Цена за Е36
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Цена за Е36
Да, те в Германия направо ги подаряват тия. Колкото е по-читава, толкова е по-евтина
Кажи колега като мобилето не е ориентир за цени от къде да ги търсим? Или ако може направо ми намери една е36-ца, независимо от коя година и с какъв мотор на цената на едни маратонки. Взимам я веднага. Даже 2 или 3 ако има.
За качествата на модела не мисля, че има защо да спорим. И за мен е34 с всичките си двигатели е тромав параход с никаква динамика и безбожен разход, но въпрос на виждане
4к е нормална цена за колата, ако е наистина в описаното състояние. Друг е въпроса, че малко хора ги дават. За това всеки кара "98-ма за 2000лв" и само си мисли, че се вози на БМВ. А всъщност притежава 1/10 или 1/20 от това за което е била замислена колата първоначално.
Хубавите коли навсякъде струват пари. И в България и в Германия и в Авганистан.
Тук обаче е едно от малкото места в които разбирача отива и си купува по-нова година за двойно по малко пари и си вярва, че кара нещо по-добро.

Кажи колега като мобилето не е ориентир за цени от къде да ги търсим? Или ако може направо ми намери една е36-ца, независимо от коя година и с какъв мотор на цената на едни маратонки. Взимам я веднага. Даже 2 или 3 ако има.
За качествата на модела не мисля, че има защо да спорим. И за мен е34 с всичките си двигатели е тромав параход с никаква динамика и безбожен разход, но въпрос на виждане

4к е нормална цена за колата, ако е наистина в описаното състояние. Друг е въпроса, че малко хора ги дават. За това всеки кара "98-ма за 2000лв" и само си мисли, че се вози на БМВ. А всъщност притежава 1/10 или 1/20 от това за което е била замислена колата първоначално.
Хубавите коли навсякъде струват пари. И в България и в Германия и в Авганистан.
Тук обаче е едно от малкото места в които разбирача отива и си купува по-нова година за двойно по малко пари и си вярва, че кара нещо по-добро.
- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
bum_bum написа:Тук обаче е едно от малкото места в които разбирача отива и си купува по-нова година за двойно по малко пари и си вярва, че кара нещо по-добро.

А по темата - и за мен нещо между 3-4000лв би било оптималното.
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
4k e тавана на тая кола и то при условие ,че човека предостави фактура за амортисьорите и дюзите ,които е сменил .Щото това са нещата ,които могат да и надуят цената реално. И при обявена такава цена ,след задължителния пазарлък нещата клонят към 3700-800лв .
Сега това сменени шарнири,биалети ,накладки ,филтри са едни 250лв ,за които всеки нормален човек си е направил сметката,че ще ги извади при закупуване на кола,а пък ако наистина са сменени са му просто бонус,нищо повече.Не може да разчиташ ,че инвестиция от 200лв за части ,ще ти покачат печалбата с 500лв.И всичко това при условие,че интериора е в приличен вид нали (не казвам с найлоните по седалките).Та така ги виждам аз нещата конкретно за тая кола ... Иначе 318ки за под 2к с лопата да ги ринеш ,ама после треа ти начисляват данък за недвижимо имущество и такса смет ...
Сега това сменени шарнири,биалети ,накладки ,филтри са едни 250лв ,за които всеки нормален човек си е направил сметката,че ще ги извади при закупуване на кола,а пък ако наистина са сменени са му просто бонус,нищо повече.Не може да разчиташ ,че инвестиция от 200лв за части ,ще ти покачат печалбата с 500лв.И всичко това при условие,че интериора е в приличен вид нали (не казвам с найлоните по седалките).Та така ги виждам аз нещата конкретно за тая кола ... Иначе 318ки за под 2к с лопата да ги ринеш ,ама после треа ти начисляват данък за недвижимо имущество и такса смет ...

bum_bum написа:Друг е въпроса, че малко хора ги дават.
то това е най-важното условие,определящо цената на една кола-не кой как си оценява колата,а кой колко ще му даде....
- joro_e30
- Потребител
-
- Кара: e39 530d Touring
- Мечтае да кара: e30 m3;e34 m5;e31
Малко ще се отклоня от темата, но няколко колеги наплюха един от най-сполучливите модели на любимата ни марка..е34
Защо бе, колеги
Мислите,че е36 има нещо по-добро ли

Защо бе, колеги

Мислите,че е36 има нещо по-добро ли

- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
joro_e30 написа:Малко ще се отклоня от темата, но няколко колеги наплюха един от най-сполучливите модели на любимата ни марка..е34![]()
Защо бе, колеги![]()
![]()
Мислите,че е36 има нещо по-добро ли![]()
Жоро, много

Иначе по темата, ами време беше да се обадят хората със запазените е36ци, да обеснят за к'во иде реч, щото такива рибарски истории за е36ци за по 2500 '98ма година всички екстри - точно същата кат' твойта само че с 4ри врати

- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
joro_e30 написа:Малко ще се отклоня от темата, но няколко колеги наплюха един от най-сполучливите модели на любимата ни марка..е34![]()
Защо бе, колеги![]()
![]()
Да, по-добро е щото карат такива.

