Футболен отбор на БМВ Клуб България 2011
Модератор: Общи модератори
- Knight_Rider
- кандидат ентусиаст
-
Re: Футболен отбор на БМВ Клуб България 2011
krika написа:Трябва да се събираме хора от отбора. Няма смисъл да играят други, които не можем да ползваме през сезона. Мачовете са уикендите, така че няма как да е проблем със събирането![]()
П.С. Спазвайте режим по празниците![]()
и нека силата бъде с вас
ти вземи обаче да пускаш и хората дето са постоянно редовни ама точно тия уикенди все седят и гледат отстрани!

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Аз също съм ОК , но не мога да гарантирам че ще съм на линия за всеки мач... по-скоро по рядко ще идвам...
и аз съм за
но до края на месеца незнам дали мога да идвам
но до края на месеца незнам дали мога да идвам
ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki

Малко смело решение да направят зимен турнир навън.
Предвид зимното време само ще кажа, че трябва да внимаваме много и да се пазим от контузии, защото терена на спортна е станал много лош, а на студено ще е още по-коварен.
По принцип не мога да реша дали съм за или против да участваме в този турнир.
Основните ми притеснения идват от факта, че турнира е навън и колкото и да са меки зимите в последно време ще има неприятни изненади от времето. Обещанието за изчистен терен няма да коментирам даже
. Също така - ще се играе по 9 души, т.е. събирането ще е по-трудно и дано не стане като с летния турнир.
Иначе съм винаги "за" мачове, турнири и т.н. По този начин ще поддържаме форма, ще си изчистим играта и все полезни неща.
Ако ще участваме в турнира ще бъда на линия! Може би не във всички мачове, но в повечето със сигурност.
Предвид зимното време само ще кажа, че трябва да внимаваме много и да се пазим от контузии, защото терена на спортна е станал много лош, а на студено ще е още по-коварен.
По принцип не мога да реша дали съм за или против да участваме в този турнир.
Основните ми притеснения идват от факта, че турнира е навън и колкото и да са меки зимите в последно време ще има неприятни изненади от времето. Обещанието за изчистен терен няма да коментирам даже

Иначе съм винаги "за" мачове, турнири и т.н. По този начин ще поддържаме форма, ще си изчистим играта и все полезни неща.
Ако ще участваме в турнира ще бъда на линия! Може би не във всички мачове, но в повечето със сигурност.

И аз съм ЗА, момци, но едвали ще мога да дойда на всеки един мач.
Не знам дали въобще ще можем да се събираме за всеки мач. Все пак се празници и много от нас ще пътуват и припадат от наливане
Не знам дали въобще ще можем да се събираме за всеки мач. Все пак се празници и много от нас ще пътуват и припадат от наливане

- tosheto28
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ferrari
- Мечтае да кара: bmw
- Детайли за колата: Бегачка
Аз също съм за!!!
Тъкмо да раздвижим тактиката на игра с някоя нова, че ако продължаваме в същия дух, няма да постигнем целите си.
Като разгледах програмата, по време на празниците мачове няма да има, така че всеки може да си пийва спокойно
пред камината
Тъкмо да раздвижим тактиката на игра с някоя нова, че ако продължаваме в същия дух, няма да постигнем целите си.
Като разгледах програмата, по време на празниците мачове няма да има, така че всеки може да си пийва спокойно
пред камината

Аз този месец работя всички уикенди.
Ще мога да се включвам евентуално януари.
Ще мога да се включвам евентуално януари.
- n1tr0s0x1d3s1st3m
- младши ентусиаст
-
Днес въведох кой е дал пари за чл. внос на мача с ФЕН:
2 Юлиан Бренов юли 10 лв.
18 Стоян Георгиев raBpa 72 лв.
по-преди това:
Евгени Стоянов gugichamp 10 лв.
Ако на мача с Байерн някой е дал пари - допълнително трябва да ги оправим (ще говоря със Стоян)...
Аз викам да се разберем тия дни да се видим и да оправим членския внос (който има да дава), че е в големи липси:
https://docs.google.com/spreadsheet/pub?hl=en_US&hl=en_US&key=0Agqs-bxietcBdHVwSWxBUnJ4N2ZiV1lBZ0tORzQzZUE&output=html&gid=1
18 Стоян Георгиев raBpa 72 лв.

