Радиоуправляем модел БМВ Х6
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Nickola
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 550
Радиоуправляем модел БМВ Х6
Здравейте колеги!
Синът ми, който на 6год, поиска с писмо до Дядо Коледа радиоуправляем модел на БМВ Х6.
Някои има ли иея откъде да го купя /в Пловдив/ или да поръчам /по Интернет/?
Благодаря!
Синът ми, който на 6год, поиска с писмо до Дядо Коледа радиоуправляем модел на БМВ Х6.
Някои има ли иея откъде да го купя /в Пловдив/ или да поръчам /по Интернет/?
Благодаря!
- Challenger
- младши ентусиаст
-
- Кара: atlantis blue
Re: Радиоуправляем модел БМВ Х6
иди до хобиленд-а на Гладстон, до Иконома. Може да попиташ там, пък и дори да го нямат, могат да те насочат.
А да и зависи, колко качествен търсиш. Защото в джъмбо има (дано не се лъжа, но беше или х5 или х6)
А да и зависи, колко качествен търсиш. Защото в джъмбо има (дано не се лъжа, но беше или х5 или х6)
- Nickola
- кандидат ентусиаст
-
katra_fm написа:иди до хобиленд-а на Гладстон, до Иконома. Може да попиташ там, пък и дори да го нямат, могат да те насочат.
В "Джъмбо" има,но е червено..А се търси в черно

Магазина на "Ходиленд" ще го видя още утре - Благодаря!
- ALiGaToR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: му се E39
- Мечтае да кара: Е39
Извинявам се че ползвам темата на колегата но и аз съм натоварен със задачата да търся радиоуправляема количка, но проблема е че съм от Варна. Може ли да сподели някой къде във Варна мога да намеря такива колички.
Оригинални (черно и червено) Х5/Х6 има в Дарукар, което предполага да ги има и при другите оторизирани дилъри
Ако не се лъжа има точно черно Х6 или Х5 беше в по-големите клонове на ЛукОйл или на Шел ... провери в най-големия ЛуйкОйл първо за който се сетиш - мисля си,че имаше и струваше под 100лв.Дано не съм те подвел да обикаляш,но имам такива спомени от преди месец някъде.
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
ALiGaToR написа:Извинявам се че ползвам темата на колегата но и аз съм натоварен със задачата да търся радиоуправляема количка, но проблема е че съм от Варна. Може ли да сподели някой къде във Варна мога да намеря такива колички.
public, гранд мол-а на последния етаж има детски магазин, Септември като ходих имаха е36, е39, е46, х5 и разни м-ки. Явно много се харчат.
От тогава русото не е на мода.
- ALiGaToR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: му се E39
- Мечтае да кара: Е39
t060 написа:ALiGaToR написа:Извинявам се че ползвам темата на колегата но и аз съм натоварен със задачата да търся радиоуправляема количка, но проблема е че съм от Варна. Може ли да сподели някой къде във Варна мога да намеря такива колички.
public, гранд мол-а на последния етаж има детски магазин, Септември като ходих имаха е36, е39, е46, х5 и разни м-ки. Явно много се харчат.
Това за радио управляеми ли говориш. Защото ако наистина има тези модели които си написал ще да е добре. А спомняш ли си на какви цени бяха? Ще трябва по-късно да прескоча до там да поразгледам асортимента.
- Nickola
- кандидат ентусиаст
-
ALiGaToR написа:t060 написа:ALiGaToR написа:Извинявам се че ползвам темата на колегата но и аз съм натоварен със задачата да търся радиоуправляема количка, но проблема е че съм от Варна. Може ли да сподели някой къде във Варна мога да намеря такива колички.
Това за радио управляеми ли говориш. Защото ако наистина има тези модели които си написал ще да е добре. А спомняш ли си на какви цени бяха? Ще трябва по-късно да прескоча до там да поразгледам асортимента.
Моля те, провери и конкретно за Х6. Явно , проблема ни е общ .

Ако има, вземи някакви координати на магазина да им се обадя и да ми пратят.
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Не гледах цени. Търсех плюшена панда и някак си бмв-тата ми направиха впечатление.
От тогава русото не е на мода.
От Shell, миналата година взех - около 35 лв. струваше.
Със сигурност има черни и бели.
Като качество и изработка не е нищо особено, но за дете на 6 години е чудесно
Със сигурност има черни и бели.
Като качество и изработка не е нищо особено, но за дете на 6 години е чудесно

virtue and tranquillity
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
http://www.zigifly.com/index.php?page=s ... 7&vmcchk=1
Магазина е в София ,ама ако не намерите по вашите градове това ,което търсите нищо не пречи да звъннете един телефон и да се разберете нещо за доставка с куриер или някой познат да ви го купи и докара
Магазина е в София ,ама ако не намерите по вашите градове това ,което търсите нищо не пречи да звъннете един телефон и да се разберете нещо за доставка с куриер или някой познат да ви го купи и докара

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Аз имам червената Х6-ца, която се продава и в Джъмбо... много добра изработка, малко дете ще му се стори, че е като истинска
Гоня котката из апартамента с Х6-цата, за няколко 10-15 минутни гонки батериите още държат (аз сложх Duracell).

- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
Мдам , и аз имам от няколко дни черна Х6 5.0 I радиоуправляема 1:14 , само дето трябва преходник на зарядното , че не ще да влезе в контакта .
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Ми ходи до някоя железария и си вземи преходник от американски към български контакт или 110 към 220 волта, не знам как го знаят,предполагам тва ти трябва :

или

Виж...тря са по 2-3лв.

или

Виж...тря са по 2-3лв.

Много като тебе вече плакаха ...
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2