Цена за Е36
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- MAFID
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36
- Мечтае да кара: BMW
- Детайли за колата: Стара но лачена
Цена за Е36
Колеги видях подобна тема тук и реших да пусна и аз една,който може да помага.Интересува ме какви пари мога да взема на тази кола.Бмв-то е м43б18 94 година в отлично техническо състояние сменени амортисиори Bilstein,биалетки,шарнири,предни наклатки и т.н. С частичен М пакет е(Предна броня,задна наставка и прагове).Двузонов климатроник,климатик,ел.стъкла,огледала сменени филтри,джанти 17".Мотора работи много добре на 210 000 е сменени свещи,дюзи с една дума налети са пари в колата и мисля че е добра 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Ако не живееш на ръба значи заемаш твърде много място
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
Re: Цена за Е36
4000 мисля че ще е доста добра цена. Повече не мисля, че може да й вземеш. Аз бих я спазарил на около 3500.
- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
Аз пък мисля 3000 таван. От последните е36 към 97-98 са към 3500-4000 лв. или така поне ми каза един търговец на автомобили преди месец.
Mpower84 написа:Аз пък мисля 3000 таван. От последните е36 към 97-98 са към 3500-4000 лв. или така поне ми каза един търговец на автомобили преди месец.
Тоя търговец ако ти каже да продадеш твоята за 500,че по толкова вървят,ще го направиш ли

- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
А па ако отидеш в германия примерно ще се колебаеш между такова Е36 или чифт хубави маратонки
не знам защо, ама тука в бг като чуе някой бмв или мерц и надува яко цените, а всъщност ни продава барутарник на 15-20 години
Ако преебеш някой баламурник и вземеш 3000 трябва да биеш гъза у тавана от кеф.
За 3500 и 4000 и тия години трябва да е кола огин и жупел отвсякъде, ма една забележка не трябва да има и пак трудно ще я продадеш

не знам защо, ама тука в бг като чуе някой бмв или мерц и надува яко цените, а всъщност ни продава барутарник на 15-20 години

Ако преебеш някой баламурник и вземеш 3000 трябва да биеш гъза у тавана от кеф.
За 3500 и 4000 и тия години трябва да е кола огин и жупел отвсякъде, ма една забележка не трябва да има и пак трудно ще я продадеш

Колега нямах предвид че цената трябва да е висока непременно,а че просто не можеш да се влияеш от някой си там,който ти е казал че така вървят цените.От кола до кола,разлики колкото щеш 

- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
vasilmm написа:Тоя търговец ако ти каже да продадеш твоята за 500,че по толкова вървят,ще го направиш ли
Ти как мислиш дали ще я продам...? Не съм питал първия срещнат търговец, а доверено лице и то за моята кола, която смея да твърдя е по-запазена и с повече екстри от на колегата (дано ме разбере правилно). Огледайте пазара и ще видите, че съм прав. И под пазара нямам предвид сайтовете за продажба на автомобили естествено. Знам, че всички си обичаме колите и само ние си знаем какви части сме сменили, но това рядко има значение при продажбата.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Първо, ако колата навсякъде изглежда като на тези снимки, поздравления.
Второ, това че си налял доста пари за поддръжка, означава че колата е в нормално състояние и умния купувач няма да ти даде повече пари заради това.
Трето, тази кола е пълнолетна. (бел. авт. - стари коли се купуват след нова година, защото тъкмо са наляли 1 година.)Първия, който ти удари 2000 лева в капака - вземай и бягай.
Четвърто, то не е много хубаво, но пожелавам ти да намериш някой лешпер и да му измъкнеш 3000.
Второ, това че си налял доста пари за поддръжка, означава че колата е в нормално състояние и умния купувач няма да ти даде повече пари заради това.
Трето, тази кола е пълнолетна. (бел. авт. - стари коли се купуват след нова година, защото тъкмо са наляли 1 година.)Първия, който ти удари 2000 лева в капака - вземай и бягай.
Четвърто, то не е много хубаво, но пожелавам ти да намериш някой лешпер и да му измъкнеш 3000.
От тогава русото не е на мода.
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
Аве вие ги изкарахте всички е36ци че вървят по 2500- 3000лв
Ми тея дето са по 5-6к кво? Не стават ли? Хората са малоумни ли?
kemakozeE36 - ти в Германия стъпвал ли си? Ако не, си пусни си мобилето да видиш как тея същите коли дето тука са по 2500-3000лв, там са по 2500 ЕВРО. И хората не са прости да им искат толкова. Хубавите 28ци тук почти ги няма, а там са по 4000-5000 евро... В крайна сметка има коли и коли нали ?

kemakozeE36 - ти в Германия стъпвал ли си? Ако не, си пусни си мобилето да видиш как тея същите коли дето тука са по 2500-3000лв, там са по 2500 ЕВРО. И хората не са прости да им искат толкова. Хубавите 28ци тук почти ги няма, а там са по 4000-5000 евро... В крайна сметка има коли и коли нали ?
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
С тоя умрял пазар в момента, ще е цяло чуда ако въобще успееш да е продадеш.
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
u`F`o написа:Аве вие ги изкарахте всички е36ци че вървят по 2500- 3000лв![]()
В германия точно не, но съм бил в Швейцария и по точно Цюрих.
Тебе сега те е яд че караш Е36, па ние ги оплюваме ли.Не се обиждай, но съм карал няколко такива и по-голям боклук и недоразумение няма. Затова и цената не би следвало да му я определя висока, а това че ти гледаш в немското мобиле от последната страница напред си е твоя работа.Аз мога да ти намеря читава кола за малко пари понеже знам къде и при кой да я търся.Сайтове като мобилето са за баламурниците да клъвнат на високите цени

- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
kemakozeE36 не ме е яд, че ги оплювате. И аз не харесвам е34
Просто ми е странно вашето ценообразуване....!?!
Аз ако си продавам колата '93ти набор купе с приятни екстри и перфектен външен и вътрешен вид примерно, която ми е излезнала към 8-9к.
Ми под 5к няма да й искам. Ще си я карам... Що да давам на някой здрав автомобил за без пари ?
Или идеята е да чакам да почне да се разпада и да се излъже някой...

Аз ако си продавам колата '93ти набор купе с приятни екстри и перфектен външен и вътрешен вид примерно, която ми е излезнала към 8-9к.
Ми под 5к няма да й искам. Ще си я карам... Що да давам на някой здрав автомобил за без пари ?
Или идеята е да чакам да почне да се разпада и да се излъже някой...

- Nitrowalk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 M5
kemakozeE36 написа:u`F`o написа:Аве вие ги изкарахте всички е36ци че вървят по 2500- 3000лв![]()
.Не се обиждай, но съм карал няколко такива и по-голям боклук и недоразумение няма.
Само не разбрах,за Е36 като цяло ли говориш или за седан м43 ?

38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3