Мненние за плазма на Панасоник.
Модератор: Общи модератори
55 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- BAHKATA_TDI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring/Е46 Coupe/ X3
- Мечтае да кара: new BMW
Re: Мненние за плазма на Панасоник.
CONAN написа:Имам плазма на Панасоник от 3 години и съм супер доволен ,всичките приказки за "греенето" и консумацията на ток са ала-бала.
Нито съм почуствал това ,че грее ,нито сметката за тока ми е скочила.
Супер реална картина с наситени и живи цветове.
Следващия ми телевизор ще е пак...............................плазма на Панасоник.

Ние от 2009 сме с 42" Х10 на Панасоник. Гледаме предимно ТВ (булсат) и чат пат от лапайтопа. Смея да кажа, че някой ако ми демонстрира нагледно по-добра картина при телевизия на панасоник (плазма) с/у който и да е ЛСД или друга плазма, съм готов да го черпя каквото си пожелае.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Викаш последните 2 години не е излязъл по-добър телевизор от твоята плазма ? Дай го малко по-сериозно , колега .
- BAHKATA_TDI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring/Е46 Coupe/ X3
- Мечтае да кара: new BMW
acho.rs написа:Викаш последните 2 години не е излязъл по-добър телевизор от твоята плазма ? Дай го малко по-сериозно , колега .
В поста ми никъде не съм написал МОЯТ срещу последно поколение ЛСД или ЛЕД.
Последно поколение Плазма предава по добре на ТВ от последно поколение ЛСД или ЛЕД
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
остави Ачо да философства по темата, той разбира от всичко. Нищо че тези които сме си дали мненията в тази тема повечето имаме плазми на панасоник.... Ачка тъста ми има и 42" на пионер стара като света но ХД сигурно и за нея ще се изкажеш неподготвен
Наскоро почнаха да излизам много добри телевизори на добри пари. И според мен пропускате, че всеки по-нов телевизор е още по-чувствителен към това, което му се пуска. Оттам по-стар телевизор може да изкара по-добра картина в сравнение с по-нов.
Но опре ли до блурей, фулл хд, големи инчове и тн пинизи е много много гот

what a helluva ride
- vanko242
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: трактор шестак
- Детайли за колата: m57tu2d30 OL
Coulthard написа:vanko242 написа:Coulthard написа:Консумация-висока оценка 295 W
ей тва да те притеснява всичко останало е перфектно - панасоник останаха единственият сериозен производител на плазми
![]()
![]()
![]()
Колега, добрите производители на плазми са Fujitsu-Siemens и Philips, всичко останало е компромис! Имам Panasonic Viera и Philips Match Line - разликата в картината, функциите и екстрите е очевадна.......и Philips-a е 4 години по стар ....
не се заяждам ама ...
http://www.consumersearch.com/plasma-tv
и двете марки не ги виждам
....и аз бих искал да не се заяждам ...ама да те питам по колко канала едновременно могат да се гледат на горепосочените плазмени телевизори от тази класация. philips -а ми няма само wi-fi, а е модел 2005. пък да не ти обяснявам, че тунерът му е в отделно тяло. освен това съм сигурен, че за futjisu-siemens даже не си и чувал..........
...тестове на масла : http://bmwservice.livejournal.com/27699.html
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
хайде малко да съм в тоя бранш и да знам по-добре от теб ама нищо спори си 

- vanko242
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: трактор шестак
- Детайли за колата: m57tu2d30 OL
Coulthard написа:хайде малко да съм в тоя бранш и да знам по-добре от теб ама нищо спори си

...тестове на масла : http://bmwservice.livejournal.com/27699.html
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
лошрайдър написа:Наскоро почнаха да излизам много добри телевизори на добри пари. И според мен пропускате, че всеки по-нов телевизор е още по-чувствителен към това, което му се пуска. Оттам по-стар телевизор може да изкара по-добра картина в сравнение с по-нов.
За да разбереш дали един телевизор е наистина добър , трябва да му пуснеш някой много динамичен екшън - тогава много от ЛСДтата по 1000 лева издишат ...
Coulthard написа:остави Ачо да философства по темата, той разбира от всичко. Нищо че тези които сме си дали мненията в тази тема повечето имаме плазми на панасоник.... Ачка тъста ми има и 42" на пионер стара като света но ХД сигурно и за нея ще се изкажеш неподготвен
в случая направо си казвам твърда позиция - без теории