Ако на мача с Байерн някой е дал пари - допълнително трябва да ги оправим (ще говоря със Стоян)...
Аз викам да се разберем тия дни да се видим и да оправим членския внос (който има да дава), че е в големи липси:
https://docs.google.com/spreadsheet/pub?hl=en_US&hl=en_US&key=0Agqs-bxietcBdHVwSWxBUnJ4N2ZiV1lBZ0tORzQzZUE&output=html&gid=1
По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа...
йохохо... КАСА бира и бутилка ром в КОВЧЕГА на... шофьора... не си в морето
не карай пил - стигни жив!

n1tr0s0x1d3s1st3m написа:Днес въведох кой е дал пари за чл. внос на мача с ФЕН:
18 Стоян Георгиев raBpa 72 лв.по-преди това:
Дадоха ми на мача с Байерн, ще ти пиша утре на лично, щото са не мога

- n1tr0s0x1d3s1st3m
- младши ентусиаст
-

По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа...
не карай пил - стигни жив!

Аз съм с двата крака за
и сигурно ще мога да дойда на повечето срещи, но така като гледам програмата първите ни мачове са на 17-18 този месец и със сигурност ги пропускам. 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- gugichamp
- младши ентусиаст
-
Някъв футбол днес?!
Спортна София 21.00ч.
Играем с БЯЛО !!!
1.Гената
2.Венци
3.Велко
4.Шурата
5.Дани
6.Траян
7.Пешо
8.Тони
9.Пламен-вратар
Спортна София 21.00ч.
Играем с БЯЛО !!!
1.Гената
2.Венци
3.Велко
4.Шурата
5.Дани
6.Траян
7.Пешо
8.Тони
9.Пламен-вратар
Последна промяна gugichamp на 12 Дек 2011, 18:32, променена общо 7 пъти
от свинята лебед не става...
- gugichamp
- младши ентусиаст
-
Вчера беше изтеглен жребият за групите в турнира за Купата на Лигата. Тази вечер ще бъде готова програмата и ще я пусна. Както беше обявено в съвета на представителите мачовете ще бъдат на Спортна София във формат 2 по 25 минути и 8+1 играча. Класират се първите два отбора от всяка група, както и двата най-добри трети от групите с по 5 отбора.
Eто я и нашата група:
Група В:
1. BMWPower
2. Investor.bg
3. ClubF1
4. AFC PCMania
5. Цифра Злина
Освен 1/8-финалистите ще има и още един поток, съставен от 5-те трети отбора, както и 3-те най-добри четвърти от групите с 5 отбора. Те ще се борят за местата от 17-то до 24-то
Eто я и нашата група:
Група В:
1. BMWPower
2. Investor.bg
3. ClubF1
4. AFC PCMania
5. Цифра Злина
Освен 1/8-финалистите ще има и още един поток, съставен от 5-те трети отбора, както и 3-те най-добри четвърти от групите с 5 отбора. Те ще се борят за местата от 17-то до 24-то
Последна промяна gugichamp на 12 Дек 2011, 13:45, променена общо 1 път
- THE DUNK MACHINE
- ентусиаст
-
- Кара: KIA
- Мечтае да кара: E39 M5
Аз пропускам всякакви спортни мероприятия до средата на януари - треа да глътна малко въздух и ше си опраа и членския внос тогава 

THE ONE & ONLY E30
- gugichamp
- младши ентусиаст
-
За четвъртък със Симитли на МГУ от 21ч.
Има ли желаещи?
Няма желаещи и мача пропада
Има ли желаещи?
Няма желаещи и мача пропада

Последна промяна gugichamp на 13 Дек 2011, 15:17, променена общо 1 път