Календар 2012
Модератор: Общи модератори
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
Календар 2012
Здравейте колеги,
Пиша тази тема във връзка с тази тема. Искам да привлека вниманието ви, за да покажем за пореден път, че не случайно караме БМВ, а именно защото искаме САМО най-доброто!
В тази връзка мисля, че може да се подобри визията на нашите календари, като се направят по месеци, както е например на VW club календара за 2011та година. Тези хора са се постарали и то доста (виж снимките по-долу) - личи си, че е правен с ентусиазъм - именно онази магия, което ни събира тук!
Моето предложение е, да бъде изготвен календар, който да е по месеци (виж другата тема), където да са сложени тематично картинки според месеца. Съгласете се, че в нашият форум има достатъчно яки автомобили, достатъчно фотографи, достатъчно техника и най-важното достатъчно мерак да направим подобен календар, че дори и по-добър! Да, при всички положения, не може винаги да се хареса на всички и всеки да е доволен, но смятам, че можем да го направим по-добре
Аз лично, като собственик и фен на БМВ, мисля, че сумата от 5лв ( т.е. една кутия цигари) е най-малкото, което всеки от нас може да даде, за да има на стената едно творение, радващо окото през цялата година.
Ето го календара на VW club за 2011та година:
Януари:

Февруари:

Март:

Април:

Май:

Юни:

Юли:

Август:

Септември:

Октомври:

Ноември:

Декември:

Пиша тази тема във връзка с тази тема. Искам да привлека вниманието ви, за да покажем за пореден път, че не случайно караме БМВ, а именно защото искаме САМО най-доброто!
В тази връзка мисля, че може да се подобри визията на нашите календари, като се направят по месеци, както е например на VW club календара за 2011та година. Тези хора са се постарали и то доста (виж снимките по-долу) - личи си, че е правен с ентусиазъм - именно онази магия, което ни събира тук!
Моето предложение е, да бъде изготвен календар, който да е по месеци (виж другата тема), където да са сложени тематично картинки според месеца. Съгласете се, че в нашият форум има достатъчно яки автомобили, достатъчно фотографи, достатъчно техника и най-важното достатъчно мерак да направим подобен календар, че дори и по-добър! Да, при всички положения, не може винаги да се хареса на всички и всеки да е доволен, но смятам, че можем да го направим по-добре

Аз лично, като собственик и фен на БМВ, мисля, че сумата от 5лв ( т.е. една кутия цигари) е най-малкото, което всеки от нас може да даде, за да има на стената едно творение, радващо окото през цялата година.
Ето го календара на VW club за 2011та година:
Януари:

Февруари:

Март:

Април:

Май:

Юни:

Юли:

Август:

Септември:

Октомври:

Ноември:

Декември:

Последна промяна u`F`o на 13 Дек 2011, 2:23, променена общо 2 пъти
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
Re: Календар 2012
Интересна е идеята колега, нямам нищо против да се плаща, но лично на мен не ми харесва тази идея защото по мои си съображения искам календара ми да е в сегашния си вид и да не горазгръщам всеки месец. Може пак да има снимки за всеки отделен месец, но предпочитам да са на едно място.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- u`F`o
- ентусиаст
-
ето го и нашия:

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Много добра идея. Подкрепям. Само ако може да не е с VW-та.
От тогава русото не е на мода.
- martin_anastasov
- Потребител
-
- Кара: E39 530i
Много добра идея! Ще е супер и ние да имаме календар със майсторско направени снимки, разделен на месеци. 

Селянията не е местожителство, тя е състояние на душата!
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Относно заплащането ми е все тая дали е free или не.Аз лично бих дал пари за календар,който е като в сегашното му състояние от колко за този "тевтер".От 2008 започнах да си събирам календарите и ми е много по-тръпкаво,да гледам едно и също ,докато чакам новия за следващата година,от колкото всеки месец да разлиствам тва списание.
- u`F`o
- ентусиаст
-
100imenov написа:Относно заплащането ми е все тая дали е free или не.Аз лично бих дал пари за календар,който е като в сегашното му състояние от колко за този "тевтер".....
Ясно-ясно...

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
Ма колега ти кво си помисли сега, че като пуснеш тая идея и всички ще се зарибят и ще завалят календари - теВтери ли?
И който изразява различно мнение - дай да го ебаваме заради една буква.
Заповявай:
тевтер
тевтер
тевтер
тевтер
...

Заповявай:
тевтер
тевтер
тевтер
тевтер
...

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- NaKi4_pZ
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i & 520i
100imenov написа:Относно заплащането ми е все тая дали е free или не.Аз лично бих дал пари за календар,който е като в сегашното му състояние от колко за този "тевтер".От 2008 започнах да си събирам календарите и ми е много по-тръпкаво,да гледам едно и също ,докато чакам новия за следващата година,от колкото всеки месец да разлиствам тва списание.
На абсолютно същото мнение съм.Става си нещо като колекция,а не да се чудиш коя снимка по напред да гледаш.
И нека всеки който иска като старите календари да сложи по едно тевтер в мнението си

- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Моето предложение е, да бъде
Ти поне си голем професор и ти си ясен

- u`F`o
- ентусиаст
-
Spit-Fire написа:Ма колега ти кво си помисли сега, че като пуснеш тая идея и всички ще се зарибят и ще завалят календари - теВтери ли?
Заповявай:
тевтер
тевтер
тевтер
тевтер
...![]()
![]()
Придържай се към темата, че ще дойдат потребителите със зелените букви и до там с анкетата и темата. Идеята е да остане поне 2-3 дни ...
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Аз от календара на ФВ разбрах че са ГОЛФ клуб БГ
Искам да има стойностен календар на БМВ клуба , със снимки изразяващи истинските ценности на БМВ обществото .
Има тук един колега - джъстбой , който има убийствена снимка на Е34ка му .
Може според сезона , да има подобаваща снимка с бумер . За зимата със сняг , пролетта с зеленина и пейзажи и тн ...

Искам да има стойностен календар на БМВ клуба , със снимки изразяващи истинските ценности на БМВ обществото .
Има тук един колега - джъстбой , който има убийствена снимка на Е34ка му .
Може според сезона , да има подобаваща снимка с бумер . За зимата със сняг , пролетта с зеленина и пейзажи и тн ...
- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
за Трифон Зарезан предоставям купето да му цакнеме една снимка
иначе луксозните и сериозни календари са си на отделни листа за всеки месец - иначе само една страничка като плакат е постно някак... а и е готино да има разнообразие - аз имам колекция от луксозни календари на Мерцедес и всичките са А3 формат на дебела хартия - по-доба концепция нЕма

иначе луксозните и сериозни календари са си на отделни листа за всеки месец - иначе само една страничка като плакат е постно някак... а и е готино да има разнообразие - аз имам колекция от луксозни календари на Мерцедес и всичките са А3 формат на дебела хартия - по-доба концепция нЕма
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...

Доста гадно зададен въпрос...ДА,бих дал пари,но НЕ за календар-кенефно четиво като на голфаджиите.За мен сегашния формат на календарите си е супер,който иска много снимки си купува списания и каталози,не си кичи стените с теВтери.
п.п.Що ли си мисля,че календара за 2012 е измислен и подготвен преди бая време вече.
п.п.Що ли си мисля,че календара за 2012 е измислен и подготвен преди бая време вече.

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Аз казвам да спрете със спама, за да няма принудителни почивки.
Колегата е пуснал анкета, ако няма какво да кажете си трайте
Колегата е пуснал анкета, ако няма какво да кажете си трайте
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3