат. Той дава устни обещания и продължава да описва как в закона не било посочено, че било добра воля от тяхна страна, ама трябвало да подпиша за още 1 година.

Как да постъпя? За отключване в сервиз, началото на 2011, ми поискаха 130 лева, което не ме устройва, естествено.

Колега ако телефона ти е бил лизингов ..... и сега ти изтича договора Мтел нямат право да не ти дадат кода за отключване :idea: Тоест.... вече си си изплатил телефона и той е твоя собственост :idea:

Нещо, което никой тук вероятно не знае - карта на договор може да се спре за 5 минути без да напишете дори и дума на лист хартия. Просто трябва да се направи на прима и толкова - могат да ги прехвърлят, така си спрях моята. Само дето предпочитат да карат хората да пишат молби и какво ли не.
Иначе за това "за да получиш това, което искаш, трябва да преподпишеш" винаги се пробват и ако мине :roll:

Не е точно така ;) Пак трябва да се пусне предизвестие :idea:
От прима към договор - никакъв проблем , но от договор към прима си е мъка :banghead:
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 07 Дек 2011, 9:47

доколкото ми е известно, по закон всички телефони трябва да са отключени... освен ако не лизинг или друго изплащане както е посочил колегата...
от около година карам с един глобулски телефон, питах да го отключват в началото, мръщеха се нещо, в сервизи ми казваха че нямало още как :shock: ...
понеже идеята ми беше да го ползвам с ментелска карта, някой спомена че би трябвало да работи, щото не би трябвало да е заключен :shock: ...
шибнах му картата, и воала, работи си... сега е малко цветомузика като го включваш :mhihi: ... "глобул ви поздравява", "м-тел ви пожелава" :mhihi:
на менюто имам "май глобул" и "м-тел меню" :mhihi: ... ама си работи :bchug:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 07 Дек 2011, 11:09

Колеги преди почти 2г взех Блекбери на лизинг от МенТел. После почнаха проблемите с тях и аз ги отсвирих. Блекберито ми го отключиха в сервиз за телефони гр.София за 40лв. Ползвах го доста време!
Така,че не знам с к'во те плашат че нямало да ти отключат телефона! ДА не мислиш ,че ако ти изтече договора ще го направят? :mhihi:

Отивай в сервиз за телефони и си го отключвай смело за 40-50лв! А на онези отворените от ментел един по голем среден! :yes:

Аватар

Мнение от Хаос » 07 Дек 2011, 13:12

blackrider написа:Колеги преди почти 2г взех Блекбери на лизинг от МенТел. После почнаха проблемите с тях и аз ги отсвирих. Блекберито ми го отключиха в сервиз за телефони гр.София за 40лв. Ползвах го доста време!
Така,че не знам с к'во те плашат че нямало да ти отключат телефона! ДА не мислиш ,че ако ти изтече договора ще го направят? :mhihi:

Отивай в сервиз за телефони и си го отключвай смело за 40-50лв! А на онези отворените от ментел един по голем среден! :yes:

той договора ми изтича, ама ме напрягат да сключвам още един, за да можело доброволно да ми отключат телефона
отивам днес на сервиз, само да си синхронизирам тел-а
днес бая ги редих по телефона, страшни боклуци са от МЕНТел
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 07 Дек 2011, 15:46

отключването на нокия след е55 (платформа сл5 май беше) е 65 кинта в софия...за сони не съм сигурен,но не би трябвало да е повече от 80 лв :roll:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 07 Дек 2011, 16:46

за 5310 ЕМ ме интересува колко е отключването
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320 Ci
Детайли за колата: Black, M6 Rims

Мнение от Xscape » 07 Дек 2011, 17:28

Ето го инфото - отиваш и казваш, че тяхна колежка е казала, че може и толкова. Аз си спрях картата по този начин - отидох 1 месец преди да изтече договора и казах, че искам да го прекратя, те съответно казаха - ела след 15 дена да ти я направим прима и толкос, казах - добре. След 15 отидох и без проблеми просто ми я направиха прима - сложих един автограф на документ, че искам да се прехвърли и толкова - спестих си писането на молби и тнт :) така, че си е съвсем възможно - въпроса е колко искат те да го направят, ама като кажеш, че в друг офис са ти казали, че може и става номера :twisted: искат да си въртим мръсни номера - ето им сега мръсни номера на келешите :twisted: :roll: :) Няма начин да се спре договор по средата на срока му, обаче пък по този начин се спестява писането на молби и тнт глупости и разкарването.

Само за инфо - пред мен някъв дядка го караха да пише молба и да дойде след 7 дена да подпише още няква тъпотия - жалки са направо така да разкарват възрастните хора.
Think. Believe. Dream. Dare...

Аватар

Мнение от Хаос » 07 Дек 2011, 18:30

http://gt-mobile.com/
ми разкодираха Nokia 5800 ХМ
и една Nokia 5030 заключена към Movistar (Испания)
за по 15 кинта парчето и 15 секунди пред мен
спомням си как март месец тази година от bushona.com (голям сервиз) ми искаха 130 лева и 3 дни за отключване на Nokia 5800 ХМ...

край на циганиите на мтел с разкодирането на телефони!
телефон, който аз съм платил и съм платил и 2год договор към тях...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 07 Дек 2011, 23:19

да ви светна за 1 ралта. ако имате точки към ментел и си ги пазите, щото са пълен та*ак, да знаете, че минат ли 3 години ще ви ги изтрият. На въпроса 3 години от кое, момата си глътна граматиката, така че използвайте си точките :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 08 Дек 2011, 10:40

Doberman_vas написа:да ви светна за 1 ралта. ако имате точки към ментел и си ги пазите, щото са пълен та*ак, да знаете, че минат ли 3 години ще ви ги изтрият. На въпроса 3 години от кое, момата си глътна граматиката, така че използвайте си точките :mhihi: :mhihi: :mhihi:

За какво,1700 точки моа да си купа само боза от малките,както обясниха у ментел

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 08 Дек 2011, 11:20

тия нещастници са на изживяване, имам и аз едно блекбери, няма да си взимам плазма ми отивам давам 1000лв на куп и крака ми повече няма да стъпи там, мениджъра им да се гръмне щото нямат бъдеще.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
Мечтае да кара: 850
Детайли за колата: петица- хубавица

Мнение от akula » 08 Дек 2011, 18:37

майка ми имаше прима, мина на абонамент, изскара си абонамента, и поиска да мине пак на прима. каза, че цял ден се карала с тях, и накрая и писнало, и се отказа изобщо.
-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34

Предишна

Назад към Извън Темата