ФОРУМНА ПЕДАГОГИКА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Re: ФОРУМНА ПЕДАГОГИКА

Мнение от Yanko Petrov » 11 Дек 2011, 2:00

Huku написа:абе пред компютъра го нема баща ти и майка ти и си сам сред некви и те те "възпитават"

Никой не те възпитава, можеш сам да се възпиташ, ако "попиваш" от тия, дето са си с акъла, останалите ги пропускаш. Иначе акъла тука е на кило - секи втори раздава с кофите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 11 Дек 2011, 2:02

ineedmoney написа:аз съм тука вече почти 7 години и поне се научих на правопис и пунктуация :mhihi:

Браво на момчето :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Yanko Petrov » 11 Дек 2011, 2:02

ineedmoney написа:аз съм тука вече почти 7 години и поне се научих на правопис и пунктуация :mhihi:

И на математика :mhihi:

ПП: опс, освен ако си имал стара регистрация :oops:
Последна промяна Yanko Petrov на 11 Дек 2011, 2:32, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 11 Дек 2011, 2:13

Янко, майтап, майтап ... ма ако не беше форумо никога нямаше да се запознаем :D
Както и с много други хора. Както и предстои с още повече да се запознаем :mhihi:

Да не говоря, че има големи капацитети (и такива в кавички също :mhihi:)
Колегиалността ни е един път обаче. Нека да благодарим на всички, които правят тези неща реални.
Както и на хората в администрацията също.
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Yanko Petrov » 11 Дек 2011, 2:25

ogata написа:Янко, майтап, майтап ... ма ако не беше форумо никога нямаше да се запознаем :D
Както и с много други хора. Както и предстои с още повече да се запознаем :mhihi:

Да не говоря, че има големи капацитети (и такива в кавички също :mhihi:)
Колегиалността ни е един път обаче. Нека да благодарим на всички, които правят тези неща реални.
Както и на хората в администрацията също.

Така е, то аз само тебе и още един колега съм виждал наживо :mhihi: (А - и племеника ми :mhihi: ) ама живот и здраве, ако некой път случайно объркам пътищата и се озова в България, се надявам да се запозная с още колеги :) Иначе плюваме се тук във форума ( по принцип говоря, не за мен лично), но ако се наложи да се помогне на някой сме като семейство :bowdown: Напоследък се превръща в "малко" спамерски форума, то верно, че трябва да има разнообразие, ама "капацитетите" дет викаш са способни да погребат всяка тема в зародиш.... Надявам се скоро да има някаква "чистка" и да се изреже гнилоча, заради който повечето хора си мислят, че "тия с БМВ-тата са баси селяндурите"... Поне тука да не личи толко :mhihi: иначе на пътя е друга работа....

ПотенЦял
Аватар
Кара: и се вози едновременно...пкхх

Мнение от Huku » 11 Дек 2011, 2:32

и някои се научиха на правопис...
Изображение
Изображение
Истинска радост от шофирането измерена в усмивки/h Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 11 Дек 2011, 4:04

Вярно си е, форума променя малко или много хората, но трябва да кажа, че това е най-балансирания, широко скроен и голям форум в България. Следя го от доста години вече.. мм от 2004та някъде.., рядко пиша, но всеки ден влизам тук и чета темите с интерес.. някак си тук ми е станало като втори дом без който не мога, а повечето от вас имам чувството, че ги познавам от страшно много време и ги чувствам много близки.. а лично не се познаваме :D тук е едно хубаво място да се разтовариш и прочетеш нещо интересно, а също и да се посмееш от сърце :lol:

Като заключение искам да кажа, че от тук съм научил страшно много неща не само за БМВ, а като цяло и се надявам още много години да се радваме на bmwpower-bg.net

п.п. изключителна администрация, евала.. :clap:
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 11 Дек 2011, 10:41

Променил съм се, да. За мен форума е място, където прекарвам голяма част от свободното си време (над 50%), и се стремя това време да е максимално уползотворено и приятно прекарано. Хранили са ме, хранил съм, спорили сме, помагали сме си - това е в същността на форума (без храненето де, но и то се е превърнало в неразделна част за жалост...). Така че което форума е променил в мен, то определено е било към по-добро.