панасоника е доста добър. Имах удоволствието да го погледам и съм доволен от качеството
ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki

acho.rs написа:За да разбереш дали един телевизор е наистина добър , трябва да му пуснеш някой много динамичен екшън - тогава много от ЛСДтата по 1000 лева издишат ...
Напълно е възможно, имам наблюдения върху телевизори над тия пари и се справят добре. При все, че последната година цял филм съм гледал само на лаптоп и кино.
what a helluva ride
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
1во на Ванко
Philips нямат собствено производство на ЛСД матраци камо ли на плазма такива
ако провериш ще видиш че по-голямата част от матриците им са LG с това за "невероятното" качество на Филипс приключвам
Fujitsu... Ако не знаеш сименс напуснаха марката преди 4 години и китайчетата за да продължат да ползват името им плащат, иначе fujitsu са един гаден китайски ментерляк който в нито един бранш не са с добро качество, а как ли и иначе при положение че те реално само купуват части и сглобяват, дори и шаситата на лаптопите им не са тяхно производство. Думата ОТКК наблягам на КК при тях не съществува няма такъв отдел и те тва е,
Та връщаме се отново към добрата стара марка Панасоник, в интерес на истината Самсунг във високият клас плазми имат много добри модели също
Относно Ачо .... отиди до който и да е техномаркет/полис и пусни една и съща картина на най-скъпото им ЛСД и най-старата плазма ..... после говорим
http://plasmatvbuyingguide.com/hdtv/holiday-sales-2011.html
и поредната класация

Philips нямат собствено производство на ЛСД матраци камо ли на плазма такива

Fujitsu... Ако не знаеш сименс напуснаха марката преди 4 години и китайчетата за да продължат да ползват името им плащат, иначе fujitsu са един гаден китайски ментерляк който в нито един бранш не са с добро качество, а как ли и иначе при положение че те реално само купуват части и сглобяват, дори и шаситата на лаптопите им не са тяхно производство. Думата ОТКК наблягам на КК при тях не съществува няма такъв отдел и те тва е,
Та връщаме се отново към добрата стара марка Панасоник, в интерес на истината Самсунг във високият клас плазми имат много добри модели също
Относно Ачо .... отиди до който и да е техномаркет/полис и пусни една и съща картина на най-скъпото им ЛСД и най-старата плазма ..... после говорим
http://plasmatvbuyingguide.com/hdtv/holiday-sales-2011.html
и поредната класация
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Fujitsu... Ако не знаеш сименс напуснаха марката преди 4 години и китайчетата за да продължат да ползват името им плащат, иначе fujitsu са един гаден китайски ментерляк който в нито един бранш не са с добро качество, а как ли и иначе при положение че те реално само купуват части и сглобяват, дори и шаситата на лаптопите им не са тяхно производство.
Викаш и климатиците Фуджицу са гаден китайски менталяк

http://plasmatvbuyingguide.com/hdtv/hol ... -2011.html
и поредната класация
Всеки ден ми се отдава тази възможност , виж ти не знам дали си поглеждал ЛСДтата в последно време

Моето мнение е че ако се търси среден клас ТВ - 42ка до 1000 лв плазмите на панасоник са без конкурениция . В класа от 2000-2500 за мен (и много хора ) лидер е Sony NX720 . Това е лична преценка , на база лични впечаления от Блу-Рей 2Д и 3Д филми , не е като да съм ги преценявал на аналогов сигнал .
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
acho.rs написа:Викаш и климатиците Фуджицу са гаден китайски менталяк![]()
Абе Ачо, климатиците Фуджицо и лаптопите ( и др. подобна техника), нямат нищо общо!
Поне прочети малко, тва го можеш !

Много като тебе вече плакаха ...
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Ronka написа:acho.rs написа:Викаш и климатиците Фуджицу са гаден китайски менталяк![]()
Абе Ачо, климатиците Фуджицо и лаптопите ( и др. подобна техника), нямат нищо общо!
Поне прочети малко, тва го можеш !
Моме , преди да ми пишеш некви изречения с удивителни , земи та прочети по-хубаво поста който оспорих
иначе fujitsu са един гаден китайски ментерляк който в нито един бранш не са с добро качество
55 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4