4000лв за Е36 да дадеш е като да се обръснеш на сухо.
от лични наблюдения и от много разглобяване и сглобяване мога да кажа, че въпреки разхода и невървежа Е34 е милиони хиляди десетки стотици пъти по-добре замислена и конструирана кола.За Е32 да не говориме.
По каквото щете ги сравнявайте и по возия и по размер и по-стегнат дизайн има 34-ката и по-добра шумо- и топлоизолация и окачването е по-здраво от на Е36(особено с тия техните недомисленишарнири) та ако щете и таблото на Е36 прилича на нищо подобно в сравнение с това на Е34, Е30,Е32, Е38, Е39, Е46 и т.н.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
kemakozeE36 написа:joro_e30 написа:Малко ще се отклоня от темата, но няколко колеги наплюха един от най-сполучливите модели на любимата ни марка..е34![]()
Защо бе, колеги![]()
![]()
Да, по-добро е щото карат такива.![]()
4000лв за Е36 да дадеш е като да се обръснеш на сухо.
от лични наблюдения и от много разглобяване и сглобяване мога да кажа, че въпреки разхода и невървежа Е34 е милиони хиляди десетки стотици пъти по-добре замислена и конструирана кола.За Е32 да не говориме.
По каквото щете ги сравнявайте и по возия и по размер и по-стегнат дизайн има 34-ката и по-добра шумо- и топлоизолация и окачването е по-здраво от на Е36(особено с тия техните недомисленишарнири) та ако щете и таблото на Е36 прилича на нищо подобно в сравнение с това на Е34, Е30,Е32, Е38, Е39, Е46 и т.н.
Викаш 5 серия вози по-добре от 3-та?

Ама извинявай щом си конструктор и разбираш от конструкции на автомобили.

2000 лева ако ти даде някой трябва да подскачаш от радост. Разбира се балъци не липсват и винаги може да вземеш някой лев отгоре. А това, че си набил някакви пари в нея си е твой проблем и никой не го бръсне. То по тая логика сметни си и винетките. Не знам кога ще разберете, че колата е разход и е само набиване.
shpeki написа:2000 лева ако ти даде някой трябва да подскачаш от радост. Разбира се балъци не липсват и винаги може да вземеш някой лев отгоре. А това, че си набил някакви пари в нея си е твой проблем и никой не го бръсне. То по тая логика сметни си и винетките. Не знам кога ще разберете, че колата е разход и е само набиване.
Чак пък и да "подскача", хайде стига глупости. Август месец си търсех кола, с идеята, че ще я покарам 2-3 месеца и затова ми трябваше да е в добро състояние за да издържи 6-7 к км без ремонт. Бях си сложил таван 2 - 2 и малко и съм разгледал близо 10тина е36ци - еми сори, ама нямаше читава за тия пари. Иначе даже едната ми я даваха за 1200 лв. В крайна сметка взех доста читаво Ситроенче за 1500 (вече го и продадох). Та според мен, цената си е около 3 500 ако е наистина в това си състояние, като вариант е да се сподели с приятели, че се продава, защото едно е непознат човек да ти обяснява колко е читава, друго, някой, когото познаваш...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Автора,мен ми е интересно...Кажи честно,преди години или там когато си я закупил тая кола,за колко си я взел,ама честно?
kemakozeE36 - то то кола до кола има разлика.
Какви са тези изхвърляния, карал съм е36 и не струва
Карал си, ама само си си мислил, че караш е36...
В Германия, е36 с ОЕМ м-пакет, глезотиите и нищо повече, ОЕМ М 17-ки, м52б28 - защо почват от 3500 евро?
Щото Ханс е сбъркан, сигурно.
И ако пазара определя цената, ок - съгласен съм.
Тази кола си остава моя, ако ще да изгние в гаража, но няма да я подаря на някой, щото видждаш ли имало такива за 1200 лв.
По темата - 4к най-много, най-вече заради мотора.
Какви са тези изхвърляния, карал съм е36 и не струва

Карал си, ама само си си мислил, че караш е36...
В Германия, е36 с ОЕМ м-пакет, глезотиите и нищо повече, ОЕМ М 17-ки, м52б28 - защо почват от 3500 евро?
Щото Ханс е сбъркан, сигурно.
И ако пазара определя цената, ок - съгласен съм.
Тази кола си остава моя, ако ще да изгние в гаража, но няма да я подаря на някой, щото видждаш ли имало такива за 1200 лв.
По темата - 4к най-много, най-вече заради мотора.
Последна промяна vladye на 13 Дек 2011, 15:04, променена общо 2 пъти
virtue and tranquillity
- MAFID
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36
- Мечтае да кара: BMW
- Детайли за колата: Стара но лачена
Имаме автосервиз и здрави коли не купуваме,колата беше ударена и я взехме тънко. 

Ако не живееш на ръба значи заемаш твърде много място
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
MAFID написа:Имаме автосервиз и здрави коли не купуваме,колата беше ударена и я взехме тънко.
е тука вече тотално изгуби клиентите... удряна, дърта, с малкият мотор, с нормалните екстри и малко М-паркет- ако ти дадат и 3к е добре...
ПС: Не ми обяснявай "Ама тя беше само с огънат калник"- тея ги знаем...
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3