извадиха ми сливиците

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше Е36
Мечтае да кара: E38 Alpina B12

извадиха ми сливиците

Мнение от bmw318is4 » 11 Дек 2011, 12:11

ей хора преживях едно от най-гадните неща дето са ми се случвали до ся в живота
трябваше да ми отрежат сливиците а съм малко закъснял вече (23г.)
отивам аз правят ми гадните изследвания , взимат ми кръв от 5 места :bang:
закарват ме в операционната мене ме е страх а те докторите ми се ПОДИГРАВАТ :conf:
будя се след 5 часа , немога да преглъщам , плювам огромни количества чиста кръв :paranoid: :paranoid:
било станало кръвоизлив та ме горили с ток да я спрат, неможех вода да пия, камо ли сок, не съм спал вече 36 часа немога и да заспя щото болката е голяма независимо от инжекциите дето ми биха, отговре на всичко спукали са ми една вена на ръката и сега приличам на напреднал наркоман имам огромни сини петна на ръката :ranting:

днеска сутринта след 36 часа мъчения излезнах от болницата запалих си бмв-то и с 300 към нас :confused:

ако имате малки деца дето често боледуват вадете им сливиците отрано , после като станат на по 20 години ги подлагате автоматично на голями и ненужни мъчения :dummy:
Последна промяна bmw318is4 на 11 Дек 2011, 12:31, променена общо 1 път
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Re: извадиха ми сливиците

Мнение от Kroki » 11 Дек 2011, 12:14

Баща ми едно време, е щял да умре, като са му вадили сливиците.. На мен не са ми ги вадили и да се надявам това да не стане. Иначе за спуканите вени е мн гадно :evil:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 11 Дек 2011, 13:05

просто не знам от къде да започна с коментара си по поста ти. :shock:
колега, къде ти беше операцията?
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от B1ZzY_BMW's Wife » 11 Дек 2011, 13:16

Ами какво да ти кажа .. на мен миналата година, когато бях на 15год. ми извадиха 3те сливици наведнъж в ИСУЛ, след като веднъж ми бяха вадили 3тата, защото всеки месец боледувах и все ме удряше в гърлото .. взеха ми изследвания и хемоглобинът ми беше нисък, но това не беше проблем за докторът(този, който беше виновен за смъртта на едно момиченце), но майка ми реши да изчакаме(и слава богу). След известно време пак ми взеха изследвания и решиха да ме оперират.. огромен стрес за майка ми, за мен си беше ок :D Докато са ме оперирали се появил кръвоизлив и се наложило да ме шият.. след 3-4часа ме изкарват от операционната с адски болки,едвам говорех и не можех да ям и да пия нищо, но ми повтаряха,че трябва да друсам сокчета :confused: след една почти безсънна нощ в болницата ме изписаха на другия ден с лека температура и до ден днешен не съм имала проблеми с гърлото :yes: Колкото по-рано се оттървете от сливиците, ако често имате проблеми с гърлото, толкова по-добре :)

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 11 Дек 2011, 13:19

B1ZzY_BMW's Wife написа:...но това не беше проблем за докторът(този, който беше виновен за смъртта на едно момиченце)...

Кой е този доктор ??
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше Е36
Мечтае да кара: E38 Alpina B12

Мнение от bmw318is4 » 11 Дек 2011, 13:21

ineedmoney написа:просто не знам от къде да започна с коментара си по поста ти. :shock:
колега, къде ти беше операцията?

Е колега не искам да споделям , защото не съм преживял друга операция (освен една в Пирогов като много малък) и не мога да плюя срещу докторите е така без да имам база за сравнение, мъсълта ми беше само, че не е нужно докторите да приемат страха ти с насмешка и да ти се подиграват , все пак трябва да се предразположи пациента към по малък стрес, и като цяло никога не минава без спукана вена или кръвоизлив, освен това аз по врата имам едни много неприятни драскотини като от нокти и отстрани на ребрата също , ама да приемем че съм бил неспокоен по време на операцията и са ме държали.иначе поне е минало без услужнения с изключение на кръвоизлива, ама вече имам фобия от болници :oops:

edit:и разбира се да не забравям и "ааа вие сте му сложили иглата на грешната ръка , я сега му преместете иглата във вената на другата ръка" :ranting:
Последна промяна bmw318is4 на 11 Дек 2011, 13:42, променена общо 1 път
Изображение

костинбродчанин
Аватар
Кара: е60 530д
Мечтае да кара: М3 Компакт
Детайли за колата: Няма много...

Мнение от vladi_a_i » 11 Дек 2011, 13:29

Сливиците ако не са проблемни не се барат,защото после удря директно в белия дроб...
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от B1ZzY_BMW's Wife » 11 Дек 2011, 13:35

Ronka написа:
B1ZzY_BMW's Wife написа:...но това не беше проблем за докторът(този, който беше виновен за смъртта на едно момиченце)...

Кой е този доктор ??

Д-р Маджунов

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F30 318d
Мечтае да кара: ......... 750li

Мнение от b0bituy » 11 Дек 2011, 13:42

Като малък когато ми сложиха упойка нещо не ми подейства и усетих всичко :ranting: :ranting: :ranting:
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36
Мечтае да кара: V8

Мнение от Cobb » 11 Дек 2011, 13:50

М кофти...мен като малък ми вадиха 3-тата...на 15-тата минута излязох от упойка и все едно нищо не е станало. Нито ме болеше, нито разбрах какво се е случило. Само ми казаха, че съм се драл яко като ме е отпускала упойката хаха :) Просто така, профилактично :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 332i
Детайли за колата: E36 red coupe 3,2 stroker

Мнение от penev » 11 Дек 2011, 13:53

Вземай болкоуспокоителни. Дано поспиш малко. И задължително се помъчай да пиеш вода, че ще се обезводниш и ще вдигнеш температура.
Не ме питай от къде знам.
Много е тежко първите 2-3 дни. След 10 дена ще си много по-добре. След месец вече и ракийка може да пробваш...
Моля не ми пишете съобщения! Вече не влизам в този форум.

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 11 Дек 2011, 14:06

Добре, а за доц. Цолов в Исул някой нещо :roll:
Влади, ама като слухът почва да се влошава,няма начин ...
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 11 Дек 2011, 14:12

bmw318is4 написа:Е колега не искам да споделям , защото не съм преживял друга операция (освен една в Пирогов като много малък) и не мога да плюя срещу докторите е така без да имам база за сравнение, мъсълта ми беше само, че не е нужно докторите да приемат страха ти с насмешка и да ти се подиграват , все пак трябва да се предразположи пациента към по малък стрес... иначе поне е минало без услужнения с изключение на кръвоизлива, ама вече имам фобия от болници :oops:

не бе колега не ме разбра.
Първо да кажа, че не можеш да правиш сравнения между 2 различни операции, че да имаш база за сравнение да плюеш срещу докторите, което е толкова модерно последно време. А 2-ри път няма как да ти извадят сливиците. Но пък си и прав, че е трябвало да подходят с разбиране към страха ти. Може би си ги респектирал с физиката си (съдейки по снимката на ръката) :mhihi:
По първия ти пост исках да кажа, че никога не е късно да ти извадят сливиците. Не знам защо си решил че си закъснял с нещо. Това не е като да смениш маслото...вадят се когато има показатели за това. После за подигравките - по скоро са искали да подходят с насмешка към страха ти като са целяли да ти покажат, че няма нищо страшно.
Трето за преглъщането и плюенето на кръв - ами естестествено че ще е така, все пак там има оперативна рана, която боли и кърви. Ти подсъзнателно подтискаш преглъщането щото знаеш, че ще те пререже.
Накрая за любимото ми - горенето с ток :mhihi: - това се нарича електрокоагуация и се използва при 90% от операциите на меки тъкани. Прави се със същия електронож, с който са ти отрязали сливиците. И е много по-добър вариант отколкото да имаш по 1 конец на всяка артерия.
Оздравявай бързо и не се вкарвай във филми на ужасите. Болниците не са SAW 5 ;)
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 11 Дек 2011, 14:25

Винаги ми е било интересно кво правят с извадените сливици, дали някой не си ги носи в къщи да храни кучето с тях :mhihi:

Кофти случка. Дрънни един аулин, щи мине малко болката. Лошото е, че се продава с рецепта, ма има някой лелки дето са по-ларж. И да накараш булка ти, да ти прави супички ... по-рядички такива ;)
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 11 Дек 2011, 14:30

ineedmoney написа:...

Викаш сливиците не трябват? Що не ги махат по разписание тогава?
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата