Календар 2012
Модератор: Общи модератори
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Re: Календар 2012
zzuzi написа:Доста гадно зададен въпрос...ДА,бих дал пари,но НЕ за календар-кенефно четиво като на голфаджиите.За мен сегашния формат на календарите си е супер,който иска много снимки си купува списания и каталози,не си кичи стените с теВтери.
п.п.Що ли си мисля,че календара за 2012 е измислен и подготвен преди бая време вече.
А аз що ли си мисля , че след още 1-2 теми за тия календари ще духаме супата накрая

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Аз съм за, ХУБАВ календар, ама да си платим, а не да цоцкаме Явор и вси е 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
zzuzi написа:...
п.п.Що ли си мисля,че календара за 2012 е измислен и подготвен преди бая време вече.
измислен може би, но подготвен май не- скоро се издирваха връзки за да се правят снимки за календара на определено място

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Ще извадя едно изказване от старата тема. Не, че се афектирам, ама има хора, които се... Как може на нещо, което ти е спуснато ей така от никъдето, за което не си направил нищо, което не си платил, за да имаш, да кажеш, че е грозно? Защо си си взел минимум 4? Защото са грозни ли?
И после се чудете защо по-отдавнашните потребители си правят собствени сбирки, пишат в скрити подфоруми и в отворените предимно захранват "новобранци".
Момчета, тоя форум е тръгнал, породен от ентусиазма. Последните няколко календара също ги имахте, заради ентусиазма на авторите и финансиситите им. Никой не е карал никого да има... т.е. да му подарят... т.е. да е взел... без да е дал.
Имаше анкета преди няколко дни. Ставаше въпрос за поговорките... тук с пълна сила важи "шамар да е, на аванта е". Грозни календари, ма ми дайте 10, да си имам!
И после се чудете защо по-отдавнашните потребители си правят собствени сбирки, пишат в скрити подфоруми и в отворените предимно захранват "новобранци".
Момчета, тоя форум е тръгнал, породен от ентусиазма. Последните няколко календара също ги имахте, заради ентусиазма на авторите и финансиситите им. Никой не е карал никого да има... т.е. да му подарят... т.е. да е взел... без да е дал.
Имаше анкета преди няколко дни. Ставаше въпрос за поговорките... тук с пълна сила важи "шамар да е, на аванта е". Грозни календари, ма ми дайте 10, да си имам!

- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
err0r написа:Ще извадя едно изказване от старата тема. Не, че се афектирам, ама има хора, които се... Как може на нещо, което ти е спуснато ей така от никъдето, за което не си направил нищо, което не си платил, за да имаш, да кажеш, че е грозно? Защо си си взел минимум 4? Защото са грозни ли?
а така , кажи им го
err0r написа:...
по-отдавнашните потребители си правят собствени сбирки, пишат в скрити подфоруми и в отворените предимно захранват "новобранци".
...
е тва беше грубо....не, че не е вярно, ама е грубо да се оповести официално, че има ентусиасти и ентусиасти....

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Обществена тайна. "Тва" е провокирано от нещо или някого (а може и в множествено число), не смяташ ли? От поведение, жестове, невербално изказани неща... Причинно-следствена връзка...

- Peter Angelov
- ентусиаст
-
Мога да помогна с 2 бр. моми- Е34 и Е31
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
За да ограничим оф-топика предлагам , всеки който има нещо конкретно предвид , като снимка за календара (например месец май : снимка) да поства .
Календара вероятно е измислен , но вероятно може да се направи и един по-голям и хубав за който да се платят нужните 5-10 лева .
Календара вероятно е измислен , но вероятно може да се направи и един по-голям и хубав за който да се платят нужните 5-10 лева .
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
ОК, идеята я подкрепям!
НО!!! Има една малка подробност
Тая тема ще стане минимум 25 страници, ще гласуват около 500 човека.
От тях 99% ще са за платен листов календар.
Когато календара стане готов, 15% от заявилите желание няма да им хареса, щото примерно не е само с е30-ки или щото има само 3-ки или пък снимките не са готни, други 25% са отговорили просто така щото нямат какво да правят, 10% ще си купят календара и с гордост ще го закачът на работното място или вкъщи или където и да било другаде.
Останалите 50% да ти кажа ли какво ще направят?
Ще почнат да мрънкат че 8 лева са много, че някой пак иска да си напълни гушата щото разбираш ли тоя календар струвал не повече от 3 лева. Ще вдигнат вой до небесата че рабираш ли искаш да им вземеш последните 10 лева за газчица на "бегачката" и т.н. ОБАЧЕ!!! През цялото това време ще се бият в гърдите че ТЕ!!! ще направят 100 пъти по-готин календар, който ще струва 8 стотинки!!!, защото ТЕ разбираш ли са мега-гига-хипер-турбо-мурбо тарикати и всичко от всякъде го взимат с 200% отстъпка! А да и за малко да забравя, всяка година след всичкия лай в гаражите им седят налепени клубните календари, ама то да се гордеят с техните... дето въобще ги няма...
Та тва ни е в общи линии проблема на нас. Че сме събрани от кол и въже пишман гъзари и тарикати дето само знаят да недоволстват, докато във ФауВе форума, колкото и да са селяндури(естествено не всички, да не се обиди някой) са баш секта и за името на тая секта ще си продадът и майките(не че е много хубаво това де, но ме разбрахте).
А тук, тук тея дето дават мило и драго за клуба са една шепа хора и както знаеш птичка пролет не прави
Та така... дано тая година се реализира идеята и скоро да заварим тема за конкурс за снимки...
... само дето има един лаф "А дано, ама надали..."

НО!!! Има една малка подробност

Когато календара стане готов, 15% от заявилите желание няма да им хареса, щото примерно не е само с е30-ки или щото има само 3-ки или пък снимките не са готни, други 25% са отговорили просто така щото нямат какво да правят, 10% ще си купят календара и с гордост ще го закачът на работното място или вкъщи или където и да било другаде.
Ще почнат да мрънкат че 8 лева са много, че някой пак иска да си напълни гушата щото разбираш ли тоя календар струвал не повече от 3 лева. Ще вдигнат вой до небесата че рабираш ли искаш да им вземеш последните 10 лева за газчица на "бегачката" и т.н. ОБАЧЕ!!! През цялото това време ще се бият в гърдите че ТЕ!!! ще направят 100 пъти по-готин календар, който ще струва 8 стотинки!!!, защото ТЕ разбираш ли са мега-гига-хипер-турбо-мурбо тарикати и всичко от всякъде го взимат с 200% отстъпка! А да и за малко да забравя, всяка година след всичкия лай в гаражите им седят налепени клубните календари, ама то да се гордеят с техните... дето въобще ги няма...
Та тва ни е в общи линии проблема на нас. Че сме събрани от кол и въже пишман гъзари и тарикати дето само знаят да недоволстват, докато във ФауВе форума, колкото и да са селяндури(естествено не всички, да не се обиди някой) са баш секта и за името на тая секта ще си продадът и майките(не че е много хубаво това де, но ме разбрахте).
А тук, тук тея дето дават мило и драго за клуба са една шепа хора и както знаеш птичка пролет не прави

Та така... дано тая година се реализира идеята и скоро да заварим тема за конкурс за снимки...

- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
ако пак ще гледам цяла година някоя Е30-ка....
Не може ли да се съберат 12 модела примерно или там колкото се прецени и да се направи нещо по-общо за марката, нещо по-различно.Срам и резил-на клуб москвич календарите са различни всяка година дето имат къде къде по-малко модели, тука вече да ти се доповръща от 30-ки(нищо лошо не искам да кажа за модела)
БМВ не е само Е30
Не може ли да се съберат 12 модела примерно или там колкото се прецени и да се направи нещо по-общо за марката, нещо по-различно.Срам и резил-на клуб москвич календарите са различни всяка година дето имат къде къде по-малко модели, тука вече да ти се доповръща от 30-ки(нищо лошо не искам да кажа за модела)
БМВ не е само Е30

- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
VesoPesa написа:ОК, идеята я подкрепям!![]()
НО!!! Има една малка подробност![]()
Та така... дано тая година се реализира идеята и скоро да заварим тема за конкурс за снимки...... само дето има един лаф "А дано, ама надали..."
Ами то имаше тема в арт-а за най-добри снимки , и там си имаше жури . Нещата може да се уредят като се предложат един определен брой снимки и се изберат най-дорбите от тях , като за 3 от 12те месеца се пусне анкета .
Малко сложно е , но предвид колко време отделяме на далеч по тъпи теми ...
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
може примерно да се сложат снимки на колите(без бастуните де) с наградите и купите спечелени през годината - по събори(..сръбския,американския
), фестове, състезания... 
+ някакъв колаж с най-новите излезли и бъдещи модели...ала-бала

+ някакъв колаж с най-новите излезли и бъдещи модели...ала-бала
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Ето ми го фаворита за есен (например октомври) 

За зима

лято:
viewtopic.php?f=45&t=260021 тук има много попадения .

За зима

лято:
viewtopic.php?f=45&t=260021 тук има много попадения .