извадиха ми сливиците

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: извадиха ми сливиците

Мнение от B1ZzY_BMW's Wife » 11 Дек 2011, 15:09

Ronka написа:Добре, а за доц. Цолов в Исул някой нещо :roll:

На мен доц. Цолов ми извади и 3те сливици и не съм имала проблеми :)

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 11 Дек 2011, 15:15

B1ZzY_BMW's Wife написа:

На мен доц. Цолов ми извади и 3те сливици и не съм имала проблеми :)

Мерси :yes:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 11 Дек 2011, 15:20

bum_bum написа:
ineedmoney написа:...

Викаш сливиците не трябват? Що не ги махат по разписание тогава?

никъде не съм казал че не трябват. Казах че се махат при определени показания! Не ми изопачавай думите.
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 11 Дек 2011, 20:09

Колега така описваш нещата все едно си бил при най големите касапи :shock: . Моите сливици ги махнаха(и 3-те) когато бях на 15 с местна упойка за около 30 минути, като цяло не ми беше приятно но го изтърпях някак си. И какви са тия тоци дето са ти вкарвали? Моя доктор работеше само с френски медикаменти и периферия, и като ми извади сливиците с щипките захвана някакви тампони и почна да разтрива мястото на раните с тях. Обясни ми, че тия тампони един вид са като поялник и запояват кръвоносните съдове....и наистина спря кървенето. Друго много важно нещо е поне 10 дена да си на диета пий само преварена вода,твърда храна въобще не си и помисляй защото може да разраниш раната и да стане кръвоизлив. Съветвам те да ядеш зеленчукови супи задължително без пикантни подправки и не горещи,а с нормална температура и задължително разбити с пасатора. Натурални сокове може(но гледай да са без парчета плодове),също и чай но задължително поизстинал. Това със сладоледа дето казват че трябвало да се яде го забрави,доктора ми каза че този метод в европа не се практикува от едно 25 години,а той ми каза това преди 10 години. Като цяло бъди изключително внимателен със себе си(НИКАКВА ТВЪРДА ХРАНА) да кажем до края на годината,след това вече лека полека ще почнеш да си възстановяваш старото си меню...

П.С що не стана да му вкараш един тупаник на тоя доктор дето ти се е подигравал?Пълни изроди как може да се подиграват със страха на човек от предстоящата операция просто нямам думи :evil: :ranting:
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW отново серия 3 бенз
Мечтае да кара: волска каручка
Детайли за колата: събира много и малко, според повода

Мнение от daka1972 » 11 Дек 2011, 20:30

аз не съм го ял тоя "чеп" и дано не го отнеса ама от мои познати знам , че след махане на сливиците , остава голям проблем това с белите дробове и че стават по податливи към плевмонии а и такова да ни ти се случва , че аз вече минах от там 10 дена на системи инжекции , изследват те за туберкулоза , и след това трябва да се внимава много дори и и при леки настинки , аз отлепих 40 гр.температура.
п.п Възстановявай се по бързо , че празници идват.

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 11 Дек 2011, 20:41

колега наистина трябва да се внимава най вече в студеното време.Ето аз онзи ден през нощта се прибирах от банкет и вървейки си говорих с колегата(надишах се яко със студен въздух през устата).На другия ден като се събудих вече ме болеше гърлото и носа ми беше запушен. Иначе никакви други проблеми не съм имал като цяло да чукна на дърво
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 11 Дек 2011, 20:51

Аз пък нямам сливици от 20 години насам и проблеми да чукнеме на камъка няма.А не е като да не съм в такава влага по цял ден дето и голите охлюви да ми завидят. :mhihi:
Явно си е до организъм. :dunno:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 11 Дек 2011, 21:43

Пич, ти как си оцелял направо не знам.Мани физическото възстановяване, ами ти психически сигурно вече не си същия! :shock: :mhihi: Добре че природата не ти е отредила да раждаш деца :mhihi:

Да върнат казармата, че става страшно с днешните "мъже" :lol: Едно време дядо ти на война е бил сигурно и е оцелял след истинска физическа болка (примерно). Че и форум не е имало, където да се оплаче.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 323CI
Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове

Мнение от vankatagsi » 11 Дек 2011, 21:57

И мойте ги махнаха когато бях на 10-11г, с пълна упойка. Много ми беше гадно докато ме пусне, буйствах яко.. Неприятно е много, особенно първите няколко дена. Да чукна на дърво обаче, след като се разделих със сливиците, съм боледувал доооста рядко, а преди това всеки месец, някой път и по два пъти :banghead:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше Е36
Мечтае да кара: E38 Alpina B12

Мнение от bmw318is4 » 11 Дек 2011, 23:15

Мишел написа:Пич, ти как си оцелял направо не знам.Мани физическото възстановяване, ами ти психически сигурно вече не си същия! :shock: :mhihi: Добре че природата не ти е отредила да раждаш деца :mhihi:

Да върнат казармата, че става страшно с днешните "мъже" :lol: Едно време дядо ти на война е бил сигурно и е оцелял след истинска физическа болка (примерно). Че и форум не е имало, където да се оплаче.

:mhihi: абе аз да си се оплача лошо няма , тамън разбрах че не трябва да ям подправки , и сокове с парчета плодове , много полезни неща прочетох за храненето през тоя период мерси на всички :bowdown:

Може би си ги респектирал с физиката си (съдейки по снимката на ръката)

бате като се сетя за физика и честно да ти кажа ми се плаче от сърце :dummy: :dummy: :dummy:

първо честите боледувания (леки) после едно тежко финално с ослужнения което ме нокаутира , сега ваденето на сливиците и диета която ще ме довърши , (общо сваляне на към 9-10 кг.) затова казах че много съм закъснял с ваденето на сливиците защото ми съсипаха една физика която бавно и славно си бях градил бая време
намерих си едно малко аватарче от миналата година в залата , ръката за която с насмешка споменаваш в поста ти беше 41 см и беше нещо страшно , сега огромна част се е стопила и лека полека ще почвам да градя наново всичко , затова и съветвам всеки който боледува често да си вади сливиците че на мен ми докараха много проблеми :banghead: :banghead: :banghead:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 12 Дек 2011, 0:13

Добре де въпросните доктори не ти ли дадоха някаква диета която трябва да спазваш ?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 12 Дек 2011, 0:24

[FF]GODFLESH написа:Добре де въпросните доктори не ти ли дадоха някаква диета която трябва да спазваш ?

то е по-скоро временно ограничаване на определени храни, отколкото диета
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 12 Дек 2011, 2:26

Влади, ама като слухът почва да се влошава,няма начин ...

Можеш ли да поясниш, какво имаш предвид за слуха?
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше Е36
Мечтае да кара: E38 Alpina B12

Мнение от bmw318is4 » 12 Дек 2011, 2:29

[FF]GODFLESH написа:Добре де въпросните доктори не ти ли дадоха някаква диета която трябва да спазваш ?

само споменаха нищо горещо 2 седмици , супи ... и това е като цяло :lol:
Изображение

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 12 Дек 2011, 2:30

Le Transporteur написа:
Влади, ама като слухът почва да се влошава,няма начин ...

Можеш ли да поясниш, какво имаш предвид за слуха?

Ми в случая има заглушаване на лявото ухо в някакъв процент, там имат специална апаратура,прави се аудиограма и се оказа,че това е от третата сливица, не първи случай, често срещано, ако го хванеш, сливицата видимо не е надута и тн. и се налага премахване, за да не се влоши.
На детенце това...ма имаше и големи хора с този проблем.
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата