Митрополит Кирил удавен на плаж Траката днес

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: В угода богу

Мнение от Е.Димитров » 07 Дек 2011, 17:42

K_Ilkov написа:
Е.Димитров написа:
MatriX_Fucked написа:А-а-а, значи не ти пука! Екстраа! :) Еми, айде да се дигнем на протест пред Народното Събрание под надслов - Не ни пука от къде престъпниците вземат парите си и какво правят с тях, с искания да се закрият съдебната и наказателната системи! :clap: :clap: :clap: :mhihi:

Ебаси непукистите! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ми разбира се че не ми пука кой какво кара,за това си има закони,Да,непокист съм към това кой каква кола кара,пука ми за житейски несправедливости.

е що тогава казваш, че не ти пука
или смяташ, че това е справедливо

Не ми пука кой каква кола кара,пак казвам,социални несправедливости са примерно ниски пенсии,незаслужено голями сметки от мобилни оператори,енергиини дружества и тн. социални неволи

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 07 Дек 2011, 17:48

Ако трябва да се перифразира великият отец Нафарфорий-"Уж всички сме божии чеда ама тоя Линкълн е творение на сатаната да го ева" :mhihi:
Никой не мое ма връне на селу!

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 07 Дек 2011, 19:56

saleen написа:Ако трябва да се перифразира великият отец Нафарфорий-"Уж всички сме божии чеда ама тоя Линкълн е творение на сатаната да го ева" :mhihi:

И аз да ги ева :mhihi:
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 07 Дек 2011, 21:25

вчера даваха репортаж по някои от новините, обаче споменаха и нещо друго далеч по-интересно от мен
Пловдивския се возел в А8, а той или някой друг се движел с М5 :shock:
Кой е този със спортните наклонности ? Да не би да пише и във форума? :mhihi: Ако сте го споменали вече извинявам се, че не съм прочел така смислената тема до момента :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 07 Дек 2011, 21:38

Ами точно предшественичката на А8-цата е била въпросната М5-ца :mhihi:
Става дума за пловдивския митрополит Николай :angel:

Аватар

Мнение от xpl0d » 08 Дек 2011, 0:01

© написа: а той или някой друг се движел с М5 :shock:

Eпа любител на дрифта. Поп-дрифт :mhihi:

BTW все пак е имал съвест. Напуснал е митрополията.
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 08 Дек 2011, 0:19

xpl0d написа:...BTW все пак е имал съвест. Напуснал е митрополията.

да бе- имал съвест :nono: на тях съвестта им я отстраняват оперативно... махнал се е заради друго 100%, хич не му дреме за няк'ви коментари относно колата...
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 08 Дек 2011, 0:39

И тоя с линкълна си заминава :winky:
http://www.btv.bg/news/bulgaria/story/1 ... sinod.html

Представяте ли си тоя с М5цата догодина на събора, с HD hero-то на калника да прай донъти с калимяфката в ръка извън джама .............. и с Божието благословение разбира се. Амин :mhihi:

И да земе да изповяда грешната Ива Русинова . Да плюне в менчето и да я мандръзи с чемшира :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

Аватар

Мнение от xpl0d » 08 Дек 2011, 2:06

ms написа:
xpl0d написа:...BTW все пак е имал съвест. Напуснал е митрополията.

да бе- имал съвест :nono: на тях съвестта им я отстраняват оперативно... махнал се е заради друго 100%, хич не му дреме за няк'ви коментари относно колата...

Поне така казаха сега.

ogata написа:И тоя с линкълна си заминава :winky:
http://www.btv.bg/news/bulgaria/story/1 ... sinod.html

To aз точно за тва говорех.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от leTransporteur » 08 Дек 2011, 13:28

Религията те учи на скромност! Не може, а и не бива да се вози в такава кола, ако ще да му е подарък от папата, най-малкото трябва да му е неудобно от обикновения мирянин.
Карай бързо
Стигни 'пръв

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 08 Дек 2011, 13:46

А фирмата която е направила дарението се оказа фантом :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 08 Дек 2011, 14:41

Ееех колеги, де да бяхте толкова критични за някои други неща в нашата държава, разпънахте го на кръст един нищо и никакъв поп за една кола. А дали пък не сте завистливи се питам аз? Пък и кои сте вие или аз да кажем, кой каква кола да кара, освен ако не сме дали парите ест.?
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

Потребител
Аватар
Кара: E46 320d по две
Мечтае да кара: Mustang Shelby GT500

Мнение от jboss » 08 Дек 2011, 15:09

Те поповете са ясни,за резил станаха 100 пъти,но пък в БГ ние сме си свикнали.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Механджията » 09 Дек 2011, 0:25

Petrolhead написа:
saleen написа:Сравняваме главата на римокаталическата църква с тези на снимката :conf:
Да не говорим, че той се вози в тая бронирана клетка не за кеф, а за да го виждат десетките-хиляди вярващи.
Меджу другото, возилата не се изчерпват само с Линкълн-и и волски каруци, можеше да се качат на Е30 примерно :winky:

и каква е разликата,
папата е патриарх на католиците, мислиш ли че неговите епископи се движат с нещо по-евтино от 7ма серия?

нашият патриарх и неговите митрополити по-нисши ли са от католическите?
или щом е наше трябва да скъсано, миризливо и грозно.
българските вярващи, по-прости ли са от католическите. защо католиците могат да имат величествени църкви и бляскави одежди, а ние нашите свещеници да са облечени в дрипи?

и къде е проблема всъщност, в църквата или в част от народа ни?
защо невски в неделя е полу-празен, а на площада в рим има десетки хиляди?

абе и ти си против крайните коментари тук, обаче и ти в другата крайност - аз не съм съгласен да е линкълн, ама що алтернативата да е каруца непременно? средно положение що да няма? вместо тоя линкълн щяха да купят три шкоди октавии, примерно, или два супърб-а, дето имат нисък разход и нормална поддръжка.... старото му пежо горяло много... а тоя параход ще гори 6/100 сигурно? и сигурно в някой канон е записано непременно само той да се гъзари с кола като на Обама.... ? това е смешно и дори жалко..... попита дали трябва да ходят скъсани - не, не трябва, но и не трябва да карат топ-лимузини, докато има рушащи се цървки и манастири - щото това е дори по-грозно да се случва.....
на митрополита думите за новото му возило - ами звучи ми като думите на един друг виден варненски Кирил, а.к.а кирчо кмета, дето даде 300 бона общински пари да си вози гъза на ес-класа с 5 единици в номера.....

пловдивския митрополит ако не беше с А8-ца, дето 100% има ебати поддържката и разхода, непремнно ли щеше да е скъсан и опърпан? а ако го возеха на един приличен седан за 30-35к, дали нямаше да е същото? за пред кого е тая помпозност? нали сте гледали едни снимки от кой манастир беше, че забравих, какв гараж имаше само черни ес-класи и бмвта седма серия, все едно на Карамански гаража гледа човек.... цъфнали сме и вързали, та на попове и министри лимузини за стотици хиляди левове да се купуват... а чехи и румънци примерно могат да са им шкоди и дачии повечето ведомствени коли....
просто на фона на всичко тва с колите и прочее разхищения и далавери дразни хората, освен, че е ненужно и нагло, и това е достатъчна причина да не се прави.
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от saleen » 09 Дек 2011, 8:52

jboss написа:Те поповете са ясни,за резил станаха 100 пъти,но пък в БГ ние сме си свикнали.

Те станаха за резил още когато поп Кръстьо предаде Левски :bang:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата