Палежи на автомобили
Модератор: Общи модератори
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Re: Палежи на автомобили
Цели се това да се плаши народа и да застрахова- ИНСаджийските компаний тая година отчетоха голям спад на каското и сега народа трябва да бъде вкаран в пътя и да си плаща рекета за кошниците! Проблема е в това, че шкембестите ченгета освен да дремят друго не правят. Крими контингента не е толкова голям чак, че да не може да го преровиш за няколко дни, да натиснеш тоя-оня и да се изпее кой поръча тая музика с паленето. Тия тъпотий за пиромани и тн вече звъчат идиотски! Организирана(и) групи стоя зад това палене!
- Божил|Божилов
- кандидат ентусиаст
-
Току що по Новините съобщиха ,че става въпрос за нови 5! Между другото,до колкото чух и една 5-ца е заминала..

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
3 коли в Западен парк ... 3 в Люлин .. не знам още колко в Младост и Надежда .. Казаха, че от както се е почнало /1 месец май/ 30 коли са заминали.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- bmw318is4
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше Е36
- Мечтае да кара: E38 Alpina B12
кво им става на тия хора бе, палят ли още в Хаджи Димитър , изобщо движат ли се в определени зони или си обикалят софия и каквото си харесат
е в такива моменти ме е яд че вече нямам оръжие било то и незаконно

е в такива моменти ме е яд че вече нямам оръжие било то и незаконно

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
bmw318is4 написа:...е в такива моменти ме е яд че вече нямам оръжие било то и незаконно
айде по-спокойно го давай, че някой като теб ще го пишат по вестниците... за един куп желязо дето гори не си струва да трепеш някой- кола ще си купиш, ама от затвора след убийство трудно се излиза...
тея глави са да мислите, не само да си бъркате в носа- като го видиш ще го задържиш до идването на полицията, а той че "случайно" се спънал при опит да избяга и е паднал поне 20-30 пъти върху кубинките е друг въпрос... това, че в паниката не гледа къде и как "пада" не е твой проблем

Заради една подобна глупост с намесени алкохол, незаконно оръжие и леки контузии един си лежа в следствения с месеци, отнесе присъда и сега хич не му е забавно да ти кажа...
- georgivar
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 328i Touring '96
някой от тия побърканите еколози ше да е. че са само стари коли без катализатори 

- bmw318is4
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше Е36
- Мечтае да кара: E38 Alpina B12
ms написа:bmw318is4 написа:...е в такива моменти ме е яд че вече нямам оръжие било то и незаконно
айде по-спокойно го давай, че някой като теб ще го пишат по вестниците... за един куп желязо дето гори не си струва да трепеш някой- кола ще си купиш, ама от затвора след убийство трудно се излиза...
тея глави са да мислите, не само да си бъркате в носа- като го видиш ще го задържиш до идването на полицията, а той че "случайно" се спънал при опит да избяга и е паднал поне 20-30 пъти върху кубинките е друг въпрос... това, че в паниката не гледа къде и как "пада" не е твой проблем![]()
Заради една подобна глупост с намесени алкохол, незаконно оръжие и леки контузии един си лежа в следствения с месеци, отнесе присъда и сега хич не му е забавно да ти кажа...
В далеч от тоя смисъл го казвам това , просто последния път най-големия мухъл извади от някаде ебати ножа, и то просто ей така за нищо , представям си ако хвана 3-4 момчета които са дошли да ми палят колата какво ли имат по тях , колкото и да съм смел едва ли ще им скоча на песници или ще ги гоня с викове , ама виж с един куршум в коляното ше ме помни цял живот докато си накуцва , макар че дали и това заслужава въпреки че е изгорил 30 коли примерно , далеч съм иначе от идеята да убивам човек , нито за кола нито за каквото и да било , просто хората са станали супер агресивни , нахални и т.н. и колкото и да си смел и уверен в себе аз лично не бих скочил е така в неизвестното без малка подкрепа , не е като преди , даже по дискотеките стават ебати трагедиите и резилите та затова го казвам това , иначе и аз си помислих същото , някой по нахакан с пушка или пистолет като нищо да ги просне тия от бандата ако му паднат , те такива нерви създават на хората

georgivar написа:някой от тия побърканите еколози ше да е. че са само стари коли без катализатори
Дали първо гледат отдолу преди да палят

- b0bituy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 318d
- Мечтае да кара: ......... 750li
Няма ли да е по лесно и ефективно вместо да ги стреляш в капачките и после да си навлечеш на главата куп проблеми, да им метнеш един биг тайгър точно когато най-малко очакват, че може да стане нещо.Ще напълнят гащите 

Последна промяна b0bituy на 13 Дек 2011, 2:46, променена общо 1 път
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
! Преразпределение на пазарите и териториите!
- zaharin3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 524 91г. и325тд. мерц.123 и520i
- Мечтае да кара: е38 и нещо м пауьр
сплашват народа да прави каско.тъпчат ни и ни гъзат отново.
- Москвич 412
- Потребител
-
- Кара: Цивилната версия на Т-72-Москвич...
- Мечтае да кара: Нещо по-здраво от Москвича,ама такова още не е измислено!
- Детайли за колата: Танк,пази се!
Естествено,че това е поръчано от горните етажи,дано копелетата някой път като палят кола да стане сакатлък и да се запалят,да изгорят!Много голям кеф ще ми достави после да чуя за престъпник,палещ автомобили изгорял като факла при поредният опит за посегателство на чужда собственост!

Американците са казали:На българите им дайте коли, и на тях война не им трябва!
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Тва ако не е гавра...
http://dnes.dir.bg/news/avtomobili-pale ... 12827?nt=4
...По-късно, недалеч от Столичната дирекция на вътрешните работи на пл. "Възраждане", са били подпалени още три коли -...
Сондьора написа:Тва ако не е гавра......По-късно, недалеч от Столичната дирекция на вътрешните работи на пл. "Възраждане", са били подпалени още три коли -...
Ми гавра е, вчера не започна ли делото срещу главния гавраджия на държавата ?

Не Мы такие, Жизнь такая
Имаше протест срещу цените на горивата, а сега защо никой нищо не прави?
Седите и четете новини. Всеки от нас утре може да осъмне с една изгоряла купчина желязо.
Седите и четете новини. Всеки от нас утре може да осъмне с една изгоряла купчина желязо.
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Сега палят и до СДВР............ Вчера започна дело срещу един човек с 6ма адвокати........... дали случайно е така палят до СДВР днес или е умишлено гаврене с полицията и държавата! Точно хора от обкръжението на този човек, чиято компания завършва на ИНС седят зад цялата схема, не ме питайте от къде знам
Целта е ясна- мачкане на обикновения човек за да си плаща рекета за колата и гавра с МВР и насаждане на убеждение у хората, че МВР и Цветанов не си вършат работата и са безсилни!