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 11 Дек 2011, 12:12

Даа, запознах се с много хора, които пък ме запознаха с още повече хора... Доста приятни моменти. Да се надяваме, че ще продължават.
Една случка, която ми направи голямо впечатление:
На BMW Invasion тази година, още на паркинга когато се събрахме, Оги ми каза, че трябва да опътя няколко коли до х-л Балкан, после до някоя автомивка и после до летището.. Отивам и гледам колите Е30 М3, Е36 М3, Е46 М3, Е30 325, Е46..
Така де, возим се и почва следният разговор
- Ти пишеш ли у форума ?
- Да
- Как се пишеш ?
- Kroki
- Ехеее начи ти си Kroki, приятно ми е да се запознаем.. :mrgreen:
На автомивката ме запознаха с още хора и така. Някво яко ми е, да съм сред вас. Надявам се, скоро в кара да пише Е30.. :yes:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eмилио Димитров » 12 Дек 2011, 20:45

веднъж колегата с хорейшо, владос май беше, така ме бе награбил в една тема, че оттогава вече внимавам какво пиша и съм му доста благодарен :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 4.0 TFSI

Мнение от surfboard » 13 Дек 2011, 19:02

Форумът ми показа различни гледни точки, мирогледи и рамки на възприятиятие на дадени събития от обективната действителност. Тъй като последният не е ограничен само до автомобилни тематики, а до всякакви житейски такива, имах възможността да прочета стойностни и адекватни коментари на отделни потребители, по отношение на различни наболяли събития в обществото, обсъждани в раздел "Извън темата".
По отношение на автомобилите също научих много. Често ми се е налагало да пускам различни теми, с поставен конкретен проблем, свързан с автомобила, вследствие на което съм получавал установяване на точния проблем, или поне насока към вероятната причина за него.
Не бива да забравям и факта, че благодарение на форума се сдобих със солиден брой по-евтини и втора употреба части, които ми бяха необходими към настоящия момент. В тази връзка, се запознах лично и с лица ,извършващи търговска дейност с различни части и аксесоари, пласиращи ги на преференциални цени.
Благодарение на богатата информация, поместена в съответните раздели на форума, редовно се информирам за новостите в автомобилостроенето, тунинга, възможностите за музикално озвучение в колата и много други.
Разбира се, в списъка ми фигурират и няколко души, с които много "не се обичаме". Това е така, защото нямат никакъв подход и се изживяват като духовни учители и наставници, не признават изразяването и отстояването на индивидуално мнение, което в случая дори се е явявало правилно, заяждат се, иронизират и т.н. В психологически план това действие е продиктувано от различни, дълбоко заложени комплекси, които е необходимо да излязат на повърхността по някакъв начин, наречен "форумно геройство". Геройството е да осмиваш някой нов член, който все още не е много в час с нещата, а дори да е в час с някой, трябва да му се нахвърлиш и да кажеш че не разбира нищо и че това е така, защото ТИ си казал!. :)
Хубавото в случая е навременната реакция на уважаемите господа модератори, които вършат отлично задълженията си. Бил съм свидетел на изтриване на нецензурен пост броени минути след публикуването му, независимо от късният час - 4 през нощта.

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 13 Дек 2011, 20:32

Както каза един колега по-нагоре. Тука се плюваме, но като се съберем е друго. Аз верно, че само на една сбирка ходих и знам само, че седях на една маса с Tsvetan VR i Nasko_ другите дори не знам как се пишат във форума, но ми беше приятно. Ял съм го хранежа, ма си треа и дисциплина. Радвам се, че съм един от вас Изображение :mhihi:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата